Simptome!!! - 9

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ioana: bine ai venit printre noi!!! te primim cu mare drag si iti tinem pumnii sa nu stai prea mult pe la aspirante!!!

Zozela: multam' de galerie! esti o draguta!! speram sa nu dezamagim suporterii!!!

Liana: mai veselie intruchipata ce esti!!! asa sa fie! sa nu vina rushii la nici una luna asta!

Tzuca: bine ai venit printre noi!!! aici vei gasi mereu un umar pe care sa plangi, brate care sa te tina in momentele grele si o gramada de "gaitze" ca noi care sa-ti inveseleasca ziua insa si pe mine ma depasesc problemele tale ...imi pare rau ... iti doresc mult succes sa ai noroc sa ramai gravii cat mai repede

baicualina: draguta mea, dar voi de ce folositi prezervativ daca vreti al doilea BB ... este asta o tehnica noua ca sa ramai gravii ... spune-ne si noua ca poate de-asta nu ramanem ... ca noi nu folosim prezervativ glumesc si io acuma ... poate te mai inveselesc ... insa iti tin pumnii din toata inimioara mea sa ramai cat mai curand!!!

Avalonutza: tu cum te mai simti azi???

bubuleana

Mergi la inceput

din partea mea vesti proaste: test Clear Blue - negativ care n-am auzit sa greseasca desi scarbele n-au aparut ... INCA! dar au aruncat buzduganul: dureri, stare generala de rau, toate semnele posibile de CM...
asa ca toata speranta mea sta in Avalonutza

nu sunt prea trista pentru ca am spus ca daca raman (motivul e evident!) - ma voi bucura, iar daca nu sunt tot ma voi bucura pentru ca sunt in urma cu niste analize si trebuie sa fac si-un tratament pentru candidoza plus ca mai trebuie sa dau jos niste kg ca vreau sa fiu o gravidutza supla cu burtika

si la urma urmei, BB vine cand vrea el!!! eu il astept cu mare drag! cand o vrea el sa vina...

avalon, sper ca la tine BB vrea sa vina luna asta

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineta si un inceput de week-end minunat.
In primul rand vreau sa salut toate fetele noi ,
sa le urez bun venit
Avalon,bafta bafta bafta cat mai multaaaaaa;moama ce iti mai tin pumnii daca ai stii;si mie tot sambata sau duminica trebe sa-mi vina
Tabi,vezi ce bine ca nu ai luat Ac?mama lui de chist nesuferit!!!!!Lasa ca il killeresti tu cu homeopate de nu se mai arata in veci
Bubuleana,ei ????are semne bune ziua????,hai ca si tie iti tin pumnii si inaca de multisor
Liana(s-o dus ciuma?)
Zuzo si la toate fetele muti multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Bubuleana: o fata tare puternica!

Mergi la inceput

melutzica: Oricum AC trebuia sa le incep din ziua 5 a CM urmator, asa ca am facut f. bine ca m-am dus la o noua eco. Pana luna viitoare il sfaram cu totul

Mergi la inceput

Bubu,atat timp cat nu se arata scarbele,ai toate sperantele da??

Mergi la inceput

melutzica: esti o dulce si te iubesc mult! stiu ca-mi tii pumnii de multishor .. sper ca nu te-am dezamagit cu testul negativ ... nu prea mai am sperante luna asta ... nu ma mira intarzierea pt ca si luna trecuta mi-a intarziat 2 zile asa ca daca nici duminica nu vin scarbele mai fac un test
dar eu sper ca la tine sa fie de bine,bine luna asta... multaaaaa bafta!!!

tabi: Am invatat de la "cea mai buna" (a se citi "tabi")sa fiu puternica

bubuleana

Mergi la inceput

tabi,sfarama-l asa de rau ,
de sa nu mai indrazneasca sa se mai arate vreodata

Mergi la inceput

Bubule,daca nu ma lasa memoria ai si ceva teste pozitive printre cele negative nu??.cel mai important este ca tu,sa fii bine si nu te simti dezamagita daca nu se arata luna asta.Din experienta proprie iti spun ca,testele astea nu fac altceva decat sa se joace cu sentimentele nostre!!Iar mie nu imi place deloc acest lucru!!De aceea nu mai face teste decat daca imi intarzie.Asa ma bucur de fiecare zi in care nu-mi vine ,si ma imbat de bucurie cu gandul ca poate sunt gravi

Mergi la inceput

bubuleana: ai vazut ca nici eu nu am fost foarte puternica, dar mi-am revenit. Ca doar roboti nu putem fi. Stii, pe mine nu m-a suparat faptul ca ca nu mi-a reusit IAD-ul, cat faptul ca imi aparuse un chist si trebuia sa stau pe tusa 2-3 luni. Bine insa ca nu m-am lasat dusa de val si am luptat, ca sa fiu sigura ca e bine sa iau AC. Si iata ca am avut noroc. M-a ajutat D-zeu sa scap de asteptare. Te pup si sa fii tare, asa cum te stim. Nu mai este mult si ne vom indeplini visul. Stiu eu asta. Am zis, am zis!!!

Mergi la inceput