Nou stil de viatza (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Meniu:
D: cafea
P: cartofi copti/fierti + iaurt cu cereale
C: friptura la gratar + salata asortata
Intre mese, ceva fructe.
Fetelor, e de jale. Ninge si nu se vede la 2m de deasa ce e (si cu niste mari)

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!

Bun venit fetelor noi si spor la slabit!
Multa sanatate puiutzilor bolnaviori!
Am multa treaba la servici...dar asta nu e o noutate!
Luni ma duc la gradi sa iau actele pentru inscriere, cred ca de la 1 Aprilie incepe.
Incerc sa mai intru

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!

Bun venit fetelor noi si spor la slabit!
Multa sanatate puiutzilor bolnaviori!
Am multa treaba la servici...dar asta nu e o noutate!
Luni ma duc la gradi sa iau actele pentru inscriere, cred ca de la 1 Aprilie incepe.
Incerc sa mai intru

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!

Delia, cum probez tofu, dau raportul.

Carolinah si Mik, si sanatate puiutzilor!

Roxa, concediu placut! Sa vii cu poze! Musai!

Bey Tzunica, te-ai mutat in sediu nou...aha...de asta ai disparut.

Eftimie, la Iasi ploua intr-una. Si sufla un vant!!!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Ce fac fetele cucuietele?

A venit primavara in Bucuresti, e cald si frumos . Vad ca pe la Piatra ninge...sper sa nu vina iar in Bucuresti, ca ma apuca depresia....

Eu o tin pe a mea cu sportul...cand ma apuc sa alerg nu ma mai opreste nici..ala cu cornite .

Sa vedem daca reusesc sa mentin ritmul de 1kg/ saptamana...saptamana trecuta iar plec 3 zile, sa vedem daca reusesc sa merg si acolo sa alerg.

Delia,
Incearca sa faci mai multe exercitii aerobice daca ai aparate de genul asta la sala ( bicicleta eliptica, stepper, etc). Sunt sigura ca asta te va ajuta sa dai jos cele 2 kg...
In plus, incearca 1-2 zile sa mananci mai putin carbohidrati...stiu ca e greu pt ca tu esti fructoholica , dar e foarte probabil sa te ajute.

Pupici,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

maine pe vremea asta o taiem la drum. clar ca viu cu pozne!
Va pupacesc si sa va gasesc mai slabe si mai vesele!
Roxa-boxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor am scris un mesaj asa de mare si s-a dus pe apa netului. Sunt prea suparata ca sa-l resciu asa ca o sa incerc mai tarziu de la munca.
Sanatate multa puiutilor bolnavi.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Roxana,drum bun si sa va distrati bine!
Meniuil de azi:
o felie de paine prajita cu ton
ficatei la gratar cu salata de rosii
o cutie de branzica de casa cu rosii
pana acum e bine ! sunt tare fericita ca dau jos!.mai rau o sa fie cand o sa stagnez.sa vedem cum trec de perioada aia fara sa-mi pierd ambitia.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by carolinah

Miag, si eu mergeam la dr Culcer, dar pe mine ma innebuneste cand vad ce inghesuiala e acolo, cum stau toti copiii unii peste altii indiferent ce boli au ... Ca atare, am gasit o dr de cartier capabila care vine acasa la cerere, ii dau 30 RON (nu 100 cat vrea dr Culcer) si gata. Bine, in caz de ceva mai grav probabil ca voi apela din nou la dr. Culcer, dar deocamdata nu e cazul.

Carolinah, la fel procedez si eu. Am un pediatru care vine acasa (mie imi ia 70 Ron) capabil si binevoitor, numai ca acum vroiam sa-i fac si analizele si o echografie, de aceea am ajuns la dr. Culcer. Din motivele descrise de tine am mai rarit-o si eu cu vizitele la cabinetul dansei, merg doar pt probleme mai seriose.
Pupici si sa va treaca repede raceala. Noi am mai scapat un pic de ea.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Delidana,care-i numele tau?
sunt destul de ocupata dar intru binenteles si la voi din moment ce mi-am inscris "candidatura"
Numai ca voi sunteti "masini de scris" nu alta!Scrieti foiletoane nu gluma!

Ieri am avut o zi proasta,astazi sunt ceva mai bine.Probabil primavara,astenia,etc

Dana,eu fac exercitiile pt. abdo tot dupa un sit care mi-a fost recomandat atunci cand am cumparat crema"abdo-choc"(biotherm).
Dupa ce-mi termin jobul de dimin. am sa-l caut si am sa vi-l pun sa vedeti ce exercitii frumoase si usoare

Delidana,am mancar 2 ciocalatzele pt. ca erau mici tare.Am zis eu ca una la gabaritul meu nu-i de ajuns Dar acum gata.Mi-am luat bataia cu biciul si acum stau fata cuminte pe salate

puskin,cat de cald zici ca e la voi?vorbesti de primavara,ce e aia? eu am si uitat.aici inca e zapada si frigggg
probabil de aici si pofta mea de viata!

adresa mea de mess. de sunteti pe acolo: ange_maiarobi@yahoo.ca

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput