Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
LINDA- i-am laut d ela PEgPerego cu 3 nivele la spatar, 4 pe inaltime si e si rocker, adica dc face mutre la msa il mai leagana ep beeb si tu bagi linguritza in guraMersi de urari, l-am gasit in sale si era pacat, o sa ii fac poza si va arat ziele astea.Asafac, mulg cu o mina si cu una scriu iar mama se lupat cu emma care nu a papat de 4h 30' si face mutre, ca sa fie ca bebeii sectei
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Salut gagicile,
S astiti ca sunt pe aici. Nu am citit nimic, dar ma pun acum sa citesc din urma si sa ......ma mulg . Revin, pupici la toate
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Ba da toate va mulgeti? Pai ce e asta? Alaptat? Repede sa va faceti provizii . Parca sunteti veveritze.
monica70 spune:
IRINA deci ai aparut!
DENISA pune poze sa vedem scaunul!
Eu va zic noapte buna acum in caz ca dispar brusc!
MONI si DIANA (01.01.2006)
teolinda spune:
Bine ca v-a apucat mulsul pe toate. Si IRINA nici nu veni bine ca deja s-a anuntat ca pleaca.
Eu pap compot de ananas si citesc .. mesajele mele
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Hai mai ziceti ceva dar repede ca acusica treci si eu la hranit smecheria baloasa. Si apoi sa vad ce mai fac dereglatii aia pe insula.
monica70 spune:
DENISA! EMMA cu mutre si CLARA la fel si CARLA si ANA si ANASTASIA si DIANA
Mai sa stiti ca fetele astea s-au molipsit de la tine cu cura de slabire!
MONI si DIANA (01.01.2006)
teolinda spune:
Deci suntem 5 p-aici...dar 3 se mulg si inca 2 care va facem galerie, nah!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Ei da tu dc te mulgi iese ceva... dar la mine ... mai bine nu mai zic....Pai m-a muls tot spitalul si nu a iesit o picatura...ia sa incerc poate iese acum
Denisam spune:
LINDA- hai mai ca mai stau cu tiene juam de ora,pina pelc la sala, nu ca Irian si MONI-care dupa ce ma "critica dau bir cu fugitzi"-va pupacesc ttusi!
EU, MONI si BEE-meritam statuie in zona UNIRII-de mame eroine,care ne mulgem si alaptam fetitze si sunt si manechine si in grafic
MONI-scaunul treb montat, tati nue acasa si eu treb sa plec la gym si fii-mea abagt doar 120 si rade la carusel!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!