Nou stil de viatza (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

maine pe vremea asta o taiem la drum. clar ca viu cu pozne!
Va pupacesc si sa va gasesc mai slabe si mai vesele!
Roxa-boxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Drum bun si distractie placuta

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Mik

Azi-noapte a fost teribil : cea mica a vomat, cel mare a plins, apoi cea mica a facut un cosmar.

b]Mik, te inteleg perfect. Si BB Roland a avut niste nopti cam urate din cauza racelii si eu am fte mult de lucru la birou incat simteam ca o iau razna..
Pup si sanatate.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win![/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Carolina, sanatate puiutilor tai.

Mia, Mephala, Doina, Carolina, Delidana : . Sper sa se insanatoseasca copilasii mei. SImbata va fi ziua celui mare si musai tre' sa fie sanatos.

Meniul de azi :
- cereale cu lapte si cafea
- o felie de jambon. praz cu masline. o mandarina
- salata verde si cruditati. putina brinza. un fruct

O pun acum de ceai verde.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

am venit de la paragango...si ma simteam asa bine, ca d-na de acolo m-a laudat (sa nu mi-o iau in cap insa ) ca se vede f bine efectul si celulita s-a mai dus...si vremea asta mi-a stricat cheful...e o vreme la Iasi de
Delidana am vazut ca-s pe lista...deci e ok ce mananc, nu? Nu stiu, da pe mine regimul asta m-a si disciplinat, in ceea ce priveste portia de mancare, acu ma multumesc cu asa putin
Si multumesc inca o data de primire!
Fetele, sunt sigura ca ati auzit cu toate de kilo-kick. Ce ziceti? Ati incercat? Ca eu m-as baga...sa vad, ce si cum...ce nu inteleg, e cum actionaeaza, ce face de slabesti intr-o noapte si juma de kil. Luminati-ma si pe mine!!!!!

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

aime,ce sunt pastile sau prafuri care inlocuieste mancarea?

ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

KK e o combinatie de branza, lamaie si albus de ou, care se mananca seara ....si te trezesti a doua zi mai usoara cu un kil....in mare despre asta e vorba....oricum, eu nu cred in combinatii care te slabesc peste noapte.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin, la sala fac 45-60 minute de bicicleta eliptica si/sau bicicleta stationara si vreo 15-20 minute de , iar acasa mai bag si niste abdomene. Incerc sa maninc mai putin carbohidrati (de exemplu ieri am facut-o) insa daca intr-o zi maninc mai putin, a doua zi ma apuca o foameeee (adica azi). Stiu ca ar trebui sa maninc mai putin (ma tot uit la meniul lui Mik si mi-as dori si eu sa rezist doar cu atita) insa mi se face foame. Ce sa fac?
Ange, numele meu e Delia.
Aime, am auzit si eu de kilo-kick tot de pe la un subiect cu diete. Este ce a zis Carmen si nici eu nu m-as baga la o asemenea experienta. Poate doar in cazuri de constipatie, in rest, cu ce ma incalzeste ca dau jos o juma' de kg sau chiar un kg daca peste 2 zile il am inapoi?!? Sau kg asta nu se mai depune la loc? Sincer, ma indoiesc....
Meniul:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: cartofi cu 1 copan de pui la cuptor, salata
C: 1 felie de piine cu cascaval si 1 copan (facut la cuptor), salata, o felie de piine cu margarina si miere.
Intre mese: o limonada cu miere, 2 mere, 1 banana, 1 baton de cereale.
Azi chiar mi-a fost foame, nu gluma!
Am fost si la sala, 1 ora jumate, iar acasa am facut 150 abdomene (printre care 30 ca cele recomandate la pagina anterioara - greu de facut dar mi-am simtit muschii pusi in functiune ).
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delia,frumos nume.
cum adica 150 de abdo mai,vorbesti serios?
eu nu fac nici 50 macar

ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ange, mersi. Cind ma gindesc ca faceam 300 de abdomene....dar m-a apucat lenea si acum trebuie s-o iau incetisor de la inceput.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

ange

Mergi la inceput