In Italia (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, acum m-am liberat, am mancat putin, mai stau vreo juma' de ora si plec. Ce zi anapoda...
Acasa ma uit la poze, multam'.
O zi buna in continuare. Poate ne mai"vedem" in we, daca nu, sigur luni.

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Multumesc mult. Sunteti tare dragute.

Numai bine si wk placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Buna dimineata, fetelor!

Nu-i nimeni pe-aici sau e vreo pacaleala? Ati pregatit pacalelile pt. sotii, prietenii vostri? Eu deocamdata nu am facut nimic, dar ma mai gandesc ... ziua-i lunga.

Eu ma pregatesc sa fac curatenie prin casa si dupa aceea mai vedem, pe-aici pe la comp. sau poate iesim la o plimbarica. In sfarsit m-am odihnit cum trebuie poate si numai cu gandul ca azi e sambata si nu trebuie sa merg la servici si deja sunt mai vioaie. Hahahahhaaa !!!!

Pe-aici este cam intunecat, noros dar deocambdata nu ploua. Oricum, nu e frumos.

Va pup si va astept pe-aici ... ciaooooo !!!!!!!!!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata.

PETRO ce bine de tine ca esti acasa!!! Eu azi si maine sunt de dupa-amiaza. Si e atat de plictisitor la munca sambata si duminica!!!! Cu nunta, inca stau pe loc. Acum pe 9 aprilie ma duc acasa. Si sper sa rezolv restul. Cel mai tare ma preocupa rochia. Pentru ca vreau sa fie exact cum am vazut-o eu in poza. As fi vrut sa mai pun poze cu idei pentru nunta la POZELE MELE dar calc asta nu merge. Ma blocheaza. Nu stiu de ce. Nici sa trimit prin e-mail nu pot. Ca ar trebui sa atasez poza si nu reusesc. Am mult de umblat. Si de aceea ma rog sa fie vremea frumoasa. Ca acum nu am masina sa pun fundu-n ea si via. Acum trebuie sa ma ajut de maxi-taxi , autobuz si masina lui mama lui Alin, ceea ce nu-mi face placere prea mare. Si aici la mine in Peschiera e urat. Innourat.

In rest, merg sa fac lamapada. M-am mai bronzat si eu putin, ca parca eram o mozzarella.

Un week-end placut

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Dupa ce, in ordine, l-am dus pe Ale la gradinita, am fost la supermarket si am facut cumparaturile, dupa ce am poposit intr-o parfumerie (sssst... sa nu ma auda Petro), iar apoi intr-alt magazin (unde iar am cheltuit), dupa ce am facut papica, aranjat sifonierele, intins rufele si... mancat pufuleti , iata-ma in sfarsit 3 secunde cumintica pe scaun.
Ahhh...pe Ale nu l-am uitat la gradinita, intre timp l-a luat tati iar acum sunt amandoi intr-o minivizita la bunica.
Petro, si tu tot harnicuta? Mi se pare ca pe la voi vin ploile in we acesta...
Asadar si tu si Dana inarmati-va cu !
O zi buna in continuare.

Iri, mami de Ale

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Da, am vazut/auzit prognoza meteo pe-aici ... ploi ... ufffaaaa .... si eu care speram in putin soare.

irinush, da harnicuta ai mai fost astazi! Si eu tot cu treburile prin casa. Hahahaaahhhaaa .... pai eu sunt bucuroasa ca se vand cosmeticele, asa nu imi pierd locul de munca. Acum spune-ne macar cu ce te-ai innoit?

dadangie - nici mie nu imi place schimbul 2, dar mai ales cel de noapte (nu l-am facut dar nici nu imi doresc). Si noi avem norocul ca nu lucram sambata si duminica. Servici usor si numai bine!

Petro

Mergi la inceput

Petro, zi de tradare mare: in loc sa imi cumpar adoratul Allure, care tocmai se terminase, din intamplare mi-a cazut privirea pe o sticluta mai deosebita si din curiozitate am mirosit parfumul respectiv. Stupoare! M-a fermecat, caci este exact ca florile de tei... eheee, poveste lunga cu teii astia, intr-o zi mai pe indelete ti-o voi povesti... si cine stie de ce niciodata nu stiusem ca exista asemenea parfum, este "Pure Poison"-Dior, deci aceasta este noua mea achizitie, plus un lucidolabbra. Asta in parfumerie.
Si am zis asa: Pure Poison - vara, Allure - iarna. Ca sa nu se supere niciunul...
Acum te/va salut, e prea frumos afara pt a sta in casa, asa ca imediat ce se trezeste Ale... fuori tutti!

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

iri - da, astept sa-mi povestesti istoria cu teii. Drept sa iti spun nu stiu nici unul dintre parfumurile scrise de tine. Eu sunt de parere sa ai/folosesti mai multe parfumuri, bineinteles cu predilectie unul care are loc de cinste.
Beata te, ca este timp frumos ... pe-aici ploua marunt si e chiar un pic frigut. Am vazut la TG ca in Sicilia se face deja primo bagno. Eii, noi ce sa zicem, na, cu umbrelele, da' nu ca voi alea de soare ....
Noi ne pregatim sa iesim in seara asta la cinese ... ca tot am vorbit cateva zile in urma ... mmmmm ... abia astept!

Va pup si va doresc o duminica placuta!

Petro

Mergi la inceput

Buna dimineata.

Deci, cum va spuneam ieri am fost la munca. Si toata dupa-amiaza m-am chinuit cu o colega sa facem un pesce d'aprile unui coleg..........si nu reuseam!!! Ca se prindea ca e minciuna. Cand seara, suna telefonul si raspunde colegul meu.Se intoarce spre mine si-mi zice: Angie ragazzo tuo. I-au receptorul si nu era NIMENI!!! Deci pana la urma am cazut eu in plasa. Si de atunci a inceput showl cu telefoanele. Suna tel noi nu vroiam sa raspundem. Cand colo era medicul de garda. Pe urma era colegul nosru care facea misto din noi. Oricum scorul s-a terminat 2 - 2.

PETRO allora? Ce-ati mancat? Dar tu stai chiar in Milano? Eu una nu as rezista sa locuiesc intr-un asa oras. Sincer mi-a lasat un gust amar in gura acest oras. Nu-mi place de nici o culoare.

IRI si mie imi place sa intru in parfumerii sa-mi cumpar cate ceva........doar ca nu prea intru pentru ca appunto nu ies cu mana goala.

CRISTA pe unde esti? Totul bine?

IZA mai am 7 zile si-mi iau zborul!!!!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Am pus ceva poze la idei pentru nunta.

POZELE MELE

Mergi la inceput