Martor fara voie

Martor fara voie | Autor: madic

Link direct la acest mesaj

Am si eu (de fapt sora mea) o problema.
Ea lucreaza in invatamant si, la scoala unde este ea, a existat un conflict intre director si una dintre profesoare, care s-a incheiat prin desfacerea contractului de munca al profesoarei respective, in urma unor discutii, sedinte s.a.

Zilele trecute, sora mea s-a trezit acasa cu o citatie de la tribunal, prin care era instiintata ca in data de... trebuie sa se prezinte ca martor in procesul pe care profesoara respectiva l-a intentat inspectoratului judetean.

Problema ei este ca ea (sora mea) a incercat sa ramana tot timpul neutra in acest conflict si nu vrea sa fie implicata in tot balamucul care urmeaza, mai ales ca in ziua respectiva ea trebuie sa-si asigure un suplinitor la scoala si, colac peste pupaza, are si un curs (platit din banii personali) care - daca lipseste - risca sa-i fie anulat.

Cum poate proceda sa scape din aceasta situatie in care a fost implicata fara voie, profesoara respectiva nici macar n-a anuntat-o ca vrea s-o citeze ca martor, s-a trezit cu citatia la usa. Trebuie sa se prezinte la acel termen - daca nu, care ar fi consecintele?

Multumesc de ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Chiar nimeni nu-mi poate da un sfat?
Termenul de care ziceam e 29 martie si nu mai e prea mult timp. Plizzz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Poate sa nu se duca la acest termen.
Va fi citata inca o data si daca nu se duce, in cel mai rau caz, va primi o amenda pentru neprezentare.
Pentru ca este un proces civil, n-o pot lua cu mandat de aducere.
Nu va faceti griji.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput