Aprovizionare in Halkidiki

Aprovizionare in Halkidiki | Autor: Anculina

Link direct la acest mesaj

In iunie mergem la Halkidiki ( Sithonia, complex turistic Philoxenia ) .
Cine a mai fos pe-acolo cu copilas mic ( 2 ani ) de unde ne aprovizionam cu sucuri naturale, Teddy,iaurtele, etc...gasim de toate acolo sau caram de-aici ?
La pranz fetita mea mananca ciorbita. Grecii au ciorbe la restaurant asemanatoare cu ale noastre ?
Cam care e temperatura la sf lui iunie acolo?
Daca aveti sfaturi de orice fel pt calatoria acolo cu copil de 2 ani, poftiti !
Multumesc.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Puteti opri in carrefour in salonic sa faceti aprovizionarea, la dus. Numai aveti grija sa nu ajungeti ca noi la 8 seara ca era sa nu mai intram. Deci la ei carrefour la 9 e inkis inkis, adik nu mai vezi picior de pamantean, nu ca la noi de stau dupa tine si pana la 10-11 noaptea. Asta ca sa nu carati tocmai de aici. Oricum cred ca sunt si pe acolo magazine gen alimentare care au cam de toate. Apoi in jur de 60 de km de sithonia este un orasel in toata regula (deci nu statiune) nu mai stiu cum ii zice dar drumul spre sithonia trece inevitabil prin el asa ca n-aveti cum sa-l ratati, care are un supermarket cam ca billa.
Acum vad ca intrebi si de bilete de avion asa ca probabil masina este exclusa. Nu stiu ce sa-ti zic in conditiile astea, poate n-ar fi rau sa iei ceva si de acasa si te mai orientezi la fata locului.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput