Impreuna, Timisoara (40)
Raspunsuri - Pagina 10
gabirus spune:
Bine ati venit, Ciocolata cu piper si Mirela72!
Katik, esti o dulce Ce sa fac daca ma terorizeaza nemtii!
In plus Lucas a facut febra azi si am fost cam stresata pana am reusti sa i-o scad. E si putintel racit, dar cred ca iar vine un dinte si ne chinuie!
Cati, te-am vazut azi in zare si dupa ce am fumat dadeam sa ies sa vad ce mai zici, dar plecasesi ...
POZE
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Mirela, un calduros Bun Venit la noi!
Si sa-ti traiasca dulceatza de Mara...v-am admirat pozele...super!
Cati, eu te-am vazut vag de tot la usa barului, parca erai si cu un pudel alb?
Sau deja luasem cateva guri de Campari si nu am vazut bine?
Asa te vreau, data viitoare nu mai ai scuze...asa ca te asteptam sa-ti facem botezul!
Gabi, sanatate lui Lucas mic cu ochi albastri!
Ana, hai, lasa grijile, vino tu aici, ca te inveselim noi...
Fetelor, am si eu o rugaminte.
Care v-ati pus termopane, dar fain lucrat si de calitate, dati-mi si mie niste recomandari de firme.
Si neaparat vreau si jaluzele albe...
Ca eu sunt pe langa, atatea oferte la tot pasul, incat chiar nu stiu ce sa aleg.
Merci.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Caterinuta spune:
Gabi ma grabeam acasa ca veneau cei de la RDS, sa-mi repare netul. Sa se faca Lucas sanatos sa puteti iesi in parc, ca le e dor fetelor de Lucas (Codrutei si Mayei).
Doris ai vazut bine pudel era, imi era viata prea simpla numai cu un copil, imi trebuiau si situatii cu caini.
Despre termopane: noi avem de la "Casa noastra", sotul drag zice ca-s de calitate, eu sincera sa fiu habar n-am, de aratat insa arata bine, mesterii sunt ok, iau masuri bune, le instaleaza bine, dar sunt cam mincinosi. Eu mai astept si acum dupa manerul exterior la usa de la balcon, pe care chipurile au uitat sa-l aduca.
pentru Silvana.
Pufy, Cicolata, Mirela
Doris-Alina spune:
Cati, merci pentru raspuns dar mai ales pentru promptitudine.
Unde este Casa Noastra asta?
o adresa ceva?
Mai astept si alte raspunsuri, cand am mai multe variante voi alege, nu e asa graba...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
ciocolata cu piper spune:
Salutare Timisoara,
Vreau sa va multumesc fetelor pentru primirea calduroasa.
Azi am avut o zi groaznica la serviciu si primirea vostra chiar
mi-a dat un tonus mai vesel.Aveam nevoie.
Despre mine,
Sunt casatorita,am o fetita de 5 ani care i-a implinit chiar luna aceasta pe 16.
Imi petrec zilele intre lucru -casa-copil-sot.Nimic iesit din comun,totul aproape monoton.Zi de zi parca fac acelasi lucru.
Cateodata simt nevoia sa mai ies din aceasta monotonie si cred ca de aceea m-am decis sa intru in comunitatea timisoreana,poate pentru a mai schimba ceva.
Faptul ca acum scriu este o schimbare,nu?
Vreau mult sa va cunosc si sper sa ma anuntati de urmatoarea intalnire,sper sa fiu libera.
Va multumesc inca o data pentru primire si promit sa mai apar....
Noapte buna Timisoara.....
diana1971 spune:
Buna dimineatza...
Uite ca nu m-am pierdut...mai traiesc...sunt racita cobza, andrei e bine are deja 4 luni si 3 sapt,creste,papa, rade tot timpul, doarme in nestire....si inunda toata camera la baita
Nu am mai apucat sa intru si recunosc ca am momente cand imi e lene sa trimit un mail.
Am mai citit cateceva...dar nu am apucat sa raspund.
Bine ati venit Ciocolata , Pufi si Mirela.
Irina ....draga mea vad ca iti plac peugeot-urile...ca pe ele le-ai vazut dar pe mine ba...cum eram cu gatul in pioneze nu am putut sa te strig....
va pup
sa aveti o zi placuta
diana si Andrei
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Diana, bine ai revenit, sa-ti braiasca flacaul
Gabi, multa sanatate lui Lu
Cati, a fost ok ieri, vremea a tinut cu mine si am reusit sa saman tot ce mi-am propus.
Ciocolatica, e bine ca te-ai hotarat sa scri la noi, sigur te vei simti bine la intalniri.
Fetele, stiti daca exista un adapost de catei la noi in Timisoara?
Silvana si Paul
danitin spune:
Ciao, fetele!
Silva - eu stiu ca pe cateii adunati de pe strada ii duc undeva dupa Sag, Danyflor se numeste firma iar directorul ei se lauda ca au conditii bune, ca le cauta stapani, ii vaccineaza, etc. Si mai era ceva pe la Padurea verde dar nu arata deloc bine.
Diana - iti doresc insanatosire grabnica!
Ciocolatico - stii cum e, fiecare vrea ce nu are. Eu am un program nebun, nu stiu acum ce fac peste 1 ora si tare imi doresc putina rutina in viata mea. As vrea sa stiu ca la o anumita ora merg la serviciu, pe urma vin acasa, fac curatenie, mancare, ma joc cu bebe, etc.
Doris - vezi pove cu circul mai jos.
Irina - nu am dat inca de Pascut, se pare ca e plecat cateva zile din tara. Oricum, eu am fost incantata de el pentru ca era chiar interesat de starea mea si de confortul meu.In plus, are o maniera tare linistitoare ceea ce pentru mine, graviduta panicata si atenta la toate simptomele ciudate era perfect. Nu ma stresa cu consultatii sadice ci reusea sa-si dea seama dupa tot felul de simptome de ce aveam nevoie. E mult de povestit dar ma rezum acum doar la un exemplu. Cand am ajuns la spital cu membranele rupte mi-a facut cel mai delicat control posibil, mi-a explicat pe larg posibilitatile de anestezie pe care le am si m-a scutit de clisma. Operatia a decurs perfect, dupa trei zile circulam liber prin spital si dupa 4 eram deja acasa. Spiridusul a fost si el perfect sanatos si nu am avut nici o problema, la mine, cu cusatura. Cat despre chestia cu avorturile, e asa cum ai auzit tu. El e total impotriva si daca ajunge o pacienta la el cu problema asta incearca sa-i explice pe larg de ce nu e bine si ce se intampla iar daca nu o poate convinge o trimite unui colaborator, el personal nu face avort.
Ana
Mihi - ce mai faci? Ai avea chef de gradinarit si nu ai unde? Fa si tu gradinuta de mirodenii, ca se poate si pe pervaz..
Si acum povestea cu circul. Spectacolul e naspa rau. Ursul biciclist e o creatura chinuita, slaba si nervoasa care nici gand sa urce pe trotineta, tot ce vrea saracul e sa bea putin laptic din sticla. Restul animalelor dau cateva ture de arena, nici gand de dresura din aia cu sarit prin cerc sau alte chestii deosebite. Acrobatele sunt ca dimensiuni intre mine si Doris . Dar Spiridusului i-a placut, e animatie, muzica tare, animalute ... Si acum sfaturi practice. Trebuie sa ajungeti cel putin cu o jumatate de ora inainte, altfel pa pa locuri bune. Eu am prins cu pile o loja dar o prietena care a venit cu baietelul a stat pe lateral sus de nu a vazut aproape nimic. In pauza se pot calari poneii - 30 de mii tura si se fac poze polaroid cu sarpele sau maimuta - 250 de mii.
Doris - clontul are nr. 3 in program dar e atat de necajit ca nu cred sa sperie pe cineva. Cel putin Spiridusul nu a avut treaba cu el, ba chiar a vrut sa-l traga de nas cand a calarit poneiul asistata de clown.
Bre, cred ca am scris cam mult ca am in jur o gramada de oameni care vor ceva de la mine. Revin...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danitin70/album?.dir=d601&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/danitin70/my_photos
silvana75 spune:
Am dat cateva telefoane si am aflat de un adapost de catei undeva la iesirea din Timisoara spre Jimbolia. Am si vorbit cu tanti de acolo si sambata sau duminica dimineata ma duc sa iau unul. Abea astept. Nici nu ii spun nimic lui Paul, vreau sa fie o surpriza, de mult isi doreste un catel.
Dani, multam fain.
Va pup
Silvana si Paul
Ana68 spune:
'Neata fete,
Chiar daca ploua...bine ca e cald ...Incet-incet imi revin ...
Va pup pe toate si va multumesc din tot sufletul ca va ganditi la mine,ca ma incurajati si ca ma sustineti moral.Sunteti minunate!
Va doresc o zi cat mai buna si plina de realizari!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana