Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

JUles Verne si Asimov MONI? SI eu sunt fan. Pe Asimov e drept ca l-am descoperit de cativa ani, dar am citit la greu. FEmei in toata firea citim SF-uri.
M-a frecat puiul mic azi, de nici n-am apucat sa mananc. CAnd aveam un moment liber, fuga la pompat. EU ma pompez numai pentru ziua in curs sau pt a 2-a zi. IN laptele congelat n-am eu incredere. Isi pierde mare parte din proprietati.
Si acum pe seara a fost show! Azi a avut 3 reprize de aerisit!!!!! O ora jumate dimineata, 3 la pranz si 2 ore seara.. Pai e corect? Ea doarme si eu alerg! Sau ea doarme si eu ma mulg (acum).. Poate nu v-a avea grija de mine la batranete nerecunoscatoarea!. Dupa atata aer, hai la baiutza si la papa. A halit 140, dupa care circ si stop. @ ore jumate ne-am chinuit s-o adormim si eu si Radu: ea nu si nuuuuuu. Pe la 10 mi-a venit ideea salvatoare: hai sa mai incercam cu laptic, a mai ras vreo 80! Nu era ea satisfacuta. Acum doarme dusa, dar pun pariu ca maine de la 5 am program.
Asa ca trec din nou la muls si apoi la somn ca ma prabusesc. Spor la vorbe si o noapte linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MONI a papat azi pe la 5 de la san , nu prea mult iar completare doar 15ml. Acum seara a bagat san... par moi, deci a papat binisor si acum se chinuie Robert sa il mai convinga cu bibe dar nu a bagat decat 10ml pana acum. In serile anterioare a bagat cate 60ml la ora asta.
Pozele sunt acolo, gata sa fie vizionate. Bag acusica un ochi si la tine sa vad ce mai e nou.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE uraaa! Deci si fane ASIMOV mai exista,credeam ca numai eu sunt femeie fan SF Dar e super! Cand citeam kg de carti din seriile ROBOTII,IMPERIUL si FUNDATIIA aveam impresia ca aia e lumea reala de fapt ... asa de fain se leaga una de alta si cata inteligentza si ce idei stralucite are omul asta! Nu prostii din alea cu monstrii ,totul are o logica la el.Cel mai mult m-a fascinat ideea din "SOARELE GOL"! E geniala cartea!N-am ratat nimic din ce s-a tradus,incalusiv AUTBIOGRAFIA am citit-o pe nerasuflate...
TEOLINDA acum ma uit la poze!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

TEOLINDA mama ce buze sexy are si NICOLAS nu numai MARIO! E atat mare,mai lasa-l nu-l chinui, poate ia o mica pauza cu papica si isi revine!
Voi observati ca apar unele mesaje in urma de parca ar fi mediate...?? Acum am vazut ce a scris ANDA! Si ce a scris URSULINA am vazut tarziu! Ce-au facut astia cu DC-ul?????

Mergi la inceput

Gata!Papanas adormit!
MONI - super poza cu gol si in sus, pe paturica aia grozava. In rest...ce sa zic... toate expresiile posibile pe fatza Dianei. Poti sa o duci la reclame sau sa o faci actrita cand va fi mare

Mergi la inceput

Titlu la stirile de noapte: S-A INTORS STRALUCIREA

Mergi la inceput

Se joca cu ochii nostri DC-ul, cred.

IRINA -azi la ce sexos te mai uiti? Sa nu zici ca te uiti la culisele serialului ca vin cu tac-ul dupa tine.

Acum ca papanasul n-a servit decat 20ml lapte si eu ii facusem 100ml... restul beau eu. Asa fac si cu suculetzele... deci IRINA nu doar Marian se infrupta din "resturile "puradelului ci si eu.

Mergi la inceput

TEOLINDA "actritza" mea face reprezentatii de pe acum
Mi-ai facut pofta de lapte si n-am, doar daca...

Mergi la inceput

Moni parca ziceai ca ai 1300ml la congelator.
Denisa pe unde o fi?
Maraki?
Ana?
Irina?

vad ca nu mai semneaza nimeni condica in seara asta, Moni!
Nici macar cu "Stralucirea" nu le-ai mai ademenit.

Mergi la inceput

TEOLINDA eu ma gandeam la ceva mai proaspat ... si asa nu se trezeste MUTRITZA! Doar si-a aruncat suzeta - alarma falsa ... Daca dispar stii de ce...

Mergi la inceput