In Italia (11)
Raspunsuri - Pagina 4
iriale spune:
Mama arancinilor este Messina... asa ca restu-s imitatii
Acum cica Ale nu mai are febra... dat fiind ca aseara cam avea nasucul infundat, cred c de asta era mai caldut, nu era chair febra febra.
Eu tocmai am facut o boacana, am iesit sa beau o cafea, am intrat bine merci intr-un bar, pe urma l-am zarit pe unul pe care nu vroiam sa il intalnesc si am iesit din bar in secunda urmatoare. Cu intrebarea: si daca m-a vazut? Ce figura de 2 bani... asta e tovarasul de viata al unei fete din Bucuresti care sta aici in Messina, numai ca acest nene e unul cam certat cu legea si de aceea eu il evit. O fi urat din partea mea, dar n-am ce face, nu am chef de complicatii, si uite ce figura azi, ar fi trebuit sa intru far probleme, dar nu stiu ce m-a apucat de am rectionat asa.
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Nu e deloc urit ... numai ca nu ai sa il poti evita mereu in stilul asta asa ca trebuie sa fii pregatita sufleteste sa il ignori chiar si in cazul in care dai nas in nas cu el ... naspa situatie oricum ...
asa deci cu arancini ... eu tot mai tb sa sap la etimologia ( asa se zice oare?? ) cuvintului sa inteleg de ce se cheama arancini daca sunt tzuguiatzi ca si capul lui Oblio ( ti-l aduci aminte ?? desenul ala animat cu baietelul cu capul tuguiat??!).
Eu am fost o mare gospo si azi ... de la 11 bucataresc ... hahahah .. doamne ce nebunie si in capshorul meu asta cu bucataria ...
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
arancino = portocala mititica (chiar daca sunt ca Oblio)
Problema e ca daca dau nas in nas cu el sunt obligata sa ii vorbesc, d-asta cred ca am dat bir cu fugitii... of. Si daca ati sti ce fata draguta este ea...cum naiba s-o fi incurcat cu unul asa? Batran, urat si cu un trecut/prezent de toata frumusetea!
Iri, mami de Ale
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
Monicutz spune:
Salutari fetelor din Italia ,
Eu sunt ca si locuiesc in Canada.
Am intrat si eu un pic la subiectul vostru pentru ca as vrea sa va intreb cate ceva despre Italia.
O sa facem la vara o escala in Italia de vreo 7 zile. Aterizam la Milan si ma gandeam sa incercam sa vedem si Florenta si Venetia cu ocazia asta.
Va rog daca puteti sa-mi recomandati si mie niste hoteluri sau pensiuni mai ieftine dar cat de cat civilizate.
Si ce ne recomandati sa nu scapam in/langa orasele astea?
Ma gndeam si daca e mai bine sa inchiriem masina sau sa ne depalsam cu trenul intre orase (daca nu e mai rapid). Ce ziceti?
N-am mai fost in Italia pana acum. O sa venim in august.
Va pup si multumesc!
iriale spune:
Vai de noi... s-au impuscat astia azi in plina zi, la doi pasi de Tribunal, nu stiu daca ati vazut la telejurnal, unul a impuscat-o pe sora-sa (se pare ca e un delict legat de mafia calabreza - ei sunt nepotii lui Morabito, un boss din Calabria). Tipa impuscata e doar ranita, din fericire pt ea. Problema insa este alta: dat fiind ca a venit toata politia de pe fata pamantului, ce s-au gandit ei? hai sa facem si amenzi, si uite asa am capatat prima amenda, cica lasasem masina pe trotuar. E un trotuar ca un fel de piata, fara niciun semnal si acolo parcheaza oamenii de o viata si nimeni nu a facut amenzi. Pana azi, cand i-a apucat excesul de zel!
Monicutz, iti va raspunde cu siguranta Cri, ea este ghidul turistic nr. 1. Eu iti spun ca Venetia este minunata, in oras se merge numai pe jos sau cu barca /gondola, este fermecatoare, romantica, eu cand am ajuns pt prima oara acolo am plans, nu mi se parea reala.
O seara buna tuturor.
Iri, mami de Ale
danangie spune:
Salve fetelor.
Abia m-am intors din Milano citta'. O nebunie!!!!! E incredibil!!!!Nu gaseam loc de parcare, masini care se opreau all'improviso in mijlocul strazii pentru a cere informatii, soferi care nu semnalizau, soferi care nu dadeau precedentza, pietonii care treceau pe rosu si mai mai ca-i luau masinile pe sus.......aoleu ce nebunie era pe-acolo. In fine, m-am plimbat pe Buenos Aires. Ce mi-a placut...erau centurile si gentutzele de la D&G de la vu-cumpra. Dar mi-a fost frica sa-mi cumpar pentru ca stiti ca daca te vede politia ca ai cumparat de la ei iti da amenda. Si ca o fricoasa.....nu mi-am cumparat, si acum ma gandesc incontinuu la acele lucruri.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Pusi spune:
Fetelor din Italia...poate ma puteti ajuta cu o informatie. Intre 10 si 17 aprilie voi fi in vacanta in italia, la Bologna...ati putea sa-mi spuneti cam ce vreme e in Italia? E cal, e rece? Avand in vedere ca bagajul nu poate depasi 15 kg ( zbor cu cei de la Club Air...din pacate), trebuie sa stiu ce iau cu mine..mai ales ca am de dus si cadouri..
Multumesc, va pup!
danangie spune:
PUSI in Italia ziua e cald. Ajunge termometru la 16 grade. Dimineata si seara e frig. Dar sa speram ca intra si CRISTA ca e din Bologna si-ti va spune si ea cum e vremea la ea. De exemplu , azi in Milano eu m-am plimbat in pulover. Distractie placuta!!
P.S.: Ce curios eu de pe 9 pana pe 15 vin acasa. Cam cum va fi vremea pe-atunci?? Sper sa fie cald.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Pusi spune:
Danangie...esti draguta, merci de raspuns...
Da, am vazut ca, Crista e din Bologna, si chiar sper intr-un raspuns al ei...
In Romania, azi a fost o zi minunatata, 15 grade, cer senin,...cel putin la Cluj, de unde sunt eu. Tu in ce zona vii in Romania?