Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hai mai Anda ca o avea si calitati. Zi-le pe alea.
Cred si eu ca ii place poetului lapticul tau!

Eu astept sa se culce Nati (ea se culca singura in patut) ca dupa aia sa merg linistita la . Compul a ramas deschis ca sa mai lucreze Virgil la el dar pana una alta trage un pui de somn si eu am sarcina sa-l trezesc la 12.

ank si bb, babuta noastra de 29 de ani impliniti(!!!) felicitari pt laptic!!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

ea oricum nu se mai scula noaptea nici daca papa numai : sugea ultima oara la 24-1 si se mai scula la 8-9. Dar ieri m-am suparat ca am pierdut suptul de la 24. Or e nu vreau ca prin completare sa-mi scad nr de supturi si deci stimularea, de-asta i-am redus ratia de ieri pana azi. Vad ca a adormit.

Mergi la inceput

Bufnitele de la miezul noptii.

Merg la dus si mai revin un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

camelia, nu m-am inhamat singura, da' daca nu s-a oferit nimeni sa traga alaturi de mine?? asta e, m-am obisnuit de multa vreme sa nu ma bazez decat pe mine si pe tati...

anda, io stiam regionalismele alea. tot nu s-a dat macar nitel pe brazda? bine macar ca are curaj sa stea afara, am mai auzit cazuri care "nu-si asumau raspunderea sa iasa afara" cu copilul. si stateau toata ziua cu el in casa, chiar si in zilele frumoase.

lavi vad ca ati ajuns bine... io dupa ce am intrat in casa a inceput sa ploua...

si acum, incepe distractia... am facut cumparaturile, si ma apuc de treaba. adica maine, si dumnezeu cu mila ce-o iesi!

dordia(mai ales), help. gasii orez de-ala prefiert, si amestecul mexican de legume... da' cum se face orezul asta?? sta mai putin la fiert?? hai, ca oricum pe lista e maine seara, dati-mi si mie un raspuns, pe YM sau pe mail, ca DC-ul nu stiu daca o sa am timp sa-l citesc, si nu-mi place sa citesc pe sarite...

gata, acum ma duc sa spal copiii si la nani!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

camelia, eu am termometru digital samsung, a costat vreo 250.000 si e f bun. mai e unul mai smecheros, tot samsung, aproape 400.000, care afiseaza temperatura in 10 secunde, adica mai repede ca al meu.
bafta

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

comoara lu' mama la 4 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce fatzuca are vlad al xandrei

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

S-a trezit Nati, a supt si la culcarica. . Merg si eu. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Multumiri mult de tot pentru urari, fetelor!
Si voua sa va creasca ingerasii mari, sanatosi si frumosi!

Siminia, din pacate nu stim ce forma are.
Ne este frica sa o opereze, ca sa nu se raspindeasca atunci cind o deschid.
Ne este frica sa nu o opereze, fiindca tumora este destul de mare.
Nu stim inca ce hotarare sa luam si este cumplit.

Cristina si Lavi , va multumesc mult pentru info cu lapticul. Cred ca o sa-mi umplu valiza cu mai multe cutii ca sa nu fiu stresata ca voi ramine fara.
Cristina, sa ai spor la toate pregatirile!
Lavi, eu eram curioasa de ce mi se faramita cind il taiam, nu de aspectul negricios , (il pun pe cateva frunze de salata verde si il mai “deschid” ) dar exemplul din poza nu este relevant fiindca am taiat o felie si a ramas intreaga.
Mie imi place ca-i bun la gust si pot sa maninc miercuri si vineri fiindca atunci nu maninc carne.
Lavi, pui perdeaua? Ai inceput curatenia de Pasti? Harnicuto!
Of, la mine este o dezordine si un praf nesters de vreo cateva zile, de mi-e si rusine. Nu mai am chef sa fac nimic, nimic. Va invidiez, sincer, pe cele care faceti curatenie. Eu una, nu stiu cum sa ma mobilizez.
Teo, nu te-am dat uitarii. Imi pare rau ca suferi cind o lasi pe Stefania cu bona, trebuie sa fie cumplit de greu pentru tine, dar ea nu o sa tina minte cind va fi mare.
Noki, foarte frumoasa pozele! Wow, si am vazut fete cu maneci scurte deja!
Silvia, cum te mai simti? De la ce ti-a fost rau, de la starea de oboseala?
Catutza, ce dotata esti cu echipamentul pentru “excursii”! Pai asa, sa tot umbli!
Mi-am luat si eu un termos in care i-am pus lapticul praf si cind am vrut sa i-l dau sa pape era rece, asa ca de atunci nu am mai incercat. Poate nu este termosul bun? Sa iau altul? Eu ii dau lapticul putin caldut, asa am obisnuit-o.

Anda, m-ai impresionat mult, mult, mult, cu poezia din partea poetului, su-per-ba – Rachelina nu stie ca nu-i creatia poetului, o sa tin secret, in fond, intentia conteaza.
Ce romantic e' poetul. Pe mine m-a dat gata!
Multumim!
Eu cred ca usor-usor, o s-o dai pe brazda pe bona. Si mai bine cu regionalisme decit cu vulgaritati sau mai stiu eu ce surprize ( droguri, alcool). Ma rog, asta-i parerea mea.

Noi am fost astazi la vaccin, pufoasa mea a fost mai plangacioasa ca niciodata, a plins cind a cantarit-o, a plins cind a controlat-o si a plins – putin – la vaccin.
Dr.nu-mi recomanda sa-i dau morcovi pregatiti de mine in casa fiindca ar contine nu stiu ce nitranti si mi-a sugerat sa-i dau piureuri de fructe, legume de la borcanel fiindca sint si mai ieftine/practice etc.
Are dreptate, daca ii fac in casa, ma costa de vreo patru ori mai mult, dar cel putin stiu ca papa ceva proaspat, asa ca o sa-i prepar in continuare totul.

Si acum bomba cea mare: Rachel a luat un kg. si jumatate in ultima luna!!
Are 7,484 si 66 cm. Ori nu au cantarit-o bine data trecuta, ori nu au cantarit-o bine acum, nu stiu,le-am intrebat de vreo cateva ori si pe asistenta si pe dr. si mi-au confirmat.

va doresc un sfarsit de saptamina foarte bun!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Inuta, eu am termos si-l folosesc... inca de cand avea Rianna cateva zile (stii ca eu de la bun inceput a trebuit sa-i dau completare cu formula ca plangea fata de foame doar cu ce reuseam eu s-o alaptez). Sunt foarte multumita de el, e din inox, si fierb apa in fiecare seara de-mi ajunge peste noapte (acu' nu mi se mai trezeste noaptea, thank God!) si pana a doua zi seara. Cand plec de obicei nu-l iau cu mine, ca niciodata n-am fost plecata foarte multe ore la rand sau tare departe de casa, dar oricum imi iau o sticluta cu mine in caz ca i se face foame fetei. Dar eu "in deplasare" ii fac lapticul cu nursery water, din-aia speciala pentru bebelusi ce contine flor (nu stiu daca in Canada se gaseste, aici eu o cumpar de la Babies R Us sau de la Walmart). Insa Rianna nu-mi face mofturi daca nu e laptele caldut si de-asta nu-mi fac probleme ca nu am termosul cu apa calda cu mine. Mai, pufoasa ta ce bine a luat in greutate! Sa mai pui pozici sa ne mai minunam de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Meems, multumesc pentru pont.
Noi avem Toys R Us si cred ca ar trebui sa se gaseasca.
Si eu am termos din inox dar cum am spus, nu mentine apa calda si nu sint multumita.
Intrebare mea este: ( stiu ca Lavi - cu Silviuta- si Monet faceau laptic cu apa plata) daca apa este rece, se dizolva bine laptele praf, nu face cocoloase? oricum, la noi cade varianta cu laptic la temp. camerei fiindca am obisnuit-o cu el putin caldut.
Ce bine ca ai invatat-o pe Rianna asa! Poate ca nici pufa mea nu ar face nazuri, dar george a spus sa-o las asa cum am invatat-o si-i dau dreptate.

Da, pufoasa creste ca ciuperca dupa ploaie, ( ea vrea sa-ti pastreze porecla de pufoasa )manca-o-ar mama!

Am pus o poza cu ea la 4 luni.

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput