Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
irinadum spune:
Bai ce m-ai ghicit. Am citit"Insula misterioasa" de o mie de ori . Nu bagam in gura la masa dc nu aveam cartea asta sau "REBECCA". Deci zici ca e mai tare ca Jules Verne. Bun atunci sunt pe ele.
Giova spune:
Irina vad ca am fost prof. bun. Ma bucur. Lasa ca, daca nu sunt eu sau Ursulina la orizont sigur esti tu.
Super tot manjit de morcov.
Si cap. vechi le inchid moderatorii dupa ce punem noi linkul sau anuntam ca s-a deschis un nou capitol. asa ca e ok.
Poza de revista Playgirl.Chiar ca arata super mare, mario, de 6 luni. dar am vazut ca toti baieteii daca ii imbracam cu haine normale, arata mai mari decat varsta.
Moni, Irina sa aveti o noapte linistita si fara febra.
Denisa, Ursulina, Daniela, Ioana si restul gagicilor.
I-am facut baita in cada cu tat-su. i-a placut, putin speriat cand l-am lasat sa pluteasca, a luat putina apa la bord dar nu a comentat.
Cand sa-l scoatem a vomat pe tat-su. sa-l fi vazut ce s-a strambat. si treci la al 3-lea dus
Pe urma la papa, ce sa pape a urlat ca din gura de sarpe, s-a facut negru, si de atata urlat a obosit si a adormit. s-a trezit dupa 30 min. si a papat linistit.
acum merg si eu la dus, asa ca va pupic.
pe maine.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Denisam spune:
Irina- stii biliard, ca eu nu am mai jucat de cativa ani dar as juca un bowling:)
Mai MONI- asa stiri ascultzi tu
HAi ca am bobinat pastrav suepr bun si netiram, va pupic si o noapte buna! Emma a papat 195ml deci e in grafic
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
J G spune:
Buna seara doamnelor,
In primul rand: Anda, imi cer scuze ca nu m-am tinut de cuvant sa-ti trimit banii, o sa o rezolv curand.
VAd ca astazi ati avut bebei mofturosi... a mea e invers, cred ca are un puseu de crestere ca mananca intr-una. Poate le da tonul si celorlalti! In schimb azi a facut kk abia seara si evident ac toata ziua s-a chinuit cu asta.
Ioana demential fiu-tau, e adorabil.
Ralu foarte nasol ca te chinui asa cu laptele praf, sper sa gasesti pana la urma ceva care sa-i placa. Probabil o sa incepi diversificarea mai devreme? Mititica Anastasia... sa stii ca chiar m-a impresionat cum cauta tzitzi. Off!
Bee ai noroc ca macar afara doarme Ana. Eu azi am iesit cu Carla si nu a dormit, ba a tras si niste racnete (colici). Deci nici asta nu e o solutie la noi.
Fetelor iar zic: cred ca sunt inconstienta. Va tot aud ca stiti cat mananca... eu nu am stiut niciodata cat manaca bubulele a mea. Nici nu ma omor cu cantaritul, mi-e suficient ca vad ca ii raman hainutele mici si... apropo, trebuie sa trec la Pampers nr3. Deja. Sper ca macar la astia sa raman mai mult de 3 saptamani.
DEnisa imi place ca e Emma cuminte si papa doar 5 mese, pai n-are nici o sansa cu o mama asa de organizata. Ma gandesc ce faceai daca o aveai pe Carla sau pe Dia... hihihi. Poate te invitam pe la noi sa faci ordine si disciplina, ce zici Monica?
Restul fetelor am iutat ce vroiam sa va mai spun, asa va pup.
Depre noi: Avem in continuare colici in programul obisnuit, o criza la pranz si una seara, urlete la greu si tzitzilit. Mai nou cand o pun la san face o chestie de ma tavalesc de ras: efectiv se bate cu tzatza. Nici nu se indura sa o lase, nici sa se opreasca din urlat, o apuca cu amandoua mainile si ba o respinge, ba se arunca pe ea. Si eu rad de mor, stiu ca o doare dar nu pot sa ma abtin. Bine ca nu mai am dureri cand alaptez ca era jale.
Am gasit in sfarsit o suzeta pe care o vrea, nu chiar cand are crize dar altfel o suge. Ma bucur enorm pt ca am cumparat nu stiu cate pana acum si le scuipa instantaneu.
Si... ultima veste: am inceput sa am o sangerare rosu inchis. Credeti ca e posibil sa-mi vina ciclul? Ca lohii nu prea cred ca mai sunt. Speram sa mai scap si eu cateva luni...
Haideti ca m-am intins foarte mult dar asta e daca nu am scris nimic azi. Va pup si va urez noapte buna!
Apropo: nu-mi vine sa cred ca ma plangeam acum cateva luni ca trebuie sa ma scol in fiecare dimineata la 7! Si acum...
J si Carla (05.02.2006)
teolinda spune:
Mai fetelor macar daca n-am avut chef sa mancam azi bine ca ne-am kkcit... in sfarsit!Asa ca MONI... deci Diana nu facuse si pt Nicolas.
IRINA deci fratelo a trecut pe piure...bun asa. Bine ca te-a facut de ras la Marian si a papat decat sa te milogesti de el si sa arunci borcanelul... ca ma indoiesc ca Marian ar papa d-asta cu morcov.
Pana la urma Nicolas a baut azi 60ml suc de fructe rosii(mar, strugure, coacaze si nu mai stiu ce).
Acum sta la Robert in brate si vizioneaza programe TV.
Am bagat niste poze in album si sper sa se incarce mai repede... ca fug sa le vad si p-ale tale Irina si pe-ale Andei si AneiSebe... si sa mai bag un ochi pe-acolo.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Denisam spune:
merge forumu ca...m-am enervat, am trimis un mesaj acu 3h, pe bune si vad ca a aparut acuma, dar de romanica..
Am luat al purcel scaun de masa si niste body si bluzite din bunac f.f aine cu 2 cad si un set de 3 biberoane is o oglinda pt masina de montat in geamul din spate sa o vad ce face in scaunul de masina!
Citesc, ma mulg si revin!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
GIOVA deci MARCOLINO continua fitzele!
IRINA pai cartea "INSULA MISTERIOASA" e ferfenitza de cate ori am citit-o cand eram mica,plus ca am citit carti de JULES VERNE cu kg si stateam cu harta langa mine,poate de aia mi-a placut mult si am fost si buna la geografie! Deci aventuri ... Nu degeaba imi place LOST! De "REBECCA" n-am fost extrem de incantata,dar merge...
Sa nu va mai zic ca-s fan ISAAC ASIMOV daca stiti cine-i ala si ce a scris!
MONI si DIANA (01.01.2006)
monica70 spune:
TEOLINDA tot n-am inteles daca a mai papat lapte NICOLOAS! Anunta cand esti gata cu pozele!
Eu astept acu' sa se trezeasca Diana,ca trebuie s-o schimb(iar kk cred!) si sa pape.Pana am facut dus a baut ceai si a "discutat" cu fratelo ... dar iar a adormit ! Sper sa se trezeasca ... doarme in carucior acum si adaca o iau s-o pun dincolo o trezesc fortzat si iar circ pe urma...
Deci nici ANA,nici URSULINA n-au aparut!
MARAKI...?
MONI si DIANA (01.01.2006)
teolinda spune:
ANA SEBE avem leagan si scaun de masina la feeeeel. Super dragutz Tiberiu ce se iubeste el cu bunicul.. nu ca Nicolas cu bunicul din partea lui tati.
IRINA - bestial MARIO. Tu ai vazut meciul sau l-ai fotografiat pe fiu-tau doar.
GIO - tu cred ca il pui pe Marco in cele mai nastrusnice pozitii . E bestial in costumasul de blugi.
ANDA - ne-ai dat cu poza pe la nas doar. Ia pune mana si mai baga noutati mai detaliate.
Se baga cineva la schimbul 2 azi, sau e zi libera?
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)