Bebelusi de iulie-august 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 14
Simonaci79 spune:
Sa imi laud si eu puiul care nu se dezminte si e cuminte sa-l pape mama de baiat! Azi dimineata, am vazut o pata mica pe gingia de sus. Si fac si eu cum am citit pe la voi, dau cu unghia sa vad daca e tare. Moale ca branza! Zic e tot o pata din aia de-a lui! Si cand sa scot degetul din gurita, ma zgarie ceva! Are un dintisor iesit jos! Chair azi cand implinim 8 lunisoare! Si iesit binisor, 2 coltisoare, si zgarie tare. Si de azi l-a apucat muscatul si ma musca de barba si de obraz tot timpul! Si isi baga degetelul in gura si se freaca pe dintisor ca nu stie ce e acolo! Si asta fara nici un semn! Ba chiar ieri si azi a papt mult mai bine (am gasit niste pere f dulci si ii plac tare mult), nu a plans deloc, ba chiar nu s-a trezit asta noapte deloc pt gar cum ma obisnuise, aseara a avut temp 37.8 dar cum stiti pt noi nu e ceva neobisnuit, asa ca nu m-am gandit la asta! Ma asteptam de mult ca tot balea si rodea si facuse bubite la gura si la fundulet, dar asa fara nici un miau nu speram! Am baiat mare si cuminte, dar am avut si noroc cred sa nu il doara prea tare. (oricm e si el obisnuit cu durerea ca vad ca mai trage niste capete de se inroseste sau invineteste in tarc sau pat, dar nici macar nu mai plange! Si l-am si taiat de 2 ori din gresala cand i-am taiat unghiutele si la fel...nici pas!) Gata. Mi-am laudat puiul!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Fetelor- vad ca radeti voi de mine dar merge de 1000 de ori mai bine DC-ul noaptea decat ziua deci termin mult mai repede de citit tot!
Vreu sa urez si eu si pt bbii de pe 23 numai bine! Pupici pt:
VICTORIA HRISTINA [hristina]
NIKO VLAD [peca]
ALEXANDRU-MARIAN [BB23]
La multe luni, sanatate si fericire, pofta de viata, noroc si multa dragoste! Pupici!
Joker- spor la invatat! Sa ai succes mult!
Va pup si eu acum ca e tarzior si mi se cam inchid ochii! Pupiic si noapte buna tuturor!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Monica-Elena spune:
Anis eu zic sa nu ii declansezi boala cu vacinul lui Ingrid avand in vedere ca imunitatea ei este slaba. Plus atunci cand faci vacin nu trebuie inainte sa ii dai nimic de stimulare a imunitatii ca de asta ii stimulezi imunitatea cu vacinul. Parerea mea....
De ce nu incerci alta combinatie la urzici si ou si smantana odata grele amandoua ii dai ficatul peste cap.
Diana tu ii dai carne ziulnic? Ca mie mi-a zis acum sa ii dau o zi da si una nu. oricum eu alternez vita, pui si peste si ou. ficat nu.
hristina spune:
Buna dimineata, la cafea!
Fata mea e treaza de la 6! S-a culcat aseara la 21, s-a trezit noaptea de vreo doua ori, iar acum sunt capie!
De cand se culca seara devreme, se trezeste tot mai de dimineata! Mama, ce nasol e, ca as mai dormi!In timpul zilei cand doarme, trebuie sa mai trebaluiesc, asa ca, pas, somn!
La multi ani, Rasfatatei mele dulci! sa fie cuminte si sanatoasa! 
La multe luni sanatoase si voiose pentru Niko-Vlad si Alexandru- Marian!
Simona, multumim de urari si ganduri dragi! Sa ai o primavara fericita alaturi de Mario!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Albinutzza spune:
sarbatoritilor zilei sa fiti sanatosi si papaciosi si sa cresteti mari si voiosi
Simona, doamneee cat de constincioasa esti. Felicitari pt dintisor, esti o fericita
Luca n-a vrut sa manace laptele de dim. Urla ca din gura de sarpe, nu stiu ce a a avut. Sunt tare intoarasa din cauza asta, si de cand am venit, la serv, de vreo ora nu am facut nemek
Nu stiu ce are!!!! Am vrut sa trecem la Milumil 3, treptat binenteles, dar cand am ajuns la proportie intreaga de Mil 3 n0-a mai vrut sa pape. Am intrebat dr, si a zis ca putem merge ori combinat ori numa cu Mil 2. Azi dim i-a dat combinat, dar de ieri dim ii dam con\mbinat, si a papat bine ieri laptee, azi dim n-a vrut si chip
off greu e
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Fetele
cum tratati voi constipatia. Am o
care are probleme cu fetitza de 1 an si 4 luni. Nu a facut de 3 zile. A incercat cu prune cu lapte si prune, mere, combinatii dif, dar nu merge. Ia dat azi Dulco-pic, se numeste. Dar stiam de la voi de un produs naturist, Lass Baby, Acusor stiu ca tu ii dadeai lui Teo. Sau poate stiti alte remedii
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Simona, nu mai stiu exact cum m-am exprimat, dar de obicei copii alaptati la san se trezesc noaptea. Bine-nteles ca exista exceptii, ferice de mamicile respective
.
Andreea, nu am cuvinte sa-ti laud baiatul, am vazut si noi filmuletele si tare ne-au placut. Pup cantaretul Tudor, exact asa face si Sari cateodata
.
Adriana, am vazut si pozele cu Aidan la 9 luni, iti doresc sa creasca la fel de frumos in continuare
.
Ella, de care orez folosesti tu? Credeti ca cel integral e Ok pentru bebe? Eu pana acum nu i-am dat decat din borcanas, dar eu nu folosesc decat din cel integral.
Azi-noapte nu am inchis un ochi, e prima data cand patesc asa ceva. Dupa atata chin, Sara s-a trezit la ora 24 si apoi din ora in ora. Plangea ceva infernal si n-am putut-o domoli decat cu sanul. Atat ma simteam de frustrata, ca n-am putut nici macar sa atipesc
. Azi simt ca plutesc prin casa. Ma tot gandesc ca o dor gingiile, nu pot reproduce disperarea cu care se vaita, dar la noi simptomele sunt tare ciudate. Ea mananca bine in continuare, scaunul e normal, multumesc lui Dumnezeu, doar ca roade cu disperare si urla de durere, zic eu.
Mi-a facut si-un pocinog azi-dimineata. Am lasat-o in patutul ei singura nici un minut si a dat cu capul de o zabrea de lemn de are acum frumusete de cucui
. Cred ca am sa-ncep sa folosesc aparatorile de pat, ea pana acum nu a facut chestii de-astea si credeam ca stie sa se fereasca, dar se pare ca m-am inselat.
Va pup, ma duc sa-mi ling ranile si la telefon.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Ella2000 spune:
VICTORIA
NIKO-VLAD
ALEXANDRU MARIAN
LA MULTE LUNI CU SANATATE !
Albinutzza, eu am avut probleme cu iulia ca facea numai ghemuletze!si am tratat-o cu o linguritza de miere pusa in ceai de tei! dar nu zilnic! si numai dupa 1 an se da miere! tot cu asa ceva merge si la bolile respiratorii.
Monai, imi pare rau ca ai avut o noapte grea... probabil dintishorii... dar eu tot astept ...de 2 luni roade ... nimik. ref. la orez... sin cel din magazin Atifco, fierbe repede si e bun. ii dau si cu lapte... si budinca de oez cu mere... incep sa-i dau din supica ce o fac pentru toti.
am sirop de casa, facut de mine si nu stiu... de cand am voie sa-i dau? sa-i mai pun in bibe ca m-am saturat de ceaiuri!
Adriana, nu pot sa vad poze si filmuletze... cum deschid un alt link ies de pe net! ...sorry! sunt sigura ca scump precum mamica lui!
Simona, mi-a trecut de ieri si
scuze daca am fost cam rece. poate la noapte reusim sa bantuim impreuna!
face scandal Paula!
Ella2000 si printesele
MONAI spune:
Katink, m-am bucurat ieri de vesti bune, pupam pe Emma cea cuminte si pe mamica ei
. Cat despre calcule
, eu zic totusi sa nu te grabesti. Nici eu n-am mai vazut rushii din 6 februarie, dar ii astept rabdatoare, sper numai sa n-am probleme de alta natura decat sarcina.
Ella, merci de raspuns
.
, pupam Lucutzul razvlatit, sunt sigura ca revine el pe calea cea buna, prea a fost copil model pana acum
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Dianami spune:
La multe luni, Victoria Hristina!
(hristina)
La multe luni, Niko Vlad!
(peca)
La multe luni, Alexandru Marian!
(BB23)
Sa cresteti mari si sanatosi! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame