Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TEOLINDA vezi la pagina doi ca au mai scris DENISA,JANINA...acu citesc!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Maraki ce mare l-ai facut pe Angelos.E frumos foc si seamana cu tineeee.

Mirela - Dani e atat de frumuseeeel... si nu mi se pare deloc micutz. Mie mi se pare ca seamana cu tati .

Moni merci de pont, ma duc pe pag 2 sa citesc ce au scris fetele... uite-asa ajungem sa vb singure, daca ne posteaza mesajele aiurea. Bine ca nu le-au bagat la capitolul anterior

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Deci DENISA cum veni asa pleca!
JANINA exact aceeasi faza o facea si o mai face Diana cu tzaza cand are colici! Aruncat pe ea,tras o gura,lasat ,iar aruncat pe ea smuls sau tras ca de elastic,iar scos ,iar aruncat pe ea si tras o gura...Trebuie sa ai nervi Plus ca mai era si cand o lasa si urla ...apoi iar aruncat pe ea Dar mergem inainte!

Mergi la inceput

TEOLINDA sa stii ca ar trebui controlat si la capitolul anterior! Pai cum am ratat eu anuntzul cu bijuteriile lui MARIO! Asta-i singura explicatie!

Mergi la inceput

DENISA vine si ne ucide cu felurile de mancare.. Sushi, pastrav, tort si apoi ea se duce la sala iar noi ramanem p-aici sa salivam si sa ne pierdem lapticul.
Denisa cu 195ml zici ca esti in grafic? Eu zic ca esti peste grafic la varsta pe care o aveti. Sa vezi ce pufoasa o sa faaaci.

Janina - imi pare rau ca inca aveti colici. Cat despre cantarit nu te alarma ca nici eu nu stiam pana vineri si uite ce surpriza neplacuta am avut.Nici acum nu stiu exact dar lasa ca vad eu la sf de sapt daca a luat sau nu in greutate..ca oricum cu fortza n-am cum sa-i bag pe gat

Moni - se pare ca in seara asta, doar noi doua bananaim p-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-mesajul care l-amscris acu 2 min aaparut la pag 2, asta e:

merge forumu ca...m-am enervat, am trimis un mesaj acu 3h, pe bune si vad ca a aparut acuma, dar de romanica..
Am luat al purcel scaun de masa si niste body si bluzite din bunac f.f aine cu 2 cad si un set de 3 biberoane is o oglinda pt masina de montat in geamul din spate sa o vad ce face in scaunul de masina!
Citesc, ma mulg si revin!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Pai daca tot ne invartim singurle p-aici eu zic sa cautam si pe la odisee

Mergi la inceput

Denisa sa stapaneasca Emma sanatoasa lucrusoarele. Ce scaun i-ai luat pana la urma? Mulge-te aici si mai scrie si tu cu un deget.
Bine ca a vazut Monica mesajele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ete ca sunt si eu pe aici dar am papat si acum tre sa scol gogosarul sa ii dau sa pape ca sa putem sa ne culcam si noi mai bine zis samai vedem juma de episod din Lost.
Denisa sa le poarte mandra sanatoasa.

Mergi la inceput

TEOLINDA am gasit o propozitie coerenta la DENISA: "CITESC,MA MULG SI REVIN" Cum suna ?
DENISA tot e bine ca ai patruns ... sa aiba IRINA ce descifra cand se indura sa lase balta LOST!
ANAAA? TU pe la ce pagina ai fost parasutata in caz ca ai aparut?

Mergi la inceput