Fetelor noi ne pregatim sa plecam in parc!!!
Azi am avut o mica abatere de la regim, prima de cand l-am inceput. Am infulecat 5 cornulete de post (cu un pic de gem in ele)ca nu mai rezistam de pofta

. Oricum la prinz am renuntat la legume si am mancat doar peste la gratar cu zeama de lamaie...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Buna fetelor!
Eu am papat azi doua felii toast si un castronel de paste cu sos de rosii.
In vreo patru ore asteptam niste musafiri asa ca ma intorc la pregatiri.
Pup pe toata lumea!
p.s. Carmen, de-abia astept sa pui poze cu burtica! Cred ca esti o graviduta tare draguta!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Chiar asa Carmen cand te putem vedea? Cat despre slabitul meu cred ca Isabella e cauza ... Sarcina mea e foarte sus si am arsuri daca mananc normal. Asa ca majoritatea portiilor mele s-au injumatatit, de dulciuri, fructe si sucuri ma apropii cu riscul de-a avea arsuri si mai mari si-atunci prefer sa nici nu ma uit la ele. Si beau cate 3l de apa pe zi. Cu carnea nu suntem pe bune de cand a inceput sarcina, dar asta nu inseamna ca am scos-o total din meniu, drept urmare sa tot fiu gravida. Cel mai bun regim si sper sa raman asa si dupa, cu portii mici si snack-uri sanatoase (morcovei). 
Fetelor weekend placut in continuare.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Noul capitol este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71993" target="_blank">aici.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie