Nou stil de viatza (92)
Raspunsuri - Pagina 10
crystina spune:
Neata fetelor!
Delia,Zuzilici,Carmen, Sabina, Cristina, Mia, Cookie saru'mana! 
Astazi nu stiu ce voi manca mai ales ca e zi de post: am inceput cu o bara de cereale si cu un pahar de diet coke
..ma gandesc sa-mi fierb un cartof si sa-l mananc cu putin usturoi si mamaliga. Oi veda. Aveam de gand sa fac un tortulet pentru sotul meu (implineste azi 30 de ani)..dar am decis ca nu il pot face fara sa gust din compozitie asa ca am s-o las pentru maine cand avem invitati.
Fetelor va pup pe toate!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mephala30 spune:
La multi ani sotului Crystinei! Sanatate, fericire si tinerete fara batranete! 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Aime, ce e o "miniola"? Napolitanele si alcoolul nu prea merg la regim, poate doar la mentinere, asa, citeodata.
Carmen, nu mai poti sa vezi filmul odata? ![]()
Zfcristina, asa o fi, nu stiu. Auzisem de undeva ca antrenorul personal al lui Britney Spears o punea pe aceasta sa faca 300 abdomene zilnic doar ca sa se mentina! 
Miag, mii de multumiri pentru rezumat.
Ma gindeam daca eu l-as putea tine insa nu cred as avea timp sa stau tot timpul cu mincarea dupa mine la servici. Pare destul de echilibrat. Tu cit timp trebuie sa-l urmezi?
Zuzilici, inca nu stiu ce fac in weekend, poate o vizita in oras, un film ceva....
Cookie, n-ai voie la interzise! Maninca normal si cind te ia foamea ia un fruct. Eu vorbesc ca si mie mi-e o foame
.... Cred ca bintuie foamea asta pe aici, eu zic sa luam o bita si s-o gonim. Sau un
.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
carolinah spune:
Dupa inca o noapte de somn pe sponci (dar nu din cauza fetelor, din fericire) si dupa plecarea trupelor rusesti masive anunt cu mandrie 59.5. Sa vedem ce-o mai fi dupa weekendul asta cand ma odihnesc si eu. Dar e asa de bine sa fii sub 60...
Cristina, felicitari pt job.
Miag, succes cu noua dieta! (eu as muri de foame cu 1300 cal, ca sa fiu sincera)
Tzuni, e frumos in noul sediu? Nu aveti probleme cu parcarea in zona aia?
Zuzilici, burtoici, ce zice nenea dr?
Delia, ce-mi place de tine ca te tii de sportul ala! Cica si eu ma tin, dar am ajuns sa nu fac de mai mult de 2 ori pe saptamana, de unde faceam de 4-5 ori. Cate putin, insa, e drept, nici vorba de 1 ora...
Roxa-boxa, spor la schiat. Cred ca schiatul face foame, imi amintesc de o iarna cand am fost 5 perechi la munte si numai noi nu am schiat. Toti ceilalti au schiat, noi ne plimbam si dormeam toata ziua si am fost singurii care am plecat cu acelasi nr de kg de acolo. Toti ceilalti se ingrasasera cam cu 2 Kg in cele 10 zile de stat acolo. Nici pana in ziua de azi nu inteleg cum, ca erau plecati pe partii de dimineata pana seara pe cand noi eram niste puturoooooooooosi. Da' nici nu mancam cat ei, e drept, ca seara erau niste chiolhanuri, ceva de groaza...
Azi pap:
-paine cu pate vegetal si ardei rosu
-legume la gratar si orez
-cartofi cu ceapa rosie si cu ulei (evident, ca doar e vineri
)
Nu cred ca ne vedem in w/e, asa ca va doresc un w/e superb si minusuri la cantar luni.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
sigrid26 spune:
Carmen m ai facut sa rad de dimineatza , ce haioasa ai fost , nu stiu ce sa raspund.........ocupata nu, in frigider bagata partial si cu berea in mana.....eram aseara cu un pahar de vin.
Crys felicitari pt job , ma bucur pt tine si iti urez sa faci fatza la toate cu brio si LA MULTI AZI pt sotz , sa fie sanatos si fericit!
Mia multumim de rezumat , ma pun pe studiat sa vedem ce pot sa aplic de acolo.
ZFcristina , pai ce sa zic ....repeta si io tot repet si ma visez cum o sa ii zic eu lui Delia sa ma treaca la categoria medie, o veni si ziua aia pt noi......
Eftimie toate bune?Cum o mai duci?
Mik pupici la copilasi!Cati ani are fetita ta?
Zuzulici pupici la burtoi si ai grija de tine !
Fetele va pup dulce pe toate , mai ales fetele noi si le urez sa treaca cat mai repede la mentinere,
pupici
Mamica de printesa
de 4 anisori
crystina spune:
Carmen, saru'mana! Cand ai timp (numai daca ai) trimie-mi si mie un pm cu o idee de tort care se face mai usor..asa din experienta ta. 
Carolina,multumesc si felicitari pentru scazutul sub 60. Ce bine trebuie sa fie!
Zuzi, cum a fost la doctor?
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Tzuni spune:
Crystina, felicitari pt job si LMA sotului (vaaaai, ce batrana ma simt! 

)
carolinah si Zuzi, ii fain la noul sediu, si e ok ca s-a schimbat programul, in asa fel incat de-acum o sa-mi fac loc in program de aquagym si sala. Carolinah, da, e nasol cu parcarea, dar eu stau in Tineretului, asa ca 3 statii de metrou nu e un capat de lume. Astept caldura sa vin chiar si pe jos. Asa mai economisesc banii de benzina si ma fac sofer de we! ![]()
Delidana, sa stii ca am lasat-o mai moale cu sportul, da' la cte birouri si calculatoare si TV-uri am carat, cu siguranta ca mi-am mai tonificat musculatura....
mephala, ce filme ai mai vazut? Eu mi-am luat ieri "Pasarea Phoenix", film de actiune si suspance, sper sa fie ok. Eu am insa o mare problema: vad tone de filme, da' nu tin minte titlu, actori, regizori etc.... O fi de la oboseala!
miag, fa o propunere de program de alergat (m-as bucura daca ar fi in Tineretului) si vin cu drag!
Cine-mi spune si mie cum e cu kilo-kick?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Tzuni spune:
sigridutzo
, am citit din urma si-am descoperit ca, de fapt, tu esti balerina 

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
crystina spune:
Sigrid,multumesc! Sa fie!
Tzuni, multumesc! Tzuni mama cine nu si-ar dori sa se simta batrana si arate asa tanara ca tine? Io una da! ![]()
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
sigrid26 spune:
Hai mai Tzuni.......ai vazut tu balerina asa grasa.....ma faci sa rad, cu toate ca aici se fac cursuri si pt adultzi si nu cred ca conteaza kg , doar dai banutzu...., bai ma si inchipui in colantzi si cu o fustitza roz ....

.
Mamica de printesa
de 4 anisori