exfolierea unghiilor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cici spune:

La o farmacie din C-lung Moldovenesc, caci de aici sunt eu.
Viofarm se numeste ,asta in caz ca ai drum pe aici.
In alta ordine de idei , vad ca esti din Iasi,poate reusesc sa-ti trimit prin cineva pe miercuri , joi, daca nu gasesti tu pana atunci .

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

mai nadyana, tu esti o dulce...romanul tot roman...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Cici, iti multumesc mult.esti dulce.am cautat azi pe la farmacii dar nu am gasit.unele au avut dar s-a expirat si nu au mai adus.pana la urma, am intrat intr-un plafar si..am gasit-o.este de la firma Gerovital Plant.este la pretul de 55.000.lei.am inceput sa o folosesc si va spun peste cateva zile cum este.
Nikole, merci mult.si tu esti f. dulce..stai ca miercuri sau joi merg sa-mi iau si rimel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Fetelor,
ia spuneti, ati folosit deja, cum este Sanopilul pt unghii ?Iinmoaie si cuticulele? pe mine asta m-ar interesa, ca am pielea cam deshidratata si se face cornoasa in jurul unghiilor, de zgarii efectiv cu ea.
Ma bate gindul sa-mi iau ceva pt asta si as vrea sa stiu cum v-ati impacat voi cu Sanopil si ce rezultate ati avut cu ea.

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Da Teo, e buna si pentru cuticule,deci si ptr pielea din jurul unghiei.Fragezeste pielea, o regenereaza, si ai sa vezi ca arata mult mai sanatos!!!

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Este chiar buna.incercati-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ulei cald in care stai cu unghiutele. Se face cura asta minim o saptamana.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

da,am auzit si eu si chiar mi se pare ca am si incercat o data.stiu ca este un remediu f. eficient doar ca..trebuie un pikut de vointa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Eu am primit de la sora mea din Canada o crema de la Sally Hansen...sper sa imi fie de folos...a-ti incercat careva din voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

merg si eu sa o caut ... mi se exfoliaza unghiile groaznic, nu mai stiu ce sa fac
stie cineva in timisoara la care farmacie este de gasit?

ANDANII

Mergi la inceput