Simptome!!! - 9
Raspunsuri - Pagina 14

marair spune:
Bai, sunt de groaza, am uitat ce este mai important.Vroiam sa va intreb pe toate care aveti aceleasi simptome ca mine, va doare ceva? Simtiti burta balonata?Simtiti o durere in zona uterului, in zona ovulului care a eliberat oul?Eu am avut niste probleme in vara anului trrecut si de atunci am o sensibilitate uluitoate, efectiv simt cand cresc si cand se sparg foliculii.Tutunaru a ramas interzis cand i-am spus si nu m-a crezut pana n-a vazut cu ochii lui.De aceea m-o durea atat de tare?In ziua a 13 mi s-a spart un folicul pe partea stanga si e posibil sa fi fost si el viabil, dar prea e de tot, sa ai contact seara si de a doua zi sa inceapa tot felul de dureri.Va rog, dati-va cu parerea!

bubuleana spune:
la mine e Z1: au venit nesuferitii cu tot tacamul: sangerari abundente si dureri ...
asa ca eu sper ca macar voi: baicualina, melutzica, avalonutza, Dbunny, megbeng si restul fetelor sa-mi dati vesti bune; va tin pumnii!!!
bubuleana

Avalon spune:
Si la mine au venit... de-ar mai veni cand ii chem eu!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

melutzica spune:
Buna dimineata
Avalon,esti bine da?eu te pup cel mai dulce pe ambii obrajori sa nu fi suparici
;stii tu faza cu o noua luna bla bla bla
Bubuleana,uf, ma doar sufletelul ,insa cel putin acum stii ca teste ozon nu mai faci in veci.Eu chiar ti-as recomanda sa stai linistita pana iti intarzie ,ca uite iti faci sperante si apoi,esti numai mai tare dezamagita
Aaaa,la mine se arata inca bine,nici urma de scarbe,sper sa o tina tot asa vreo 9 luni

Liana30 spune:
si..io..si..io.ce credeai Avaloaneee ca te las singura????
ete na ca nu scapi de mine
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
As fi vrut sa nu fii cu mine de data asta, Liano, sa fii dincolo, la mamici! Dar vorba Melutzicai, o noua luna, bla bla bla, mai ales bla bla bla, caci in prima si a 2-a zi nici nu pot sa gandesc, am creierul anesteziat...
Melutzica, si celelalte fete care sunteti in asteptare, spalati voi onoarea acestui subiect, va rog!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
Avaloaneeeeee nici sa nu te aud ca vin si'ti tabacesc
hai da manaaaaaa...iti transmit tot optimismul si toata fericirea mea
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Hai, soroooo, deschizi tu un capitol nou, sau deschid io unul cu informatii pe prima pagina, simptome, alea, alea, pt fetele care vor si asta?
Iote ca iti dau manuta, ca stiu ca tu nu ma lasi sa dau in gropi!