Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
irinadum spune:
Am plecat ca vad ca la voi a venit si omul negru la 00.00 . Ma duc sa imi trezesc puiul ca vad ca el... si se strica laptele...de cdc nu e muls.
Denisam spune:
LADIES- o sterg la gym, am produs 150ml, fii-mea avand ca baga si seria a 2-a de bibe, noroc cu mama care are rabdare, cand o sa plece cred ca trece la regim si ea ca si mine, deja am inscris-o la 3 programe, maine incepem pe primul=mother goose!
Va pupam, noapte buna!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
teolinda spune:
Deci pana la urma merge Atletismul.
Cum e cum programul Denisa?Spune-ne si noua macar sa stim ce se practica pe-acolo.
Zici ca ai produs 150ml pai sigur iti facem statuie cat "Statuia Libertatii" tie!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Eu zic sa facem top... cea mai mulgacioasa, cea mai batausa, cea mai "sexista"... si lista ar putea continua
irinadum spune:
Gata l-am hranit pe gogo prim somn si acum cand sa il schimb s-a trezit.
Pai eu de cand i-am zis lui Giova sa facem top si la copii. Cu cei mai pletosi , cei mai kkciosi, cei mai mulgaciosi si tot asa...
Aloooo mai e cineva?
Ana nu ai termiant de muls?
Bombon iar pandesti?
teolinda spune:
Io sunt! Ce nu ma vezi?
Facem top...hai ca tu le stii pe toate IRINA si ti-e mai usor sa faci nominalizarile
Ana_m spune:
Da greu va mai prinde omul din urma, scrieti in disperare. N-am putit sa mulg decat 20 ml. Asta e
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Ce faceti ? mai e cineva pe aici ? Mai nou in fiecare sear vorbesc singura, Asta e , sper sa va prind miane din urma.
azi bebelina a mancat mai bine, doar spre seara s-a prostit si nu am mai prea vrut, dar in schimb nu a facut deloc kk. E prima oara cand o las o zi intreaga fara sa fac. Sa vedem poate recupereaza maine sau la noapte .
Bine fetele, pe maine pupici la toate
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos