Bebelusi de iulie-august 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 13
Ella2000 spune:
Anis, fierb bine bine orezul, il dau pe robot cu banana si daca e necesar pun lapte. de obicei il fac mai moale! cam cat orez fier atata banana... si fac iaurt de casa si pun il el fructele.
Ella2000 si printesele
Simonaci79 spune:
Laura- am vazut pozele, f f f frumosi copilasii tai! Sa-ti traiasca! Se vede ca le prieste aerul tare si curat, sunt amndoi rumeni in obrajori! Pupici!
Luiza-cred ca ti-au raspuns fetele deja cum te poti inscrie, eu vreau doar sa iti urez bun venit si te asteptam cu drag printre noi cu vesti de spre voi si eventual cu poze!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Joker- nu este obigatoriu si u exista sanctiuni, ca si pt celelalte vaccinuri, ideea e ca tb sa semnezi pe proprie rasp ca l-ai refuzat ca in cazul in care Doamne fereste va imbolnaviti sa nu poata fi trasi ei la rasp. In mod normal tb sa ii spui ca nu vrei si gata. Dra cum mai spuneam, eu iti rec sa il faci, ca nu se intampla nimic, oricum se face revaccinare peste niste luni deci nu e nici o probl sa il faci si acum!
Monai- nu mi-o lua in nume de rau, dar nu cred ca toti bbii care sunt alaptati la sanse trezesc noaptea. Fina mea are 4 luni, si e alaptata exclusiv! Si de la 3 sapt dormea 6 pre continuu iar de pe la o luna si jum 10 ore, program pe care si l-a mentinut de atunci! Si eu tot asa l-am facut pe Mario sa doarma 6 ore, ca tine, l-am tinut in brate si l-am leganat pana a ajuns la 6 ore. De acolo si-a marit singur intervalul la 7, 7 si jum pana la 10 ore si de la 4 lni asa doarme! !0 ore continuu! E drept ca de aproape o luna de zile doarme numai o ora si jum in total ziua, dar noaptea doarme 10 ore! Succes la somn si reusita grabnica!
Mamini- mie mi se pare ca tu nu prea te plangi deloc! Mai ales la cate probl ai si tu..... nu prea ne spui multe! Tu cum te mai simti cu durerile de cap si cu inima? Ca nu ai mai spus nimic! Mai ai probleme? Pe Veve am vazut-o cat e de dulce si frumusica si sper sa nu aiaba niciodata probleme!
Briana- felicitari si sa o tina tot asa!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Ema.nu.ela- multumesc mult pt sfaturi! Sa stii ca de maine am sa incerc cu para ca am gasit unele super dulcu si sigur ii vor placea, sper sa am succes. Acum vad ca a inceput sa pape si o idee mai mare, si acum cu para asta papa dim in 10 min 300g de mar+para! Voi incepe sa i le dau pasate cu furculita sa vad daca il pacalesc! Si multumesc pt info, acum imi amintesc ca sitam si eu ceva de asta, dar la noi nu e cazul!!! Pupici oricum!
Yasmari- multumim mult pt aprecieri! Da, cateodata face totul mai repede decat ceilalti bbi de varsta lui, apoi stagneaza si i-o iau aproape toti inainte. Si iar o ia de la capat si tot asa! De pilda el la 2 luni se intorcea de pe burta pe spate si de pe spate pe o parte sau alta, la 2 si jum de pe spate pe burta si apoi nu a mai facut nimic nou pana la 7 luni aproape!!!!! Si de atunic iar cu viteza luminii a invatat sa se ridice in picioare, sa se ridice in genunchi si in fund, sa mearga in tarc singurel, sa paseasca, etc, si de aici trag concluzia ca nu e mai cu mot, e doar un copil f normal si care are ca toti copii, statii dif de dezv! Dar tu esti oricum f draguta! Iar de storcator de energie... cunosc mai mult decat bine senzatia! Ma uitam la puii Laurei cum stau pe scaunel la masuta! Pai al meu crezi ca arsta o sec? Nu are deloc stare, intr-una e in miscare si agitatie de ma oboseste de nu mai pot!!!!!!! Pupici Yasminei!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Anis- sper ca a fost frumos la plimbare, intra-devar a fost o vreme superba!!!! Si nu mai fii asa speriata ca rujeola nu se ia chiar asa usor, ci numai daca intra in contatc direct cu un copil bolnav! Pupici si sanatate, si a va treaca repede sperietura!!!!
Ioana si Kasi- multumim frumos de urari! Sunteti tare dragute!
Fetelor care vb de poze- si eu am cicit, chiar am vb cu Diana despre asta inainte, si eu m-am gandit ca si ea, sa inchidem albumele si sa deschidem 2-3 zile numai pe cel care vrem sa fie vazut aici! Sau ar mai fi o var, cu lista de useri, si daca vreti, sa ne trecem fiecare in listuta fetele de aici care vor sa vada poze. Eu oricum le-am inchis de ceva vreme!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Andre_ea- felicitari pt kk la olita! Noi doar ne jucam pe ea, la puta goala, ca ne e frica sa nu o murdarim cu pisu sau kk! Sper sa invatam si noi pana la urma la ce fol!
Katink- ne bucuram ca ti-ai facut timp sa mai treci pe la noi, sper sa poti veni mai des pe aici! Pupam printesa ta, si o felicitam pt dintisori, dimensiuni si progrese. Va pupam cu drag si va dorim numai bine!
Irda- ne bucram ca sunteti mai bine si ca Dariei i-au trecut mucisorii! Va pupam si speram sa nici nu va mai imbolnaviti si sa scapati si de tuse. Despre poze, eu stiu ca ai dreptate, dar cum spunea si Ema.nu.ela, e putin probabil ca pedofilii sa fie si hackeri! Si macar sa nu i le pun la indemana, ca probabil se va multumi si cu cele la care ajunge mai usor. Eu sper sa nu nu am probleme niciodata cu asta, dar e o mas de singuranta! Oricum am vaz ca maj racoleaza din vecini, cunostinte etc, nu am auzit cazuri din astea de urmarit pe ca a vazut o poza pe net! Doamne fereste, sa ne apere de asa ceva!
Adriana- am vazut pozele. Frumos foc zambaretul tau! Si vad ca e fan Nivea!![]()
Joker- multumim mult, ne simtim si noi la urari!![]()
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Lia si Mamini- am si uitat! Drum bun si calatorie placuta!
Kasi- imi pare rau ca nu stiu cum sa te ajut dar eu nu ii dau inca portocala ca e acida si am inteles ca se poate irita la fundulet (el are pielea f sensibila) si ca face si aciditate mare la stomacel!
Anis- o sa intreb si eu cu prima ocazie. Multumim mult! Si sper sa isi revina repede Ingrid cu burtica!
Corina- multumim pt urari!
Vreau sa urez si eu Multe luni inaite celorlalti bbi nascuti pe 22. La multe luni pt:
MARC DAVID [AC]
LUCA [Letitia Maria]
TOMA [ada si toma]
LARISA [aprilie1976]
MARIO ALEXANDRU [simonique]
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Acusor- pai daca zici ca ii place laptele pune-i lapte in papa. Noi inca mai papam supa cu lapte dar voi incerca sa i-l scor si eu treptat! Pofta buna!
Albinutzza si Yasmari- multumim pt urari!
Yasmari- ar fi tare frumos, sunt sigura ca s-ar distra tare bine ei impreuna la suc!
Gianina- multumim si tie pt urari! Cu kk la olita, igiena nu are nimic de a face cu asta ca doar nu papa singur si nici tu nu ii amesteci prin kk si apoi prin papa, numai sa nu se obisnuiasca si cand va fi mare sa pape pe wc! Succes cu papica!![]()
Monica- felicitari, nici nu ne faceam griji ca nu sunteti la inaltime!!!! Pupici si felicitari si pt papatul cu lingurita!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Ella- si Katink- multumim mult pt urari!
Ella- sper sa va iasa bine toate analizale si sa nu aveti probleme!
Monica- mie mi-au spus dr mei ca dupa o luna se schimba, chiar voiam sa va intreb voi cum faceti!
Diana- multumim mult mult de tot pt urari! Cand am vazut lista de uarari pt ceilalti copilasi am zambit pt ca eram sigura ca pt noi pregatesti o urare speciala! Multumim mult pt aprecieri, si sa stii ca si eu ma gandeam la asta, ca nu as fi crezut vreodata ca sunt capabila de atata dragoste! Il iubesc mai mult decat orice pe lumea asta! Pupam si noi nora mica si frumusica!
Cami- mulumim mult, un pupic mare si pt voi!
Anis si Emaaimee- multumim frumos!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Ema- felicitari pt controlul de azi, si cu kk eu zic sa nu te ingrijorezi! Daca era ceva, facea verde deschis nu negru! Mario asa a facut, si cu mucus, dar pt ca lua mult in greutate nu mi-a dat nimic! Sigur are leg cu papa! Nu va mai zic cum facea Mario dupa sucul de morcov! O data era asa de portocaliu ca la lunima mai slaba era sa mor, am crezut ca e sange. Si ati luat bine in greutate deci eu nu cred sa fie ceva!
Cati- multumim pt urari! Si sa stii ca tot ce e posibil cu dintisorul vostru ca mie mi-a facut exact azi la 8 luni surpriza! Si felicitari pt somnic!
Anis- nu stiu, eu nu i-am facut dar cred ca voi incerca si eu dupa ce ma inspir de la tine si din ce iti raspund fetele. Am vazut azi ca a aparut si spanacul proaspat.
Oana- pai Mario doarme 10 ore noaptea, apoi jum de ora max si inca 2 reprize de vreo 20 de min, deci suntem cam tot pe acolo! Eu cand se trezeste il pun in tarc si daca i se face somn il duc inapoi in pat, numai ca nu prea se mai intampla. In ultimul timp trage o repriza scurta dimineata dupa prima masa, apoi afara si gata! Si daca ies intr-o singura tura afara, nu mai doarme intre a 2-a si a 3-a masa ci cu o ora inainte de ultima, tot 20 de min. nu stiu ce sa zic sa-i faci, eu cred ca incep sa doarma mai putin!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005