Nou stil de viatza (92)
Raspunsuri - Pagina 7
miag spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
maine pe vremea asta o taiem la drum. clar ca viu cu pozne!
Va pupacesc si sa va gasesc mai slabe si mai vesele!
Roxa-boxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual...
Drum bun si distractie placuta

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
quote:
Originally posted by Mik
Azi-noapte a fost teribil : cea mica a vomat, cel mare a plins, apoi cea mica a facut un cosmar.
b]Mik, te inteleg perfect. Si BB Roland a avut niste nopti cam urate din cauza racelii si eu am fte mult de lucru la birou incat simteam ca o iau razna..
Pup si sanatate.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win![/b]
Mik spune:
Carolina, sanatate puiutilor tai.
Mia, Mephala, Doina, Carolina, Delidana :
. Sper sa se insanatoseasca copilasii mei. SImbata va fi ziua celui mare si musai tre' sa fie sanatos.
Meniul de azi :
- cereale cu lapte si cafea
- o felie de jambon. praz cu masline. o mandarina
- salata verde si cruditati. putina brinza. un fruct
O pun acum de ceai verde.
Mik.
aime spune:

am venit de la paragango...si ma simteam asa bine, ca d-na de acolo m-a laudat (sa nu mi-o iau in cap insa
) ca se vede f bine efectul si celulita s-a mai dus...si vremea asta mi-a stricat cheful...e o vreme la Iasi de ![]()
Delidana
am vazut ca-s pe lista...deci e ok ce mananc, nu? Nu stiu, da pe mine regimul asta m-a si disciplinat, in ceea ce priveste portia de mancare, acu ma multumesc cu asa putin ![]()
Si multumesc inca o data de primire!
Fetele, sunt sigura ca ati auzit cu toate de kilo-kick. Ce ziceti? Ati incercat? Ca eu m-as baga...sa vad, ce si cum...ce nu inteleg, e cum actionaeaza, ce face de slabesti intr-o noapte si juma de kil. Luminati-ma si pe mine!!!!!
aime
mephala30 spune:
KK e o combinatie de branza, lamaie si albus de ou, care se mananca seara ....si te trezesti a doua zi mai usoara cu un kil....in mare despre asta e vorba....oricum, eu nu cred in combinatii care te slabesc peste noapte.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Puskin, la sala fac 45-60 minute de bicicleta eliptica si/sau bicicleta stationara si vreo 15-20 minute de
, iar acasa mai bag si niste abdomene. Incerc sa maninc mai putin carbohidrati (de exemplu ieri am facut-o) insa daca intr-o zi maninc mai putin, a doua zi ma apuca o foameeee (adica azi). Stiu ca ar trebui sa maninc mai putin (ma tot uit la meniul lui Mik si mi-as dori si eu sa rezist doar cu atita) insa mi se face foame. Ce sa fac?
Ange, numele meu e Delia.
Aime, am auzit si eu de kilo-kick tot de pe la un subiect cu diete. Este ce a zis Carmen si nici eu nu m-as baga la o asemenea experienta. Poate doar in cazuri de constipatie, in rest, cu ce ma incalzeste ca dau jos o juma' de kg sau chiar un kg daca peste 2 zile il am inapoi?!? Sau kg asta nu se mai depune la loc? Sincer, ma indoiesc....
Meniul:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: cartofi cu 1 copan de pui la cuptor, salata
C: 1 felie de piine cu cascaval si 1 copan (facut la cuptor), salata, o felie de piine cu margarina si miere.
Intre mese: o limonada cu miere, 2 mere, 1 banana, 1 baton de cereale.
Azi chiar mi-a fost foame, nu gluma!
Am fost si la sala, 1 ora jumate, iar acasa am facut 150 abdomene (printre care 30 ca cele recomandate la pagina anterioara - greu de facut dar mi-am simtit muschii pusi in functiune
).
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Ange, mersi. Cind ma gindesc ca faceam 300 de abdomene....dar m-a apucat lenea si acum trebuie s-o iau incetisor de la inceput.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie