Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
mimsi spune:
Am ramas singurele nebune. YES!!! Poate vine tura de dimineata.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
miflore spune:
Aoleo, sa ne vezi dimineatza chiaune de tot! Si gandindu-ma de ce nu m-oi fi culcat mai devreme!
Tonnia, haide, pe unde esti? Tura de dimineatza!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Am avut de recuperat.
Cred ca sunt singura romanca careia nu i-a iesit branzica. Esec! Am adunat totusi o lingurita din ceva ce nu semana a branza si am introdus-o in caise, nu i-a placut. Cum sa se mai ingrase copilul asta daca cerealele nu-i plac?"Branza" nu... Cu ce?
In continuare noaptea il intorc de 3-4 ori pe burta.
M-am blocat, nu mai am idei de diversificare...
Sofia, da' Dinu e la panou, nu e misterios. Eu sunt mai salbatica dar nu pierdeti nimic.
Multumesc pentru urari!!!5 luni, wow, si tot 6.400, wow!
miflore spune:
Buna dimineatza!
Tonnia, ai preluat legatura! Probabil ca eu voi fi a doua romanca careia n-o sa-i iasa branza, eu inca nici n-am incercat s-o fac...La 5 luni Ana mea avea 6500gr, tot pe-acolo!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Ioana, bine cu bona, rau cu telefonul! echilibru peste tot; Spor la citeala, esti tare! EU n-am mai pus mana pe o carte de nu mai stiu cand, cred ca nici nu mai stiu cum se face Intrebare: cand ai timp sa citesti? Felicitari pentru scaun! Scorul?
LA MULTI ANI MAMEI TALE!!! Dai-o pe Mirunica cadou in vacante!
Ina, n-am multumit pentru crema si bombonele si nu-i frumos; o fac acum: multumesc!
Diana, e super Mihnea!!!
Irina, ce mai fac bubitele? of of of; mai sunt? sper sa-i treaca cat mai repede!
Nanadana, frumos foc Poussette! L-am vazut acum! Legat de mese Ana mananca cam asa: prima masa la 9 jumate, laptic, a doua pe la 12 jumate-1, lapte cu cereale, a treia pe la 4 jumate piure de legume plus laptic obligat ca nu mananca prea mult piure, a patra masa pe la 7 juma, iar laptic cu cereale si a cincea doar laptic pe la 11 noaptea; 5 mese in total; mesele cu cereale nu sunt la concentratia de pe cutie, departe de ea, pun 3-4 lingurite rase in ditamai bibe de lapte; si intre prima si a doua masa ceva suc, cu asta m-am impotmolit nitel ca se constipase de la morcov; acum o iau iar cu sucul ca i-am facut pauza destula; asta papa Ana; WOw, cat doarme Antoine! A mea doarme in timpul zilei cate juma de ora la 3-4 ore distanta; ba uneori jumatea de ora se transforma in 5-10min!
Vio, felicitari pentru congres!!! Au venit laudatorii!!!
Irina81, cred ca esti tare bucuroasa ca vine mami a ta!!!
Bianca, daca zici ca-l doare burtica pe Milan de la ceva, intrerupe un pic si vezi cum e; eu d-aia am intrerupt, am lasat-o cateva zile si dup-aia a fost ok!
Ege, care-i albumul al treilea?
Simona8004, sa-ti zic cat mananca Ana ca e exact de aceeasi varsta cu Maia: pe zi, in total mananca cam 700-750 de lapte, 50-80 piure de legume si cam 5-6 lingurite rase de cereale (astea bagate in laptic); si un pic de suc, putin; atata; daca miroase pipi a medicament te poate duce cu gandul la infectie urinara - asta mai ales daca copilul nici nu mananca cum trebuie - dar si pampersii astia miros a medicament si eu una nu mai stiu!
Am tesut cearceaful!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
karmenutza spune:
Neata! Sunt pe fuga ca s-a trezit fata, dar daca nu scriu acum, imi pierd ideea.
Tonnia, dar de ce il intorci pe burta pe Dinnu? Altfel nu doarme? Sau tii tu neaparat sa doarma pe burta?
Lui fii-mea nu i-a placut spanacul cu cartof de la hipp. L-a scuipat afara. Si cica nu au gust copiii. Cum i-am dat mar copt, l-a halit imediat.
Catalina