Nou stil de viatza (92)
Raspunsuri - Pagina 8
zfcristina spune:
Roxana drum bun!!!Asteptam
Delidana Super cu abdomenele ,eu mai mult de 40 in 2 reprize nu pot sa fac.Mi-e si rusine
cand il aud pe tatal meu ca el face cate 400 in serii de cate 50.Are o forma fizica de invidiat si cel mai grav cu vreo 10-15 kg mai putin decat mine.
Rusiniiiicaaaaaa sa-mi fie.
Ma abtin acum sa nu bag nas' in ficateii sotului,m-a rugat sa-i prajesc eu si vreau sa va spun ca sunt

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
Delidana spune:
Ange, dar pe tine ce te opreste sa incepi abdomenele?? Azi 50, miine 60 si tot asa...
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
DD (adica Delidana,
), te-ai culcat?
Daca nu, ia zi: mai esti in concediu?....nu stiu ce mi-a casunat
Sigrid, alege una din variante:
-ocupata
-cazuta in figider
-cu berea in mana
Crys, sunteti bine?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
aime spune:
Da, ma gandeam eu ca nu-i ceva ca lumea KK, eu l-am gasit pe alt site...na, o sa vad eu daca incerc sau nu...macar asa ptr cultura generala ![]()
Eu reusesc doar 100 abdomene, n-am mai facut de vreo 3 saptamani, tot asa...de leneeee....ia sa ma mobilizez
in seara asta.
aime
Delidana spune:
MP30 (Carmen
), acum ma pregatesc de nani. Luni incep munca, dar pina atunci mai e. ![]()
Zfcristina, nu poti mai mult de 40 acum, ca esti la inceput. Si sa nu-ti inchipui ca eu le fac pe toate dintr-o suflare! Nuuuu, fac reprize, cite 10 sau 12 odata, apoi pauza 1 minut si tot asa. Ia incearca miine sa faci 42! Sa vezi ca nu e chiar asa de greu.
De fapt, ideea concursului cu talia de luna aceasta ii apartine Dariei, ea a dat startul si la abdomene si la concurs si apoi a fugit si m-a lasat singura.
Ideea era sa facem abdomene zilnic (sau de cite ori putem) si astfel sa ne micsoram talia.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
DD, nu fura idei, ca vin la tine! Vezi sa nu ma visezi la noapte ![]()
Somn usor!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
ange spune:
Delia,fac mai de mai mult de o luna abdo.bag crema anti soc si apoi abdo dar niciodata nu am depasit 60 ce naiba!
probabil la mine merge mai greu cu 2 cezariene.
cand aflam rezultatul concursului cu abdo?
sunt tareeee curioasa de realizarile voastre![]()
ange
crystina spune:
Hello fetelor!
Scriu si eu repede, inainte de a intra la dus...de-abia am ajuns acasa. Am avut azi interviul, a fost foarte bine..dupa 3 ore am primit telefon ca am primit job-ul.
Asa ca incep muncile miercuri dimineata.Mai greu o sa-mi fie cu Lilly...nu am stat fara ea niciodata atat de mult. Partea draguta e ca numai zece saptamani o sa dureze muncitul la birourile din oras, dup-aia imi reiau munca de acasa.
In fine..am iesit putin in oras sa sarbatorim..am papat o salata de pui, dar dup-aia am papat o banana in foetaj cu frisca.
Maine merg la sala o ora si jumatate pana imi iese pe nas tot foetajul.
V-am pupat si va doresc noapte buna! Mai vb maine!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
Carmen, DD mi-a adus aminte de "SSDD", daca ai vazut filmul Dreamcatcher (facut dupa cartea lui Stephen King cu acelasi nume) stii ce inseamna. ![]()
Crystina,
pentru noul loc de munca!
Ange, nu stiu ce sa zic de abdomene. Tie nu ti-a spus nimic persoana de la care ai cumparat crema? Concursul cu talia se termina pe 31 Martie.
Zuzilici spune:
Salutare frumoaselor!
Crystina felicitari pentru job!
Sa fie cu noroc si oportunitati cat mai multe. 
CarmenE stiu ca nu ti-a placut ca a nins dar eu deja vad un peisaj ca-n povesti ... mai ales daca nu bate vantul. 
Ioana spor la invatat si sa se lase cu slujba buna. 
Doina sper ca macar azi sa ai o zi mai usoara.
multi si weekend placut!
Mik si Carolinah sanatate multa bebeilor vostri si o zi cat mai usoara. 
Roxana distractie placuta la ski si sa speram ca ai sa te intorci cu aceleasi kg. ![]()
Puskin spor la alergat si sper ca esti mai bine. ![]()
Tzuni cum e la noul sediu?
Ti-e mai bine? 
Sabina mai ai ceva in "productie"? Toate bune si frumoase la tine?
Miag inca o mai astepti pe Tzuni sa iesiti la alergat? Ti-ai luat adidasi?
Sigrid ce zice cantarul ala performant? Te-ajuta la slabit? ![]()
Carmen a fost tare faina descrierea ta : KK e o combinatie de branza, lamaie si albus de ou, care se mananca seara ... 
Cami vad ca esti prinsa tare in "servici" ... macar un
si noua din cand in gand?
Delidana de luni o iei de coada? Ce-ai in plan pentru weekend? ![]()
Fetelor maine merg la dr. abia astept sa vad ce-mi mai zice ...
V-am
acum si ne mai vorbim.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png