Nou stil de viatza (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by mephala30
Miag, da un exemplu concret: ce-ai mancat azi?

Pai am postat si meniul de ierti si pe cel de azi

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by miag

Pai am postat si meniul de ierti si pe cel de azi

aha...il citisem dimineatza...acum l-am revazut.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Carolinah, mersi de reteta.
Cred ca e gustoasa combinatia. Poate maine ii fac.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Delidana, habar n-ai ce te iumbesc io pe tine! As vrea sa primesc floricica de la tine, dar sunt o ... pruna uscata! Adica sa spun de ce! Vineri, plec in concediu, si anume in Austria, la schi. Nu suna rau, schi=sport=miscare=teoretic slabit, DAAAAR, hotelul la care voi sta e cevaaaaaaaaa, o destrablare ce ma asteapta, de nu-i a povesti. Cica la micul dejun ne dau si sampanie , pe langa o multime de minunatii, iar la cina avem 5 feluri de mancare ! Fetelor, ce ma fac?
Asa ca oferta ta Delidana, ar trebui sa sune cam asa de data asta: Roxa-boxa, daca nu pui mai mult de 500 de grame, poate nu iei nici un porc

Plus ca am nevoie de motivare pana in 3 aprilie...ca nu stiu daca am sansa sa intru pe DC de acolo...

mai viu...

la toate fetele scumpe! Imi sunteti foarte dragi toate, va jur!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Carmen,nenea ala garsu cu pantalonii de Mos este nasul baietelului meu Robert.In poza aia "de circ",circul sunt eu Pozele sunt de la Craciun.Asa ne distram noi pe aici ca altfel nu se simte atmosfera de Craciun pe nici unde...

Dimin. nu am mancat nimic,am baut o cafea atat si acum la pranz am mancat micul dejun.Am inebunit de tot.

Aime,bun venit!Nici eu nu sunt cu experienta pe aici.Sunt proaspat intrata si deja ma sperii cand vad cata ambitie si seriozitate pe fetele astea
Eu nu tin nici un regim,nici o dieta anume in schimb nu mananc orice si nu ma satur niciodata.

Maine merg sa-mi iau cantar electronic si centrimetru sa-mi masor talia ca pana acum am facut-o cu ruleta
Am senzatia ca, cantarul pe care-l am nu-i bun.Zau daca se misca acul ala de o luna buna de zile.Cred ca ma pacaleste

am mancat 2 ciocalatzele micimureqam de pofta ce vreti acum?! sa nu dati cu rosii pls

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Vai , fetele, multumesc de primirea calduroasa!
Si, da, tin WW. Is documentata eu, marturie stau kg pierdute , dar uite o va fac o marturisire, am intrat si pe alt site care trateaza WW si acolo fetele le luau cam pe sus pe noile venite, le certau daca intrebau ceva...n-am mai intrat, ca eu aici pe DC am gasit prieteni mereu .
Deci, greutatea tinta este 60 kg. Acu daca o sa mai mearga si sub...nu-i bai ....
Si eu am slabit 1 kg pe sapatamana, pana la un prag, cand aproape 2 saptamani pauza....acum vad ca iar am intrat in ritm. Maine ma duc la parafango si acolo ma cantareste la inceput (trebuie sa am aceeasi greutate cu care am plecat de la precedenta sedinta) si dupa. Luni e si ziua mea de cantar, acum am bagat la cap....cum faceti voi si asa o sa fac si eu.
Ce-am mancat eu azi:
MD: iaurt dietetic cu musli
P: o rosie, o juma de ardei gras rosu, o bucatica de cas cca.50g si 4 felii de salam uscat-uscat
C: salata de varza cu branza si o bucatica mica de cabanos
intre mese: 2 l apa cu lamaie, mere, o portocala

Va urez o seara buna!
Vb maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara, graselor-frumoaselor! N-am murit!

M-am mutat in schimb in noul sediu, pe Magheru si mai dureaza pana se pune totul la punct. Deocamdata nu avem Net. De maine, sper sa fie!
Acum va scriu de la un alt job, unde avem Internet

Bun venit celor noi si spor la slabit!

Va pup pe toate in grup si pe rand si sper sa apar in toata splendoarea mea cat de curand pe-aici.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Aime bine ai venit si bafta la pierdut de kg.
Delidana Nu stiu ce sa zic cu outele,sper sa nu mi se faca rau de la ele.

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Aime,bine ai venit!
Tot la 60 kg vreau sa ajung si eu .Am scapat de 2 pana acum..
Cami,urca-te pe bicicleta aia odata! Nu te mai uita la ea.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Roxa-boxa, ce pot sa spun....ma gindesc serios la faza cu porcu' . Glumeam dar asta e, nu pot sa-ti spun decit ca de tine depinde ce pui in farfurie. Concediu placut!
Ange, ciocolatzele, si inca 2! Cu rosii nu dau insa e timpul sa scot de la naftalina! Una ce avea?
Aime, tu nu maninci piine, cartofi, orez? Mi se pare un fel de Atkins ceea ce tii tu, corecteaza-ma daca gresesc.
Tzuni mic si drag si grasunel, ma bucur ca mai traiesti! Te asteptam, cu tot cu splendoare.
Carmen, daca incerci tofu spune-mi si mie cum l-ai preparat si daca ti-a placut, poate imi mai dai niste idei.
Ce-o fi cu Lulu si Georgiana, ca nu le-am mai vazut pe aici de multa vreme....
A inceput acul cintarului sa se miste in directia buna si drept urmare promit solemn sa ma abtin de la floricele si inghetata (si alte ispite de genul asta) cind voi merge la film in weekend. E si pacat sa stric totul intr-o zi dupa ce fac atita efort in timpul saptaminii.....
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput