ce faceti cand nu va simtiti frumoase ?

ce faceti cand nu va simtiti frumoase ? | Autor: petaluda

Link direct la acest mesaj

cu siguranta toate femeile din lume au zile cand nu se simt frumoase si nici atragatoare. eu in zilele astea parca imi pierd toata increderea in mine. partenerul meu imi spune ca sunt cu adevarat frumosa atunci cand eu ma simt frumoasa si ca asta m-i se citeste pe fata, dar in unele zile orice as incerca tot ca naiba am impresia ca arat.

ce faceti ca sa va simtiti mai bine? cum treceti de aceata stare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

si eu mai am zile dinastea!!!
in acele zile, incerc sa imi fac un pic de timp doar pt mine, ma rasfat cu o baie cu arome, imi cumpar ceva nou ce mi-am dorit de mult, ma duc la coafor (sa ma vopsesc, sa imi schimb tunsoarea)..........astea se intampla in cazul bun......., in cel mai rau caz imi cumpar o punga mare de chipsuri, 2 l de cola si ceva filme bune si nu ies din casa (asta dc iti permite timpul) pana nu imi trece deprimarea!!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Ma rasfat cu tratamente cosmetice si masaj, merg pana la Mall la pranz doar ca sa beau o cafea savuroasa, port lenjerie sexy pe sub hainele obisnuite, port un ruj intr-o nuanta mai indrazneata, imi cumpar reviste de moda, stau jumatate de ora la telefon cu prietenele etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

cand am zile din astea ma duc si-mi cumpar ceva pentru sufletelul meu:un parfum,o oja,imi vopsesc poate parul sau ma imbrac cu ceva care-mi vine bine si plec in oras.sigur gasesc ceva de cumparat care sa-mi ridice moralul.

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ceva special pentru MINE
n-are importanta ce, dar sa fie pt mine si imi place sa fiu putin doar cu mine

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

ultima oara cand nu m-am simtit in forma ....m-am tuns , dar nu oricum ,din par foarte lung , acum sunt scrut ,la fel ca Luminita Anghel si mi-am schimbat culoarea!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

In "cea mai cea" zi, in care aratam ca un pui de bogdaproste, am fost ceruta de sotie ! In altele, in care aveam pneumonie si nu eram in stare nici la toaleta sa merg singura, primeam flori si zambete...

Daca ma simt rau, pt k atunci nu ma simt frumoasa, sotul meu ma face sa ma simt minunat si sa uit de asemenea idei ! In rest, daca am o dimineata mai proasta si plec de acasa nemachiata, am mereu fardurile in geanta si ma aranjez la birou...

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Si eu cand am asemenea perioade ma duc si imi cumpar cate ceva.Si cum sunt obsedata de haine,posete si incaltaminte tot din astrea imi cumpar.Am bluze pantaloni si pulovere cateva zeci.La fel fac si cu posetele si incaltaminte trebuie sa am sa asortez la haine. Am noroc ca sotul nu imi zice nimic doar ma mai intreaba:
-Asta cat ai sa o porti sau.... mai ai unde sa le pui?.........
Si uite asa imi trece si depresia si imi si infloreste garderoba.
Apoi de cat sa bag in mine ca haplea mai bine ceva pentru sufletul meu si imi si ramane......
Va pupic, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu..tot shopping...!
..sau daca nu am bani fac lungi plimbari, da lungi si apoi vin acasa si pun rapid la loc caloriile pierdute cu o farfurie mare de cartofi prajiti!!!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

dorm... si imi revin.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

eu cand ma simt asa super-distrusa si arat ca naiba si nu stiu de unde se trage...ma bag sub plapuma si citesc ceva care imi place sau ma sui pe canapea si-mi pun un pahar de vin si ma uit la un dvd lacrimogen care stiu sigur ca-mi toarna un pic de melancolie in vene.

daca trebuie si trebuie sa ies...neaparat-neaparat, hai sa va zic "tehnica mea" imi pun camasa cea mai frumoasa din dulap, blugii cei mai sexosi, pantofii aia meseriasi de-i tin in cutie ca la cumparaturile de zi cu zi ma duc in pantofi sport...imi mai prind si parul asa mai fitzos, cu o clama ceva, trag un rujuletz d-ala fioros si gata, macar "ambalajul" sa fie mai bunutz!!!!

Mergi la inceput