exfolierea unghiilor
Raspunsuri - Pagina 3
cristi22na spune:
buna.crema sanopil pt unghii se gaseste in billa(cutie de crema cu scris rosu),dar mai buna e cea de la tis farmaceutic se gaseste in plafar.Eu am folosit tis si acum am unghiile super
nikole spune:
Mai mosmoricelor
, cumparati crema de la farmacie!A aprut si in Billa? O fi aceeasi crema?eu stiu ca numai in farmacii se gasea.Ultima oara am cumparat-o(ptr cine e din Iasi), de la farmacia 32(parca asa se numeste, cea de vis-a-vis de Hala Centrala, la subsolul blocului in care se afla si banca agricola)
Si e ff buna,si ieftina pe deasupra, nu se compara cu ce am eu acum, o cremulitza de cateva grame,care costa si vreo 50 dolari,si are efect cat o folosesti doar!!!
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
Fiquelle spune:
off topic:Greierash, ce bebelina frumoasa ai! sa-ti creasca mare si sanatoasa scumpica!
Ati incercat ceva din recomandari? Ca si eu am nevoie de ceva tratamente...dupa sarcina nu am mai avut unghii lungi, mi se exfoliaza continuu....
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
cici spune:
Subscriu si eu celor spuse despre crema Sanopil.
A reaparut in farmacii,este nr.1, va spun eu ,care le-am incercat pe toate .
Ani de zile am cautat-o , intre timp am incercat creme scumpe , creme foarte scumpe, creme mai ieftine dar si tratamente naturale.
Acum o luna , cumparam un siropel din farmacie, si mi-au cazut ochii pe crema.Deja pot sa-mi permit sa spun ca am manichiura,pt ca pana acum nu prea ma puteam lauda cu asa ceva.
cici
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by osna
am avut si eu o perioada probleme cu unghiile si parul.mi-am facut analize si am luat vitaminele scrise de medic.dar am un vecin medic homeopat si mi-a recomandat sa beau ceai de urzica,se gaseste la farmacie,nu are contraindicatii.acum nu stiu ce m-a ajutat mai mult,ceaiul sau vitaminele.ideea este ca nu mi se mai exfoliaza unghiile si parul nu-mi mai cade in asa hal.
de cand am ramas graviduta am intrerupt ceaiul de urzici,iau numai niste vitamine.15+
Asa e,urzica face minuni pentru par si unghii: e detoxifiant,remineralizant,vitaminizant ptr intreg organismul si aceste efecte le are si asupra fanerelor(unghii,par). Eu una sunt disperata cu unghiile astea ale mele ca sunt foarte casante si se crapa,exfoliaza si rup din carne cand mi-e lumea mai draga...Si asta dintotdeauna...Asa ca primavara fac o cura de 3 luni cu urzica sub forma de capsule (cu ceaiul imi e mai greu) si a avut rezultate de fiecare data!
Ina

nikole spune:
Cici, si-a schimbat denumirea?Cat costa?Vreau sa rog o prietena ce vine intr-o sapt. in Japonia, sa-mi cumpere si mie un tub,doua.
Si eu cred ca e cel mai bun tratament ptr. unghii, si pielea din jurul unghiilor.
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
nadyana spune:
stati sa vedeti ca miine merg si eu sa-mi cumpar crema de care spuneti.
nikole, daca ai sa vrei, spune-mi cum si eu ti-o trimit.
daca vine prietena ta, ok.iti spun eu miine , daca o gasesc, cat costa.
cici spune:
Se numeste tot Sanopil, ambalajul s-a schimbat, nu mai e la tub, e la cutie din plastic.
Costa 56.000 lei vechi,atat am dat eu, vedeti ca este si pe net la un magazin virtual, dati cautare pe google.
cici

15+