Simptome!!! - 9
Raspunsuri - Pagina 13

carla2005 spune:
Eu dau raportul ..Z28 nici urma de rushi...aseara am adormit la ora 10, ca si alarteieri seara...imi e somn intr-una o fi vreun semn?! Astept totusi pana luni sa fac testul ...luni voi fi in ziua 31 sper...am niste emotii...din iunie anul trecut tot incercam...dr luna asta a fost ca la carte prestat din 2 in 2 zile!
Sa-mi tineti pumnii!

megbeng spune:
mi se pare mie sau ancutza nu a mai trecut sa ne zica rezultatul de la testul ei???
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

bubuleana spune:
carla: tinem pumnii!!!
megbeng: ai dreptate, ancutza o sa primeasca pentru ca ne tine asa in suspans! tu ce mai faci?
tabi: atunci eu in aprilie si tu in mai! s-a facut!
bubuleana

melutzica spune:
Carla,suna tare bine tot ce spui tu acolo.Doamne da sa ti se indeplineasca visul cat mai repede

megbeng spune:
bubuleano, ..ce sa fac?! tocmai sciam si la endometru..suntemin perioada de prestari intense (foarte intense chiar
) doar ca nu stiu daca o sa fie cu folos, nu-mi dau seama inca daca e ciclu ovulator...mi s-au schimbat destul de mult caracterele din timpul ciclului dupa aventuriel mele ba cu saricna, ba cu chiuretaje, ba cu anticonceptionale...parca nu mai am secretia mea caracteristica "de ovulatie" iar TB sta fix pe 36.2, care e cam jos, mai ales ca nu am avut niciodata temp asa mica...
diferenta totusi e ca o masor ORAL, nu intravaginal, dar ce stiu e ca oricum la nivel central (oral, intravaginal, intrarectal) e ceva mai cresuta decat cea masurta axilar, iar daca la mine oral e asa mica...ma rog, incerc sa imi fac cat mai putine probleme ca vin ele, oricum, si doar sa prestez cat mai relaxata..
v-am zis ca o sa lipseasca sotul vreo 6 sapt din tara, nu?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

baicualina spune:
fetelor!
ma laudam ca au venit rusii...
de unde nu au fost decat 2,3 picaturi si alea maronii!!!
nu mi-am facut inca test!
voi ce parere aveti?
Alina
mamica de Diana

bubuleana spune:
baicualina: aoleu! si tu! welcome to the club! si io am zis ca au venit nesuferitii cand colo cateva picaturi mai mult sterse si atat de azi dimineata .. eu imi mentin parerea ca e din cauza primaverii!! eu zic sa faci totusi un test - poate te mai linisteti si stii daca-i alba sau neagra... tinem pumnii!!
megbeng: bravooo! pentru prestatul intens!! eu zic sa nu-ti mai calculezi nimik; da-o incolo de TB, orala, etc; just relax and make love!
imi pare rau ca te lasa singura sotul 6 sapt!!! stiu cum e!!! uuuff, al meu cand pleaca doar o sapt si sunt disperata ... dar suntem noi aici sa-ti tinem de urat desi n-o sa te putem ajuta cu prestatul
bubuleana

baicualina spune:
bubuesti o scumpica!
mai astept week-end-ul asta si luni o sa trec la fapte!o sa-mi fac testul!
curios ca luna trecuta am avut CM de pe 20,21vreo 3,4zile!
si-acum putin de dimineatza asa cum ti-am zis 2,3 picaturi si alea maronii!
sa dea Dumnezeu sa fiela toate care-si doresc si la mine!
va pupic pe toate si sa auzim numai de bine!
Alina
mamica de Diana

Dbunny spune:
Raportez: Fost la medic aseara, i-am spus ca mi-a iesit testu pozitiv, si mi-as spus: bun, oii fii gravi. na ...atata tot..m-o urcat pi masa, mi-a vazut scurgerile( ca de-aia mi-era mie frica) si-o zis ca-s ok. Tare mandre.Nu m-or pus la eco c-or zis ca daca sunt numai de 4 sapt inca nu se vede bine... Or vrut sa-mi scoata sange ca sa determine cat ii de mare sarcina si... nimic ! m-au intepat de 3 ori si nu iesea sange (nu prea mi se vad venele). Ati mai auzit la cineva atata ghinion ?
In fine, eu continui cu 9 zile de intarziere, un test clar pozitiv, multa pofta de mancare si scurgeri vaginale in prostie (alb-galbui-ce dau de banuit). Cu sanii nu prea am probleme. Oricum...asa mititei oricum nici inainte nu se vedeau
Ah, i-am spus medicului ca de 20 de luni caut BB si mi-a dat Utrogestan(progesteron) pt fixarea sarcinii cica...(asta fara ca sa-mi faca nici un test, nici de urina, nici sange , nici eco)O fii vazut BB in ochii mei
Ce parere avetzi ?Lucra medicii in Spania de tot se sparg...
Diana...cu putina speranta de 4sapt.

marair spune:
Buna, fetelor!Iaca citii tot ce ati scris la subiectul asta si ma spovedesc si eu.Am facut luna asta monitorizare si in ziua a19, adica vinerea trecuta, aveam un folicul de peste 20, 4 mm (nu stiu exact, miercuri era 20,4 si vineri Tutunaru mi-a zis doarca e de bine si cu foliculul si cu endometrul, care tot miercuri era in jur de 11,5 mm).Deci mi-a zis vinerea trecuta ca sa trecem la atac (eu cu sotul meu) ca vine ovulatia.Am executat ordinul.Sambata m-am trezit cu niste dureri de sani, mama-mama si de atunci in fiecare zi am dureri variate, in special pe partea centrala si dreapta a burtii.In plus, aseara mi-au aparut doua pete maronii...Sanii dor ca naiba, mi s-au si marit, dar iau utrogestan si e normal sa se mareasca si sa ma doara, ca asa patesc cand iau medicam cu pricina.E, ce ziceti ca este?Oricum astept cu inima cat un purice, ma mai bate la cap si sotul meu, care e innebunit dupa copii.Incercam si noi de un an
Dar poate are mana buna Tutunaru...Cand imi venea cm-ul ma durea max trei zile si incepea.Acum am o saptamana...sunt in ziua a 26-a , in a 19 a fost ovulatia.Cat sa mai astept?Cel putin o sapt, nu?Oricum, nu-mi fac test de sarcina,reactionez destul de nasol cand vad liniuta...