Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
pischi2003 spune:
Hei, am iesit si noi azi afara - un sfert de ora!!!!! Iar s-a pus mandra de Alexandra la plans, am leganat-o cand eu cand sotul, dar n-a fost chip. Asa ca ne-am intors. Offffff, sper sa se regleze fetita asta si sa-si revina. Acasa e toata numai zambet, afara parca o bate cineva. Si daca o tine tot asa, pana se mai incalzeste ii merge sa ne fugareasca in casa, da' la vara vede ea.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
madau spune:
Dordia mai poti? Hai ca te-am facut tur de fortza, sa vezi ce ne recapatam siluetele cu plimbarile astea. Miss ajungem
Eu daca e frumso maine ma mai bag la o plimbare, acuma sa vedem cum o fi si fimea ca acuma i-am luat temperatura si are 37.6 in fundulet. O fi de la oboseala de azi, o fi tras-o curentul sau o fi de la mine ca eu sunt racita, habar nu am. Am zis ca o mai las nitel si-i bag niste Efferalgan preventiv. Cine mai vrea sa vina, daca e frumos ne vedem la 12.30-13 in parc, eventual ne bipuim pe acolo, nr meu de tel e in contul comun. Dar ne mai auzim maine dimineata.
Cristina baga smotru, ca o fata frumoasa are mama
, si o data o boteaza. Merita zau! Poop la Irisuca mica
Am fugit la fimea ca s-a trezit cu foamea-n gat
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
Hildegard spune:
Alina, felicitari ca a adormit in patut singura. las' ca toate pe rand. Trece si cu luatul in brate.... Va fi numai la nevoie, in cazuri exceptionale.
LAURA, NU DISPERA CA NU AI DECE.
si la noi Stefanut papa putin, asta e ritmul lui.
Asa si la voi, asta e ritmul lui, nu ai ce face. Daca e linistit, doarme si nu are febra sau altele...e ok, zic eu. Are kg destule, asa ca nu-ti fa probleme. Poate are o perioada mai nasoala.
La mine a luat in luna 3, 400 g, acum iarasi a lasat-o moale...cel putin asa se vede la cantar.
Eu deja sunt obsedata de cat papa.....dar sotul ma tot linistete ca e ok. Cica, la mine, sa fie mai gras!!!....dar nici asa nu bine.
Daca vrei spre linistea ta mergi la medic....daca tu consideri,fa asta. ai sa vezi ca e ok.
Mandy, aoleu...si eu trebuie sa ma apuc de curatenie.
noi suntem romano-catolici si imediat sarbatorile sunt la usa trece timpul asta de zici ca nu e adevarat. Maine pruncii nostri au 1 an.
revin cu rugamintea: cum as pute vedeam si eu pozele din contul comun?? Imi da cineva parola?
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Gandacel spune:
Mai, mai, se strange tot forumul in parc la IOR?! Si eu ce fac, ma duc in America?
Si la noi s-au adunat norii deja de pe la 6... Asa ca maine cred ca nu mai e vreme de plimbat, poate doar de iesit scurt pana la piata!
Cristina, sa speram ca vei avea vreme buna la botez, iar daca nu, ce conteaza? Oricum va fi frumos! Iar mititica va fi superba, ai sa vezi!
Se vede ca sunt singurica acasa de trei zile, nu-i asa? Ma cam plictisesc... Las, ca de maine imi raresc iar vizitele, ca voi avea treaba multaaaaa.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
Am uitat sa va spun: eu acum cateva zile mi-am aruncat mobilul la gunoi!!! Si pe urma l-am curatat cu spirt, ca de! piticul meu vrea si el sa vorbeasca la telefon din cand in cand...
Asa ca zapaceala de primavara a dat iama si in casa mea!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Bubamara spune:
Am o febra muscularaaaa si m-a deselat Mamaruta. E a doua oara cand ies cu marsupiu si m-a indoit de tot. Se vede ca n-am mai facut miscare.
Super pozele, dordia, cred ca Stefanel s-a simtit ca un pasa printre atatea domnisoare.
Sa speram ca maine tine vremea cu noi si ne lasa sa ne vedem.
Cristina, ma fac eu meteorologul de serviciu (m-am uitat pe cateva site-uri cu starea vremii) si pentru sambata se anunta max. 11 grade si partial noros (o sa fie si soare). Asa ca... nu e dracul chiar asa de negru. Tinem pumnii pentru vreme buna.
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
silvia_d spune:
Am vazut si eu pozutele,super faine si fetitele,si baietelul-hehhe,baietelu'avea de unde s-aleaga,sau e dat deja,Dordia?
Catuta,am vazut ca tu o tii in fundulet pe Bianca?
cat o tii asha,cam cate minute la o "sedinta"?
Eu nu l-am tinut niciodata pe Stefanel asha!
Pupiciuri
corap,pe unde esti?
lavi02,cum ramane pt. maine?
da'o-ntalneala intre mamici si bebici cand facem,cu totii?
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI Ilenutza, Maria_Alexia, Iris si Dienuta! Sa va traiasca micutii! Sa creasca mari sanatosi, voiosi si mancaciosi!
Dragelor, noi am facut vaccinul azi (cel de 2 luni) si acum suntem superrr maraite Nu prea ma vad eu bine in noaptea asta ... Si asa azi de dimineata pe la 8:30 m-a lovit un somn de nu puteam tine ochii deschisi sub nici o forma iar domnisoara mea n-a vrut sa ma lase sa dorm
Sper sa scapam fara febra si alte complicatii ...
Cristina, sper sa ai vreme frumoasa sambata - tinem pumnii !
Va invidiez fetelor ca va puteti intalni ... cine stie poate ajung si eu intr-o zi prin Bucuresti
Pupici,
Camelia & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
maria_alexia spune:
Am vizionat si eu pozele de la intalnirea cu carucioarele - cred ca a fost foarte fain .
Ieri a fost si-aici prima zi de primavara si am dat si eu cu Tania o tura prin parc - s-a potrivit de minune programul bebeilor nostri. Iar azi am fost tot o plimbare: l-am dus pe pui la serviciu-mi (bine, a adormit pe drum in carucior - normal, si n-a mai deschis ochii pana acasa), apoi credeam ca ramanem acasa caci a inceput o ploicica, dar a trecut repede si iar am plecat... Masa urmatoare i-am dat-o la parintii mei, ne-am zbenguit si pe-acolo (vad ca ii cam place in vizite, sunt atatea lampi noi de studiat! Aaa, plus tablourile, ca noi n-avem nici unul ) si inca o tura pana acasa... Sunt rupta!
I-am cumparat si eu puiului suzeta de latex - ca tot le laudati voi iar cu cea de silicon nu prea are treaba - si dupa ce am fiert-o (laolalta cu silicoanele: pus in apa rece, fiert si lasat vreo cateva min sa clocoteasca, apoi... le-am uitat in oala pana s-a mai racit apa , recunosc ) m-am trezit cu ea albicioasa si lipicioasa, eu zic ca am stricat-o. Cu ce am gresit?? Cum se sterilizeaza (prin fierbere, ca sterilizator nu avem) biberoanele de latex, pls ?
Maria & Cristian (22 dec 2005)
lavi02 spune:
Silvia eu sunt dispusa la intalniri numai sa-mi spuna lumea si mie la ce ora... ca azi dimineata am intrebat si nimeni nu mi-a raspuns
Frumoase pozele! Ce rau imi pare ca nu am fost si eu!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)