Simptome!!! - 9

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ioana, tinem pumnii si peste 2 saptamani sa vii cu simptome multe si cu II!

Bubu, nu am luat nici un tratament luna asta, am facut doar in zilele 1-5 polidin. Atat... Pe mine petele astea ma ingrijoreaza rau, ma gandesc la alte nebunii, nu la nidare... Nu curge, doar se murdareste chilotul cu secretie maronie, cine stie ce am...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Avalon: prietena mea care tocmai a ramas a avut si ea scurgeri maronii la inceputul sarcinii; eu stiu ca maroniul semnifica ori venirea rushilor, ori sarcina
dar ca sa te linisteti poate te duci maine sa te vada un dr de pasarici

bubuleana

Mergi la inceput

Bubu, iti multumesc mult pt incurajari! Mai avem cateva zile si vom afla verdictul... sper sa fie la toate cel pe care-l asteptam!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

AVALON multumesc pt. incurajari si multa bafta tie, sa dea domnul sa fie pozitiv testul tau! Cate zile mai ai pina la data cand ar trebui sa vina rushii? ,

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Buna seara tuturor!Sunt noua-nouta pe acest forum desi il urmaresc de vreo 2 ani!Sunt una din aspirante,cam de vreo 5 ani,am 32 de ani si incep sa-mi cam pierd sperantele...Am avut si inca am o gramada de probleme pe care din pacate-desi am cautat poate cei mai buni medici-le-am descoperit tot pe rand.Am inceput sa ma cam tratez singura si asta mult si cu ajutorul internetului si de ce nu prin acest forum.Problema mai grava sunt trompele mele care dupa o operatie laparoscapica cica partea dreapta ar fi OK(ultima doctorita,dupa HSG in febr.zice ca este oricum filiforma si fara sanse).Pe langa partea mecanica a problemei am descoperit prolactina in copac (1520 ,normal 125-621)tratata cu Brocriptin-fara rezultat,urmat de Dostinex(am ajuns la subvalori).Operatie de tiroida-chist in oct.2005 ,acum am hipotiroidism-tratament pe viata cu L-Tyroxin(2X25 zilnic),LH si TSH ,pe tot parcursul unei luni(analize in zilele 5,15,21) sunt tot timpul sub valorile normale.
In momentul acesta,ca o ultima sansa -probabil inaintea unei fertilizari-Clostylbeghyt zilele 3-7,Puregon 100 zilele 5,7,9 si Utrogestan zilele 17-27.Sunt in ziua 6-a ,maine al 2-lea Puregon(la pretul de "numai" 2 mil /fiola de 0,00005 ml cred).Incep sa am dureri pe la ovare-probabil din cauza Clotylbeghitului cu care am mai patit-o ,m-am ales pe vramuri cu ceva chisturi.A mai facut cineva acest tratament si a dat rezultate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Heheee..Si normal ca io vin si fac galerie!!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avaloaneeeeeee pana nu vin scarbelee io tot mai sper ca esti... am io o..."......."...nu spun ce..

bubuleanoooo si la tine la fel...

ma alatur si io zuzeiii

tzuca74 bine ai venit
Ioanatugs imi place cand ma tachinezi..nu te opri

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

bubu si eu speram....insa nerusinatii au venit...
stiam eu ca e doar o intarziere...insa speram!

oricum bafta la fete!si la cat mai cu folos!adica cu urmari vizibilehihihihi
va pupicpe toate!santeti foarte dragute!

Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput

Ioana, mersi pt incurajari, duminica ar trebui sa vina cm.

Zozela, esti o dulce!

Liana, sa dea Domnul ca "..." ta sa fie adevarata!

Tzuca, problemele tale sunt destul de complexe, eu de obicei dau sfaturi, dar de data asta ma cam depasesc... Bine ai venit printre noi si bafta in tot ceea ce intreprinzi!

Deocamdata vad ca nu mai sunt pete... va tin la curent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Tzuca: daca te referi la tratamentul cu clostylbegit, eu am facut o luna in nov si singurul neajuns a fost endometrul care era micut rau de tot. Am mai facut inca o luna stimulare tit cu clostylbegit in martie, dar aveam un chist pe care clomifenul l-a marit enorm. Asa ca am ratat luna martie. Norocul a fost ca chistul s-a spart singur. Iti tin pumnii sa fie bine la tine luna asta si sa nu faci vechime pe aici, ci pe la gravidute si apoi la mamici.

Mergi la inceput