Sezatoarea canadiana (43)
Raspunsuri - Pagina 15
OlgaTarziu spune:
Alona si eu sunt nascuta in maramures, in Barsana iar tatal meu inca locuieste in Baia Mare. Apoi ne-am mutat la Cluj si acolo am intepenit. ca sa vezi cum se gasesc oamenii.
Ange, astia ziceau ca sa dau Dymetapp pentru reglarea presiunii in urechiuse si ca suporta drumul mai bine. In final nu stiu ce sa fac. Merg pe mana voastra. Adevarul e ca sunt mai ingrijorata pt drumul de intoarcere ca e ziua. dar voi face "lungi plimbari "prin avion si o sa-l tin ocupat.
Vom zbura Toronto-Budapesta si apoi la Timisoara. Deci va fi ceva drum. Vai groaza mi-e. Cand stiu ce enervant poate fi cateodata acasa, inconjurat de jucarii si cu activitati preferate. sau cine stie poate ca fetzele noi ii vor distrage atentia.
referitor la Stroller umbrela. As vrea sa cumpar sa am pt Tara dar si dupa asta sa-l folosesc prin mall-uri cand e cazul. Deci as cauta ceva mai solid putin. Voi de care aveti? Mentionez ca am incercat cateva si mi s-au parut foarte inguste ca Tony era deja cu umerii pe afara. Si atunci ma intrebam ce fac cu el intr-o jumatate de an ca va da pe afara. E un mic urias umblator...
Olga
Si maine e o zi
nelia spune:
Buna, Olga! Bine ai venit si in partea astea a Forumului! De fapt, eu de aici am inceput!
Ange (macar aici ne mai „vedem“ si noi) si fetele care au copii care dorm! Voua va convine! Dar cu copii ca Agata si ca Tony... Noi am venit cu avionul cind Agata avea 11 luni si jumatate si nu a dormit deloc in avion. Pina in Amsterdam am tinut-o in brate si cu tita in gura, ca sa stea linistita, iar de acolo a umblat in patru labe tot avionul, s-a conversat cu toata lumea... ce mai, a fost deliciul pasagerilor, mai putin al nostru, care faceam cu schimbul dupa ea. Intr-un final a picat rapusa si a dormit vreo doua ore jos, linga picioarele noastre, pe o patura, ca in brate nu a vrut nici rupta. In schimb, a dormit tot timpul cit am stat in Amsterdam... Tot raul spre bine si noroc ca ne-am luat carutul in avion cu noi... asa am putut si noi sa mincam, sa vizitam magazine, sa stam de vorba... Totusi, si eu sint de parere ca nu cred ca are rost sa-i dai medicamente. Poti sa le ai la tine, Olga, in cazul in care chiar vezi ca are nevoie de un calmant, dar nu sa-i dai inainte.
In alta ordine de idei, nu ca as avea vreo ordine , am primit raspunsul de pe la facultatile pe unde m-am inscris. Si pentru ca m-au acceptat acolo unde ma asteptam mai putin – la Bacc-ul in Travail social, eu neavind experienta de munca si nici scoala in domeniul umanist, asa cum se cerea – m-am hotarit sa merg la acesta. Asa ca, din toamna, la scoala... Frumos este ca incep scoala odata cu Agata... ea a sesizat acest lucru, bucuroasa nevoie mare. Si de atunci spune la toata lumea „eu si mami incepem scoala in toamna!“
Multumesc frumos pentru informatiile legate de trimis bani. Va pup sui va doresc o saptamina frumoasa. Pa!
Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
Ica 1975 spune:
Nelia, felicitari. Ma batea si pe mine gandul insa nu m-am putut hotara daca sa ma inscriu sau nu (doar la domeniu m-am hotarat pentru ca domeniul in care am fost ... si sper sa activez din nou) si acum cred ca este prea tarziu, dar asa imi trebuie
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
Noi
Ica 1975 spune:
Poate stie cineva- de unde pot cumpara fructoza? Am inceput de putin timp Montignac si sunt in cautare de fructoza insa nu am vazut pe nicaieri.
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
Noi
CataD spune:
Nelia, daca vrei sa trimiti bani in mod frecvent, de ce nu le faci alor tai un card la banca sa poata sa scoata din Romania cand au nevoie? Cred ca e in jur de 3 dolari tranzactia.
Eu una trimit bani prin banca, ai mei au un cont in dolari in Romania si le fac wire transfer cand au nevoie.
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!
Donia spune:
Haideti sa ne mutam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72812" target="_blank">44
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)