Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
Denisam spune:
IRI- nu am luat-o pe aratura, ca aici nu avem, am scris intre ghilimele, deci faceam misto si hai recunoaste ca nu e usor ce facem si eu si Moni si Bee- pe bune acu'Ce eu nu recunsoc ca tu ti-ai tras azi un dulap super, bravo tzie!
Moni- dc seamana cu tasu asa o sa faca emma- va monta de toate singura
RAlu, Daniela si Janina-pupicei!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
DENISA cred ca ma apuc de muls ca vad ca-s betoane!Si ea doarme inca!
RALU stiu ca are si Diana reflux din ala,ce plange cand ii vine in sus acrul ala! Si de aia ii place ei in carucior la 30 de grade! Sa fac si patul incalinat? Eu am citit ca doaar juma de ora dupa ce mananca e necesar!
MONI si DIANA (01.01.2006)
irinadum spune:
Cum nu aveti mai araturi ? Pai fermele ? Unde cresc porcii s=cu sorici pe care ii taiati iarna? Aia nu au araturi? Iar eu nu recunosc decat in fatza...recunosc ca e greu ce faceti dar... recunosc ca eu nu as fi facut asta ecat dc nu exista lapte. Mie mi se pare ... lasa ca mam plicitisit de biliard. Un fotbal baga cineva?
monica70 spune:
DENISA eu sper sa nu semene Diana pe tata-su ca el numai sparge,rupe,strica,pierde etc. Eu sunt cu montatul
teolinda spune:
Fetelor mumtumim de complimente!Trebuie sa faca si el furori cu ceva... cu buzele daca cu ochii nu a vrut sa-i faca albastri ca ai mei, asa cum si l-a dorit tatal lui. Data viitoare poate nu mai dam gres.
Fetelor cred ca ma duc la dush si apoi la nani ca vad ca v-ati facut deja programul pentru in seara asta.
Daca nu mai zic nimic.... va spun de-acum NOAPTE BUNA SI VISE PLACUTE!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
IRINA las' ca te-ai mulge si tu daca ti-ar fi inaintarile betoane cu denivelari!
Denisam spune:
Moni-pupicei si spor la muls si sa fei Di ca tine cu montatul!
Iri- hai un fotbal, dar vezi ca suntem steliste amondoua, sau vrei canada-Frantza si bagam un baseball!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
teolinda spune:
Lasa ca vine URSOAICA si va bagam noi in ATLETISM. Eu dau cu fuga si ea cu ciocanu'... sa vedem atunci
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)