Albire dinti

Albire dinti | Autor: IngridElla

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, scriu pentru prima data pe un forum, deci please nu ma devorati daca nu vi se pare ok exprimarea. Imi place tare mult acest site si cand bebita mea e cuminte stau o gramada de timp pe forum citind din experienta voastra. Da-ti-mi si mie idei va rog despre cum as putea sa-mi albesc dintii ACASA (la cabinete e cam scumpa procedura!!) folosind "materii prime" de prin bucatarie...(cred eu). Astept cu nerabdare sugestiile voastre

Mami Magdy si Ingrid

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

spala-te cu bicarbonat de sodiu 1 saptamana, apoi foloseste ASTERA cu Bicarbonat si-n 2 saptamani ai sa fii uimita de rezultate

mie medicul stomatolog nu mi-a recomanadat procedura de albire, desi o facea spunand ca e temporara si subtiaza mult textura dintilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

nici mie nu mi-a recomandat medicul albirea dintilor pt. ca, spune el, nu este chiar indicat desi produsele folosite sunt atestate de ministerul sanatatii.mai bine incercam cu bicarbonat.am auzit si eu ca da rezultate.eu mi-am facut un detartraj(cred ca asa se numeste)acum 4 ani si nu s-a mai depus piatra asa de mult dar nu stiu daca sunt indicate nici astea prea des pt.ca subtiaza smaltul dintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Detartrajul eu stiu ca e recomandat o data la 6 luni . urmat de fluorizare ( care ne fereste se pare de carii noi) . Placa bacteriana( care se elimina doar prin detertraj) face mult rau , mai mult rau decat detartrajul propriu zis.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bicarbonatul si sarea zgarie smaltul dintilor si-l subtiaza, iar cafeaua si vinul rosu vor colora dintii mult mai repede.Incercati alte metode.
Numai bine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nu stiu daca in Ro se gasesc produse de albirea dintilor la supermarket sau farmacie (fara reteta). Produse de genul fisii transparente care se pun pe dinti, sau geluri etc... daca se gasesc foloseste-le. daca nu asteapta pina cind iti permiti si mergi la dentist. bicarbonatul e prea puternic iti distruge smaltul. Mie mi-a explicat denstista ca si produsele la liber sint prea tari. Nu cred ca a spus asa ca sa vin la ea pt. ca ea era in Ro si eu ma intorceam in sua. cred ca asta e adevaraul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Bicarbonatul si sarea zgarie smaltul dintilor si-l subtiaza, iar cafeaua si vinul rosu vor colora dintii mult mai repede.Incercati alte metode.
Numai bine.

Noi 2 singurei

Eu stiam ca bicarbonatul e bun, bineinteles fara a abuza!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si cum se foloseste?
..bicarbonatul vreau sa spun.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Uita-te aici:
http://www.coolsmile.ro/premium.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by Idora

Uita-te aici:
http://www.coolsmile.ro/premium.html

Ai incercat produsul?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Nu, nu l-am incercat dar se pare ca-i bun, dupa ce scrie in site.

Mergi la inceput