Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA eu ma incapatzanaez sa nu ma mulg astept sa se trezeasca si bag la greu alune si l-am trimis pe putzerul de lux sa-mi faca ceai

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MONICOO unde ai citit tu bre? Nu ai vazut ca Emma baga peste grafic ... cate 195ml cat nu baga mofturosii nostri la 2 mese?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Cine te critica tu? Ai luat-o pe aratura si tu? Pai cum mai eroine? Eroine sunt alea care alapteaza un an sau doi . Pai cine te pune sa te mulgi? Fiita vrea biberon . Da-i biberon si gata. Vrei tu sa fii eroina. Vezi ca vin cu tacul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Denisa deci inca putin si Emma isi monteaza singura scaunul.
Moni daca dispari esti la tzitzilit de Diana. Ii dai lapte cu gust de alune?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Putzerul? Ce e aia? Vai nu pot sa spun la ce m-am gandit ca ma da si Marian afara din casa nu numai moderatorii.

Mergi la inceput

TEOLINDA pai la EMMA cica-i moft cand papa sub 150
JANINA nu te lua dupa astea cu "baga 150"... "baga 200"... "baga 30" ca nici eu nu stiu in veci pururea cat baga si de aia supravietuim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Na, ca am aparut si eu si ma uit la Petresti cum sforaie. O pazesc pe strumfita sa se trezeasta sa pape, dar cred ca mai am de asteptat ca doarme dusa...asa ca sar si eu la somn imediat.
Liliana, e mortal Nicolas si ce zambet sexos are el, zau ca va face furori su buzele lui.
Ioana, am ras cu lacrimi cand am vauzt poza cu Razvan...si tu sa il lasi sa miorlaie..tz tz tz. Am patit si eu o chestie asemanatoare cand mandra si-a tras peste cap o paturica pe care i-a lasat-o mama ei denaturata la indemana.
Mai gagici, m-am luminat de ce plange ghemotocul in timp ce papa. am citit azi prin zona si l-am sunat pe doctor sa imi confirme. Cica se numeste reflex gastro-esofagian (Sper ca am zis bine, are acididitate cu alte cuvine si cica e normal la bebei. Simptomele sunt cam asa: plange in timp ce papa si papa putin deodata, isi da capul pe spate si are muuuuuuuuulte gaze pe care le elimina pe ambele cai. Solutiile ar cam fi: sa doarma pe plan inclinat la 35 de grade si cat mai mult pe burta (cred ca de aia nu are Mario sindrom de'asta, debridat si espumisan la greu, sa pape portii mai mici si mai concentrate si ar mai fi metoclopramidul, dar nu se da la varste atat de mici. In seara asta amavut program de ridicat salteaua de la patut la 35 de grade si de aranjat culcusul de zi din sufragerie (mai nou aici isi face veacul peste zi).
Mai fetelor, nu dati cu pietre in mine pentru ce am zis cu kk si lapticul, eu doar v-am povestit ce a zis tanti aia.
Hai ca ma duc si eu la nani ca prea imi fac bebeii mei pofta.
Ana, Denisa si Moni, spor la muls si productie cat mai bogata. Restul fetelor pupici si noapte buna.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

IRINA- mai ce podoabe are fiu-tu, si c epoze cu zoom ii faci, sa zicem noi ca are 9 luni in loc de 4, aha
LILI-ce dulce e Nicholas!
MONI-hai baga si tu un muls productiv!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

JANINA uitam la mine masura e juma de tzatza sau o tzatza si jumate
IRINA n-am decat un putzer ... dar e bun si ala!
TEOLINDA la cate am bagat eu, iti imaguinezi ce aroma are laptele nu degeaba e partzaita notorie

Mergi la inceput

Denisa are 3 luni nu 4. Si tu crezi ca eu stau sa iau zoom. Deja sa zici merci ca le fac drepte ca indrept la ele de ametesc ca sa nu ma mai certe Maraki.

Mergi la inceput