Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by miflore

Ioana, bine cu bona, rau cu telefonul! echilibru peste tot; Spor la citeala, esti tare! EU n-am mai pus mana pe o carte de nu mai stiu cand, cred ca nici nu mai stiu cum se face Intrebare: cand ai timp sa citesti? Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Cand bantui tu pe net!
Evident, valabil si pentru mine.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Cat p-aci sa o surclasez pe floricica si sa fiu eu a doua persoana cu branza neizbutita (adevarata mama omida!). Clocotit laptele (evident si pe aragaz!), adaugat 1,5-2 linguritze zeama de lamaie (pt siguranta), lasat 5 minute cu capac si constatat ca nu se-ntampla nimic. Plina de revolta am amestecat cu lingurita in vas - Asta a fost cheia! S-a separat ceva albeata de un zer, strecurat si lasat la scurs in strecuratoare de ceai. O minune! Sa vedem daca la fel zice si Alexia la 10.
Alexiei nu i-a placut curcanul cu porumb si cartofi, in schimb i-a placut puiul cu legume.
Oricum intentionez sa-i dau borcanele doar accidental. Nu ma-npac cu ideea ca au carne, n-au conservant si totusi sunt valabile 2 ani. Pe de alta parte mi se pare normal sa obisnuiesc copilu' cu particularitatile culinare ale noastre. Nu mai spun ca eu n-as manca ce-i in borcanele ...Dar eu n-as bea nici Humana ca tare naspa e la gust!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nu ma, karmenutza, cum sa tin eu sa doarma asa? Numai asa poate pana acum. Se rasuceste in somn pe spate si urlaaaa iar cand il intorc pe burta adoarme instantaneu! Ai mai pomenit asa ceva? Nu stie sa se intoarca singur inapoi, sunt capiata...
De la caisele de ieri (nu stiu ce m-a apucat sa-i dau) a facut niste crize de plans....E clar ca e ceva cu ele.

Mifloricico,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mimsi, te pomenesti ca asta era, deci ai amestecat...Eu nu! Cat a durat de cand ai pus lamaia pana s-a decantat?

Mergi la inceput

Am pus lamaia, am acoperit. Am asteptat 2 -3 minute si dupa aia am vazut ca semana tot cu un lapte, drept pt care am bastacait un pic cu o lingurita. S-a ales in timp ce amestecam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Ioana pentru DVD.
Miflore, ne-am mutat deja acasa. Nu se vede ce rar intru pe forum? . Chestia e, nu ca nu am timp ci ca tot plecam de acasa...:)))
Tonnia nici mie nu imi iesie branzica din lamaie, sau imi iese asa putina, ca eu inclin sa cred ca e de fapt spuma de la lapte. Aca ca fac cu Ca lactic.
Cine face branzica din Ca lactic, sa nu cumparati Ca de la OZON, ca se sfarma foarte greu. Azi dimineata am crezut ca mor cu suciotorul pana le-am pisat.
Vad ca ati pus multe retete, mai ales de la meme. Dar vad ca sunt toate cu completare de lapte. Mie doctora mi-a zis sa nu i le amestec cu lapte. Mai bine ii dau dupa masa daca vrea.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

raportam si noi azi primul contact involuntar cu gresia....hmm, am tras o sperietura, of...si Milan la fel, plus ca a bagat niste urlete pe care nu le-am mai auzit...noroc ca a cazut cu capul pe telecomanda (care cazuse inaintea lui!), deci impactul nu a fost asa dur!
Acum va intreb pe cele patite, ce sa fac? sa ma duc la doctor? sa il mai urmaresc o zi doua? l-am verificat la cap, la maini, nu stiu sa zic daca il mai doare...doar ca este super marait pt ca busitura si-a luat-o la prima ora de dimineata, deci cred ca ziua e compromisa....asta sa fie baiul, el sa fie bine...

o intrebare...ca gluconic se poate da in bibe? nici asta nu ii place si in concluzie il scuipa pe tot!

Sofia, eu am sterilizator pt microunde, si pun apa de 2-3 degete maxim (are un indicator) si il tin è-8 minute putere maxima....nu se evapora apa de tot. eu zic ca e suficient...45 de minute mi se pare cam mult totusi!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

sofia, pe vremea cand aveam sterilizator de la avent (pentru ca intre timp a fost topit de cuptorul de microunde) sterilizam 4 min la putere maxima; dupa moartea sterilizatorului folosesc un vas de jena -dupa modelul ioanei-si tot 4 minute il tin; maria nu a patit nimic niciodata

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Noi raportam ieri "podul" cu capul in scaunelul-scoica si piciorele jos cu plecare din stand in fund. Si nu vrem decat in picioare. Cand vreu sa-l asez in pp-net se incoarda si se face bat. Mai aseaza-l daca poti. Il pun vertical si incepe sa rada cu limba afara. Are o fata....

Mergi la inceput

Raportez: amestecul de branza dulce+biscuite+mar s-a mancat dintr-o lovitura, fara pete pe bavetica si fara pauza de suc. L-am gustat si eu si as mai fi gustat o oala!
BiuMil- naspa cu impactul cu solul. Uite cum i-am dat eu Calciu si n-a protestat, ba chiar i-a placut: intre mese (Alexia mananca la 4 ore, asa ca i-am dat la 2 h dupa masa) am luat tetina de la bibe de ceai, i-am pus-o in guritza si in timp ce tragea din ea (si vedea ca nu iese nimic) puneam cu seringa calciu. O folosesti ca pe o PALNIE. Asa l-a baut fara nici o problema. Ideea e sa nu-i fie foame (ca daca simte alt gust decat cel de mancare se enerveaza) ci un pic de sete. Daca nu-i e nici foame, nici sete atunci iar n-ai nici o sansa sa bea. Eu dupa Ca ii dadeam ceai daca simteam ca mai vrea lichid.

Mergi la inceput