ce faceti cand nu va simtiti frumoase ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Mi se intampla si mie sa ma simt urata uneori. Pai ce sa fac? Ma duc cu Oana (prietena mea) in Makro (la cumparaturi) si imediat ne simtim frumoase, dupa cate priviri admirative primim
Mi s-a intamplat odata ca intr-o zi cand eu eram cu moralul la pamant si aveam impresia ca arat tare, tare naspa sa intru cu Oana intr-un magazin si sa dau nas in nas cu un tip care lucra acolo si care a ramas blocat cand m-a vazut, acum ce l-a facut sa reactioneze nu stiu, insa am luat-o intr-un sens pozitiv si m-am simtit din nou frumoasa

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu in zilele alea simt nevoia sa merg la cumparaturi sa imi cumpar ceva nou, dupa care ma apuc de aranjat si de facut frumoasa!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Eu ma pun pe mincat ciocolata... si-mi creste moralul (dar si fundu... )

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Io can' nu ma simt frumoasa imi spun in sinea mea care este ca la cat is de desteapta, nu puteam fi si frumoasa, ca as fi iesit perfecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Eu in zilele alea simt nevoia sa merg la cumparaturi sa imi cumpar ceva nou, dupa care ma apuc de aranjat si de facut frumoasa!

Nana Motoc

Idem. In caz de depresie, o doza de shopping! Efect garantat!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Eu ma simt naspa decat in zilele acelea ale lunii si pana acum am incercat sa nu ies din casa.Dar cred ca nu o sa mai pot face licrul asta cand o sa ma angajez...deci sper sa reusesc sa urmez ceea ce faceti voi adica sa ma aranjez si sa plec sau sa ma duc la cumparaturi(daca voi ziceti ca merge)Dar mie sincer nu-mi vine decat sa stau in pat toata ziua si sa nu vorbesc cu nimeni.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Raspuns: ma lamentez!
Asta fac acum!
Sunt nepensata, ne-epilata, ne-manichiurata sau pedichiurata, netunsa si ne...!
Si nu fac altceva decat sa zic ca , maine, le fac pe toate!
Ma simt ca dracu si maine ala tot nu mai vine!
Ma uit la fata mea cum creste si concretizez ca inainte,eram cu totul alta! drept e ca imi ocupa tot timpul!
Ma indop cu cioco si ma simt ok! Am 55kg. si toata lumea zice: Vai, ce ai slabit! Ce rau arati! Mai mananca si tu!
Imi vine sa urlu de nervii primaverii si
astept solutii si alte pareri!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by hristina

Raspuns: ma lamentez!
Asta fac acum!
Sunt nepensata, ne-epilata, ne-manichiurata sau pedichiurata, netunsa si ne...!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

pai vezi,deasta esti in depresie
uite aici poate-ti revi

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Eu, imi fac o baie "de baie", apoi ma aranjez, cateva ore si ma mir ce draguta sunt...(imi fac freza in toate felurile, dar cand ies afara... imi leg parul)

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Intr-o astfel de zi in care nu ma simt frumoasa, schimb ceva...in aspectul meu: ori imi aranjez parul cu mai multa atentie, ori ma imbrac mai deosebit...ori imi cumpar ceva nou.
De cele mai multe ori aceste stari ale mele vin din interior si sunt legate de o nemultumire sau de o neimplinire pe orice plan (nu numai cel estetic) si uneori daca am rabdare sa ma gandesc ce ma nemultumeste cu adevarat, dincolo de aspectul fizic, si incerc sa schimb acel lucru...ma simt muuult mai bine si muuult mai frumoasa.

nunta mea

Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)

Mergi la inceput