Nou stil de viatza (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna, fetelor!
Delidana, se pare ca bem singure in dimineata asta.O fi ploaia de vina
Roxana, concediu placut si te asteptam cu vesti; daca ai sa mai ai cum, dintre aburii de ...sampanie
Tzuni, casa noua?Se face si inaugurare-petrecere?Vezi sa n-o comiti, ca vine sefa si scoate

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata natiune!!!!

hop si eu la cafelutza de dimineata...Sunt in viteza ca am cateva drumuri de facut si dupa amiaza am sedinta la Connex la juridic si nu am pregatit inca mai nimic.

Roli e mai bine. Am fost ieri cu el la dr. Culcer. Trebuie sa-i repet peste 2 sapt glicemia ca o are cam mare, adica la marginea superioara (normal este intre80-110 si el are 110) dar cica nu e elocventa analiza ca papase iaurt cu fructe inainte de analize si eu nu am stiut ca nu trebuie sa fi papat nimic inainte.

Delidana, nutritionista nu mi-a zis mai nimic nou...imi pare rau sa te dezamagesc, dar mai mult decat ce ti-am zis nu am ce povesti. Postez meniul zi de zi si astept sa apara rezultatele. Daca am timp diseara o sa fac un rezumat la foitele pe care mi le-a dat acasa ca tema de studiu...O sa trec si tot regimul, dar sa nu plictisesc fetele...

Tzuni, instalare comoda in noul sediu...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Meniul pe azi:

D: cafea, 1 ou fiert tare, urda sau cas (50 gr), ardei gras, 50 gr paine.
Gustare la 11: un mar;
Dejun:salata verde cu ton (100 gr ton)+ lamaie
Gustare: un iaurt dietetic;
Seara: un cartof copt (cam 200 gr);

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Miag, si eu mergeam la dr Culcer, dar pe mine ma innebuneste cand vad ce inghesuiala e acolo, cum stau toti copiii unii peste altii indiferent ce boli au ... Ca atare, am gasit o dr de cartier capabila care vine acasa la cerere, ii dau 30 RON (nu 100 cat vrea dr Culcer) si gata. Bine, in caz de ceva mai grav probabil ca voi apela din nou la dr. Culcer, dar deocamdata nu e cazul. Oricum pe cea mica nu vreau sa o duc acolo ca am refuzat vaccinul de antirujeolic ala de la stat si astept sa faca un an ca sa ii fac Priorix. Si ma gandesc sa nu ia vreo boala de pe acolo.

In aceeasi ordine de idei, ambele mele fete sunt racite, am avut o noapte minunata .

Nu m-am putut abtine azi dimineata si m-am cantarit. Foarte frumos, am luat-o de la inceput. Asta este, sa vedem ce va fi luni si o iau de la capat.

Nu sunt prea bine dispusa, sunt obosita si n-am chef de nimic. Si voi avea si o zi nasoala azi, asa ca va las...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata la cafea!

Delidana, mananc si cartofi si orez, dar asa s-a nimerit ieri, beau si cafea, dar cred ca am uitat sa scriu.Si mananc si paine graham, ieri am mancat doar o felie, o sa editez sa corectez...
Acu imi mananc iaurtul cu musli si o intind la sala...mai vb dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, si eu la cafea.

Roxana, ce fain ca ai sa schiezi. Pina pleci, incearca si te pune in forma fizic.

Azi-noapte a fost teribil : cea mica a vomat, cel mare a plins, apoi cea mica a facut un cosmar.

Pup.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Of, Mik, cat te inteleg. Aia mica a mea nu respira ca lumea si a tot scos tot felul de zgomote si s-a trezit de tot pe la 6, aia mare gemea, plangea prin somn etc, de ne-am trezit de vreo 5 ori. M-am certat si cu barbatu-meu ca s-a rastit la aia mare si ea era beata de somn si a inceput sa urle etc... A facut pipi, i-am dat apa, i-am suflat/desfundat nasul, i-am dat Nurofen, pana la urma am constatat ca iar se umpluse de bubulite (e alergica) si o mancau. Dar asta era a nu stiu cata oara cand ne trezeam... Ce sa mai, si eu sunt varza, si asta exact in perioada cand sunt cu rusii pe cap si cand ma alearga toata lumea la birou...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Am gasit pe net un exercitiu pt o talie de viese.Il pun aici ,daca il stiti deja,e si mai bine .Inseamna ca munciti din greu.

Daca vrei sa ai o talie de viespe atunci trebuie sa lucrezi exercitii pentru abdomen.
IPozitia: intinsa pe sol, mainile la ceafa, picioarele intinse, ridicate la 30 cm. Indoaie piciorul drept si apropie genunchiul de piept. Se fac 3 serii a cate 30 de repetari pentru fiecare picior

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dimineata!
Miag, te asteptam cu rezumatul cind ai timp. Meniurile postate de tine mi se par cam sarace (la cantitate ma refer) dar poate asa sint eu mai mincacioasa.
Aimestai linistita, eu doar ma miram, am inteles ca asa s-a nimerit sa maninci ieri. N-ai de ce sa mergi sa modifici, si mie mi se mai intimpla sa uit cite ceva, chiar mi-am amintit ca am baut niste suc de lamiie cu portocala si miere si am uitat sa-l trec la meniul de ieri.
Carolinah si Mik, imi inchipui ce noapte grea ati avut. Insanatosire grabnica la copilasi.
Cami, sper ca esti bine, stiu ca esti ocupata, vroiam doar sa-ti zic si te asteptam pe la noi cind poti.
Diadaniela, bun exercitiul descris de tine, deci miinile ramin la ceafa si capul pe podea si doar picioarele se lucreaza, nu? O sa-l incerc si eu diseara.
Eftimie C, bem o cafea virtuala, doar ca stomacul meu nu prea o suporta. Tu cu o cafea si eu cu lapte de soia, ce zici?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Delidana ,l-am gasit pe un site.Pare bun.O sa pun adresa siteului.Nu stiu daca e in regula ,dar daca nu e sa o stearga cineva
http://www.fitlife.vcc.ro/forum_slabire/viewtopic.php?t=51&sid=2305fb2034d256ba88803972051eee6b

Nu le am cu linkurile!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput