Bebelusi de iulie-august 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Cuscra, felicitari pt. dintisor! Copiii nostri se iau de mana, le ies dintii fara simptome Pupam baiatul mare si nazdravan!

Albinutzza, poate incerca Lass Baby. Am auzit ca e bunicel.

Mona, pupam cucuiul Sariciului si va tin pumnii sa treceti repede de acesta perioada. Ea e un copil cuminte si sigur o deranjeaza ceva, cel mai probabil dintisorii, asa cum ai zis. Da-i sa roada multe jucarele, eventual si din alea speciale, de tinut la frigider.

Monica, eu ii dau Iuliei carne de 3 ori pe saptamana, galbenus de 3 ori si o zi doar legume. Le alternez asa: carne-galbenus-carne-pauza-galbenus-carne-galbenus-pauza....
Ficat nici eu nu ii dau, il mai aman poate pana la 1 an.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA:

BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (85)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

monai,
sa stii ca si a mea cum vreo luna jumate a avut 3 nopti din astea. adica se prezea pe la 12 noaptea si apoi din ora in ora se vaita prin somn. dar nu i-a iesit nici un dinte desi am crezut ca o sa-i iasa. dupa 3 zile a revenit la programul ei de dormit non-stop. nu stiu de la ce a fost dar era clar ca o durea ceva. si acum o mai aud noaptea uneori vaitanduse. si daca ma duc la ea doarme. poate trece repede si la voi.

mie mi-a zis pediatra sa-i dau carne zilnic. chiar si in cele 2 zile / saptamana cand ii dau galbenus.

emaaimee,
am citit si eu articolul ala mai demult. oricum se pare ca depinde f mult de bebe cum reactioneaza la ea. eu astept sa refuze mana mea la coboratul unei trepte :) oricum vreau sa intreb si pediatra sa vad ce parere are.

apropo de kk mai des si moale. am citit in carticica mea de simptome si zicea acolo ca sunt anumiti copii care intre 6 luni si 2 ani au scaune mai moi si mai dese fara sa aiba absolut nici o problema. de scaun cu mucus nu scria nimic :( dar ziceau ca daca copilul este ok in rest sa nu-ti faci griji ca asa reactioneaza stomacelul lui si ca pana la max 2 ani se regleaza singur.

OanaC,
a mea acum doarme ziua cam asa:
1 ora dimineata pe la 9.30-10.30 (in conditiile in care se scoala la ora 7.00)
2-3 ore la pranz mai ales daca iese la plimbare (12.00-14.30)
1 ora dupa-amiaza (5.30-6.30)

si a mea de vreo saptamana daca plec de langa ea incepe sa urle instant. si-atunci ma intorc la ea, ii explic ca ma duc ca am treaba in alta parte si ca ea sa doarma sau sa se joace...si ii trece. la mine e si greu ca eu vreau sa o invat intr-un fel insa bona si bunicii sar la cel mai mic bazait si o cam tin in brate si rasfata.

mamica de maria, 7 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput