Impreuna, Timisoara (40)
Raspunsuri - Pagina 9
Ana68 spune:
Salut,
In primul rand sa urez si eu "Bun venit!" noilor forumiste,Ciocolata cu piper si Pufi mic.Pentru Pufi,nu stiu cat de mult te va ajuta informatia mea,eu am nascut cu Dr.Hrubaru,la maternitatea Bega in 2003.Nu cunosc inca maternitate particulara in Timisoara...Poate te vor ajuta mai mult celelalte fete.Bafta!
Doris,sa tina timpul tot asa si sper sa ne vedem la o bere,cum zici tu.
Dana,imi pare rau ca nu te pot inveseli...Sti tu vorba aia cum ca viata are suisuri si coborasuri,dealuri si vai....Eu ma aflu acum intr-o vale,foarte adanca...Voi iesi eu din ea,cumva candva si o sa ne tinem numai de glume si ghidusii,bine?!
Tuturor va doresc sa aveti o zi minunata!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
thessa spune:
buna,fetelor
felicia---la multi ani!
am vazut pozele--super,ati avut si vreme frumoasa,si barman,si inghe., ce mai, ca intr-un vis
pufy--si la odobescu sunt rezerve-camera cu 2 paturi, baie cu dus,patutul cu bebe langa tine-pt cateva zile e chiar placut in comparatie cu alte saloane,iar servirea(asistente-doctori) destul de amabili,nu uita banii...
si totusi fetelor a venit caldura......noi mergem afara,pt noi e o mare realizare,putina miscare e binevenita
o zi minunata va doresc
Mihi spune:
SALUT DRAGELE MELE!
Felicia la multzi ani...si multa fericire!
O zi plina de soare fara nori va doresc ...la mine ieri
au fost multzi nori dar s-au risipit spre seara...
Ana sa dea domnu sa urci macar pe deal...
danitin si silvana...va invidiez cu gradinaritul....
sau poate numa cu gradina...habar n-am..
noilor venite...bun venit...si curaj...
Katik...cum se simte kristinutza?...imi pare rau
ca nu ne-am cunoscut!
mihi
POZE
Mirela72 spune:
Ma primiti si pe mine in trupa voastra de fete selecte?
Kati, noi mai degraba ne intalnim pe forum decat fata-n fata. Cu Lia la fel.
Doris, despre ce fel de cursuri e vorba?
E asa de frumos si cald afara, in sfarsit simt ca traiesc! Fiica-mea zburda ca un mielut si nu s-ar mai da dusa din parc, mai ales ca a dat de "gustul" gropii cu nisip. V-am pupat si sa aveti o primavara frumoasa!
Mire cu Mara
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
katik spune:
salutare fetelor!
vine, vine, primavara, se asterne-n toata tara....
mirela, bine ai venit, tocmai ti-am trimis un pm, inainte sa vad ca ai venit pe aici, mult ti-a mai trebuit
. ce face printesica, in afara de problema gropii
ciocolatica, ce frumos suna, imi place. bine ai venit!
mihi, multam de intrebare, avem din nou muci, tusim un pic, in rest vad ca altceva inca n-avem. voi, cum sinteti? las' ca ne vedem si noi odata!!!
ana, uite o mina de ajutor, te scoatem noi din vale, nici o grija! sigur ajuta si fetele
doris, multam de info, am vazut saloanele la tv, chiar arata bine. cine stie pina ajung eu pe acolo ce-o mai fi, poate se mai fac si altele
danitin, ce face spiridusul-gradinar-sef? cit despre clinica grigoras si eu am auzit cam cum ai auzit si tu, e dubios. bafta cu cura de slabire!!!
silvana, o sa iasa morcovii invers, cu frunzele in pamint si radacina afara dar vor fi cei mai gustosi!
gaabiiii, tot cu treaba???? ia o pauza ca a venit primavara!
na, hai ca va pup, vin mai tirziu!
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Caterinuta spune:
Salut fetelor!
Nu am avut net de sambata pana acum va dati seama ce nenorocire pe capul meu. Cum au plecat insii cu reparatul m-am si repezit sa va scriu.
Felicia
Super poze, urmatoarea intalnire nu o mai ratez eu, luntre punte ma fac si tot vin.
pupilici
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Stau ca pe cuie cocotata la etajul 3!!! Vreau afara la soare!
Mirela, bine ai venit!
Katik, nici nu ma gandesc cum o sa puna Paul semintele pe randuri. Cand eram mici tatal meu ne chinuia cu semanatul si intr-o primavara ne-am enervat asa tare, eu cu sora-mea si am pus usturoiul invers. Tatal meu astepta sa iasa recolta, a iesit da' tare greu, ici colo cate un usturoi. De atunci ma tot atentioneaza taica-meu sa am grija cum pun usturoiul si ceapa
Mamica de spiridus, noi punem de toate, morcovi, patrunjel, spanac, ceapa, usturoi iar rasaduri de rosii, ardei, castraveti, vinete si ce-o mai fi, iau de la sat, ca acolo ei fac sera.
Ana, capul sus si stii cum se spune, un sut in fund, un pas inainte. Te pup
Va pupa
Silvana si soricelu' Paul
pufymic spune:
Fetelor va multumesc din suflet de informatii!Sunteti niste scumpe!
Pupici!
Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Mai intai bun venit fetelor noi: Ciocolata cu piper ,Mirela si Pufymic. Sper sa va simtiti bine alaturi de noi si sa facem o intalnire mare, mare .
Danitin esti o dragutza . Povesteste-mi un pic de dr Pascut daca vrei, eu am auzit doar lucruri bune despre el.
Doris vecina mea s-a transformat intr-o work-oholica. Fa-i ceva sa-i treaca .
Silvana spor la gradinarit cu Paul , asa draga invata-l gospodar ca nu stii Doamne fereste peste ce nora dai.Hehe..
Ana iti doresc sa rasara din nou soarele la tine si sa revii in forta. Numai bine!
Alina esti in alerta cu olimpiada? Hai mai da o raita si pe la noi.
Katik recunosc ne-a spus Gabi odata ca esti blonda cu parul scurt , si apoi mi-am dat eu seama ce ascunzi sub scurta..Deci nu puteam sa te confund. Oricum abia astept sa te cunosc si eu, pari o persoana foarte calda si deschisa.
Va pup si ne mai auzim
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
katik spune:
irina claudia, . las' ca tot ne-om cunoaste odata.
printesei ioana.
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f