Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
lavi02 spune:
mirabilis vorbim la telefon, pe RDS. Am luat nr tau din contul comun, poti sa-l iei si tu pe al meu de acolo si vorbim.
Si eu ma bucur ca am gasit cui sa-l dau - sa-l si foloseasca.
Fetiscanelor (printre care si Cristinamh) ia deconspirati voi daca si la ce ora va intalniti in parcul IOR, ca as veni si eu maine. +
La statia de metrou Titan unde trebuie sa cobor ca sa ajung la parc - in fata sau in spatele metroului? Vin dinspre Timpuri noi.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
maria_alexia spune:
Daaa, azi facem si noi 3 luni, multumimi tuturor pentru urari !
Puiul a invatat o noua miscare: face podul si se impinge cumva de ajunge sa se roteasca intr-o parte. E tare comic, daca stau langa el se tot straduieste sa se apropie, cu burtica inainte
Iar mamica... e candidata serioasa in competitia de zapaceli de oboseala: ieri dimineata, dupa o noapte si o dimineata "dintr-alea", cobor in bucatarie cu biberoanele la sterilizat si cu baby-monitorul. A lipsit o fractiune sa nu arunc si monitorul in oala cu apa
Sunt in continuare in cursa pentru depus dosarul de CIC, azi am avut aventura la inspectoratul de munca - idiotenie totala cu institutia asta, parca ziceau ca vor sa simplifice totul si sa nu mai existe carti de munca si cand colo te plimba de lesini in toate partile. Si peste tot numai intre 8-11 si vinerea pauza
Asa ca si lapticul are de suferit, sunt mese la care trebuie sa completez. M-am mai resemnat cu situatia, bine ca mananca puiul.
Maria & Cristian (22 dec 2005)
mandyksch spune:
Salutare.Citit cam pe diagonala din cauza lipsei de timp. Noi facem botezul duminica se apropie si Pastele romano catolic/reformat asa ca ne-am apucat si noi de curatenia generala.Pas cu pas ca bb nu prea ne lasa.
Sincera sa fiu eu abia astept sa scap de botez si mi-e groaza sa nu urle bb in biserica-mai ales daca ora aceea va coincide cu ora lui de somn. Atunci nici suzeta nu ne ajuta.
Fetelor sa va bucurati de tot ce ati cumparat la BE. Noi avem acasa cam de toate. Ne mai trebuie scaun de masina, ceva biberoane pt. cand incepem diversificarea.Dar mai asteptam pana dupa botez ca nu se stie.
Na, cam atat despre noi.Gata cu pauza, inapoi la smotru ca altfel nu mai terminam niciodata.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
lavi02 spune:
Alinus uite aici reteta de la drobul de ciuperci
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69440&whichpage=6
dar vezi ca Ina n-a fost prea incantata.
By the way: tu apari in Ro vara asta?
mandy maine faceti 5 luni!!!
Si eu am cam aceleasi sentimente fata de botez. Spor la treaba!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Hildegard spune:
Buna,
Azi am primit cei 800 pe luna februarie si alocatia de rahat dar e buna si aia.
Cupilu m-a trezit la 6 asta dupa ce am avut o noapte furtunoasa, adica ne-am trezit des. Nu stiu ce are. Papa foarte mult noaptea si ziua ma chinui sa-i dau. De fapt, nici nu prea am ce sa-i dau ziua decat asa moderat....cel putin eu nu sunt multumita de cat papa ziua.
Am zis ca se apropie laptele praf dupa cum vad.....eu sunt rupta de oboseala. Nu am cand dormi. Ziua nu pot....sotul e a lucru.
Beau ceai la greu.
Nu stiu e sa zic, el pare linistit. Am incercat lapte praf cu bibe dar nici vorba, l-a lins l-a gustat dar nu a vrut inseamna ca e satul, nu?
Acum la 4 mi-a mancat piure de fructe spre surprinderea mea....asa cam aproape un borcanas mic, nu tot, aproape. asta trebuia sa-i dau la 10 dimineata. Dar inainte de asta la 2 a supt, habar nu am cat dar a adormit la san. Mi l-a golit.
Acum nu stiu cand o mai suge.......?
Ieri si alaltaieri nu a pus nimic la cantar.
Nu stiu ce sa scriu, ca sa acopar tot.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
madau spune:
Gata am venit si noi de la plimbareala. Am facut gashca in IOR( eu, Cristinamh, Bubamara, Catutza si Dordia ) si cu bebelachii + frumosi dupa noi. A FOST SUPER!!!! Aviz amatoarelor, eu o sa incep sa vin cred in fiecare zi, ca nu am nici un parc aproape asa ca...daca tot ma transporta tati cu masina, macar mai stau si eu la taclale cu fetele. Deci in principiu de la 12 - 12.30 sunt in parc. Acuma numai vremea sa tina cu noi ca poate mai repetam experienta.
Lavi02 din cate stiam eu, ultima data iesirea dinspre parc era inchisa. Dar poti iesi pe la magazinul Titan si mergi pe jos, noi azi oricum am fost mai aproape de intrarea aia.
Mirabilis cu plimbareala ramane sa vb si ne vedem pe acolo.
Era sa uit, LA MULTI ANI bebelusilor de Dienuta, Maria_Alexia, Ilenutza sa fie sanatosi, papaciosi si frumosi.
Va pup si ma apuc de citit din urma ca am cam mult de recuperat
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
silvia_d spune:
Fetelor,vreau si eu in IOR!
Noi azi am fost,acu'm-am intors,am fost cu mama,Corap tu pe unde esti,tot cu masina in service??
Deci,fetele,daca e frumos,hai sa stabilim maine o ora sa ne convina la toate!
PS era parcul efectiv(vb lu'stoiceasca!) plin de bebelaci,da'plin!!
cristinamh spune:
e na, ca aiurita stiu ca sunt... la BE nu mi-am luat tf, acum nu mi-am luat agenda cu nr de tf. asa ca tot degeaba. si ca sa fie tacamul complet, am luat si tf descarcat cu mine... ca ma cauta tati in disperare sie u aveam tf inchis.
lavi, da, mada are dreptate. e o singura iesire la titan. si daca nu cunosti parcul, cel mai usor de ajuns e la biserica de lemn, o vezi de oriunde.
cat despre intalnire maine... pai bubamara zicea ca ploua... acum aud ca maine si poimaine e urat afara... (na, ca pe mine ma arde cu botezul - cum e sambata)
da de principiu vedem dimineata care pe unde iesim.
ma silvia, de ce nu dadusi un semn ca erai in parc?? si asa dordia era in minoritate, singura mama de baiat intre atatea fete[:D}. ca pe mine nu ma punea la socoteala , cu ditai voinicul, ca-i faceam concurenta de nu se poate.
io nu ma inscriu la intalniri maine si poimaine... maine, daca merge, ies un pic in fata blocului, apoi la smotru... iar vineri... la bucatarie... chiar ma bucur ca am apucat azi sa ies, ca pana marti, am de munca...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ioana_77 spune:
Hello!
La noi deja sunt nori pe cer, care zicea ca de joi se strica vremea cred ca a avut dreptate.
Dar am iesit si noi vreo trei ore ieri si azi doua. Ieri cu carutul, ca am avut ajutoare, azi cu port-bebe si iar mi-am rupt spatele.
Vaz ca lumea se confrunta cu treziri noaptea. Io ce sa mai zic, ca nu am dormit nicio noapte cap coada de cand am nascut. De fapt, cu mult inainte:) din gravidie. Dar macar Maria mea mananca si adoarme la loc. Asta noapte a avut mishcorici si s-a foit si am cam stat geana pe ea sa-i bag suzi. Naspa e ca nu reusesc sa dorm in timpul zilei, ca urmare ne culcam super devreme seara, la 22 suntem la nani. George vine zilnic de la servici la 20 asa ca si el baga rapid capul in perna, cateodata mai repede ca mine.
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
dordia2000 spune:
Fetelor iaca sciu si eu. Acu mi-am recapatat fortzele dupa cursa de mers per pedes si acu tb sa ma duc cu animalutza mea la dr tot pe jos. A fost super afara,m-am simtzit minunat!!! Va dati seama...singurul baiat intre 4 fete!!!! A dormit de a rupt carutzul!!! Dar...a facut fatza, nu Cristina??
Mada daca te mai bagi la mersul pe jos....vb si mergem impreuna in parc ori in IOR ori in 23 Aug. Daca nu...ne vedem in parc.
Fetelor daca maine e ok ne vedem tot la 12.30????
Aaaaa am uitat! Am pus poze cu noi in album si poze de la intalneala la albumul de intalniri!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005