Recomandati cazare buna SINAIA

Recomandati cazare buna SINAIA | Autor: OCTAMI

Link direct la acest mesaj

Buna!Asa cum e formulat subiectul,va rog mult sa-mi recomandati o vila sau pensiune in Sinaia unde v-a placut,si unde pretul vi s-a parut rezonabil. Mii de multumiri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Hotel Paltinis
Clasificare: 2 stele
Capacitate: 81 camere - 180 locuri
Dotari Hotel: Parcare, lift, restaurant, terasa restaurant, bar, baza de tratament, seif.
Dotari Camera: Baie si dus , televizor, telefon.

O SAPTAMANA DE REFACERE
Perioada 15.01.2006 - 30.04.2006 Loc in Dubla 220 lei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Vila Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Noi am fost la inceputil lunii Martie la pensiunea CASA NOASTRA.Camera avea dus, televizor color si a costat 500 000 lei vechi.Au si un restaurant in care se mananca destul de bine la preturi rezonabile.
Mi-a placut,desi camera era un pic cam mica.
Daca te intereseaza caut nr de telefon pt rezervare.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OCTAMI spune:

Mutumesc,Mihaela.
I-am gasit si pe site,dar am impresia ca numarul de telefon este al unei agentii de turism,asa ca te rog pentru un nr de tel sa-mi fac o rezervare.
As vrea sa merg cu familia 4 zile in weekend-ul viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Uite nr de telefon de la Receptie 0244 314 556 sau 0745 655 895
Pensiunea se afla pe soseaua principala,cam la 15 min de mers pe jos, de centru.

Sper ca ti-am fost de ajutor .

mihala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ma bag si eu......dar trebuie.La astia am fost si noi cazati acum 3 veri.Sunam noi din Bucuresti frumos,facem rezervare pentru 2 camere,pentru 5 nopti,zice nenea ca e ok...ajungem acolo si ne zice ca nu au camere ca e totul rezervat,l-am amenintat cu televiziunea si cu datul in judecata,aveau camere libere de fapt. Dar acum poate nu mai e asa,ca nu e vara,noi am fost in august atunci.
In rest mi-a placut,curatel,tv color,dus,aer curat si mancarea la restaurant foarte buna.Si din cate vad nu au sarit preturile prea mult,acum 3 ani era 400 000 camera.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Uite aici:http://community.webshots.com/user/alpinecoturism cateva poze si detalii despre Vila Mures din Sinaia.
E in apropierea Pelesului, e super curat, cald, liniste si frumos.
Are 10 camere, cu TV, baie,telefon.O bucatarie, un spatiu pt. gratar si o terasa acoperita.
Daca vrei, suna la 0722.707.263 si vorbeste direct cu proprietarul.

Irinuca 23+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Vila Marald din Sinaia este super!!Am fost anul trecut si am stat acolo un week-end. Aveau camere la 800000 si la 1200000 de lei.Cred ca am si o poza in albumul de poze din fata vilei numai ca este facuta noaptea si una din curte unde este un gratar si cu masa si bancute.

Irinuca , eu cand am stat la Vila Mures nu mi-a placut deloc, mobilierul era vechi si salteaua veche si cu foarte multe molii.Si la acelasi pret stai in alta parte unde totul este nou.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Dana...ciudat...noi n-am avut probleme.Si nici molii...

Irinuca 25+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonika spune:

Si eu am o problema asemanatoare..vreau sa plec cu iubi meu cateva zile in aug la sinaia si nu prea stiu unde..m-am uitat la cam toate ofertele, si de 85 si de 90 si peste 100..RON...mi s-a parut prea frumos sa fie adevarat sa vad 60 la Casa Noastra..vreau sa ii intreb pe cei care au fost, conditiile sunt bunicele? am vazut ca au camere f mici..dar macar te lasa in pace, asa ca la hotel?, nu vrem sa stea pe capul nostru nimeni..nu am vazut nici o poza legat de baie..are dus?..si ce fel de dus, ca am vazut o poza la alt hotel, nu imi venea sa cred...suuper baie, cu gresie a intaia...daaar...langa wc era instalat dushul..fara nimic, o cadita, un ceva acolo..va dati seama ce se uda wcul ala intr-o veselie, nu mai zic ca nu se puteau folosi concomitent de 2 pers diferite..doar daca vroiau poate sa ii faca dush impreuna..noi vrem, dar parca nu in stilul asta
Deci, vreau sa nu imi ocoliti postul... merita Casa Noastra?..si daca aveti alta oferta si accesibil k pret, nu ezitati, va roog muuult..am vazut atatea oferte, si am incercat sa caut "dedesupturile" sa nu am o surpriza...la unele scria k au baie proprie...da, proprie cu alta camera..nu mai k intrarile erau separate..adik era la toaleta si puteai avea supriza sa intre pe partea cealata altcineva..vrem totusi intimitate...muuulta intimitate k doar mergem la munte sa fim impreuna...multumesc frumos..pupici, si imi cer scuze k nu am mai postat de cam multicel, busy rau cu licenta...uff..pup "fetilii"

Mergi la inceput