In Italia (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Iri mersi. Eu am un recorder DVD insa nu e asa evoluat ( caci Fabio cind l-a cumparat nu mi-a zis si mie ca sa ii mai deschid ochii... de ce or fii barbatii astia asa increzuti ?? concluzia finala l-a cumparat fara divx - si asta pt citeva zeci de euroi diferenta ). Asa ca eu o sa pun 1 film pe un dvd daca vreau sa il vizionez stind comod .. adica ce a luat pe mere da pe pere ca va tb sa imi cumpere mie dvd-uri mai multe .

Bravo pentru rasfat ... insa ai fii putut sa dai o tura si la primarie ca in 5 min scapi ( sau la voi e coada mai mare ?!). Daca tot ai pierdut ziua de vacanta .. nu-i pacat ?? Poate apuci inainte sa inchida ...

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, vezi ca filmele pe care le descarci de pe magarus sunt cam toate in format divx, asa ca degeaba pui tu unul singur pe un disc, tot divx ramane si tot nu-l vezi la televizor. Asa ca zi-i lui Fabio sa faca alte cumparaturi!
La primarie nu am fost, am ramas acasa, intre timp am si mancat, iar acum ma duc la traducerile mele, pana la 14 cand se intoarce Ale.
Bye!

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetele, ma bucur ca sunteti vesele ca de obicei.
eu de vmarti stau pe acasa "rapusa de o gripa galopanta" si ma enerveaza la culme. ieri am crezut ca sunt bine si cand colo azi iar m-am trezit umflata toata.
nu am chef de nimic, ma simt asa de singura in linistea mormantala de aici, vremea e nasoala rau, ploua si fara soare, parca s-a facut si mai frig un pic.
ma duc fara chef la buca sa fac ceva, nu stiu ce, sotul e si el bolnav dar lucreaza pe rupte si noaptea concerteaza cu tusea de n u dormim nici noi nici cainele. aaa, cainele in schimb recupereaza ziua si e singurul fericit ca nu sta singurica acasa.
Cri, ai fost in ro? ce fain, ce as mai merge si eu.
voi toata ziua cu filmele pe dvd, eu pe casete, ce mai cumpara pe la flohmarkt, m-am saturat si de astea.
cred ca sunt intr-o pasa proasta, gata nu mai scriu sa nu va stric ziu!
va pupicesc pe toate, "indiferent de natie"!
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

AOLEOOOOOOOOOOOO ....Iri bine ca mi-ai zis ... pai si eu ce tb sa aleg de acum incolo ?? sa nu ma mai uit dupa divx-ita ?? naspa .. bine ca mi-ai zis. Pai sa stii ca il pun sa il vinda si sa ia unul "mai destept". Asta e .. lipsa de comunicare ... eu macar intreb pina sa fac ceva .. el nu ar pune o intrebare nici mort... Asta o fii educatie italieneasca?? asa sunt toti ? sau numai al meu ? parca ar fii trait numai singur pe lume nu ar cere o parere sau un sfat nici mort .. iar eu ... stie tot satu' cind ma gindesc sa fac un pas.

cind ai timp sa imi povestesti cum trebuie sa se cheme filmele pe care sa le descarc in asa fel ca sa le pot pune pe dvd ... astept exemple ... saru'mina ...

Vio am scris amindoua odata asa ca m-am pus pe adaugiri...
Fa-te bine ... ca cica vine primavara ( nu stiu pe unde ... ca nici pe aici nu a venoit decit in calendar ... dar asa zice lumea). Deci sa inteleg ca nici la scoala nu ai mai fost din cauza racelii .. naspa .... Am fost in Ro ( 4 zile .. ) dar mai bine asa .. scurt si fara durere ca o injectie .. ca daca as mai fii stat nu mai imi venea sa ma intorc aici. Tare e bine si acasica cind toata lumea sta dupa tine .. "pune masa, scoala-te masa " eeee viata dulce ... cind vii in vizita.

ps
cautam un emoticon cu multumesc ( pe care nu l-am gasit ) insa am vazut ca au aparut citeva noi ... unul cu smotrul pe care o sa il folosesc cit de curind e : ... acum insa nu .. ca imi e prea lene ...

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Cri, raspund pe fuga: pe e-mule 99,9% sunt divx, sunt fff putine unde scrie dvd (iti dai seama si de la dimensiuni). Solutia este sa iti iei un lettore nou, pe celalalt il pui in alta camera. Eu am unul asa, doar pt dvd si il tin in bucatarie. Mai am dvd-uri originale, de pe vremea cand dadeam bani grei pe ele...
Vio, bine ai revenit si insanatosire grabnica!

Iri, mami de Ale

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Iri tb sa il vinda e clar ... ca asta e recorder dar fara divx si mai avem un player ( tot fara divx ) primit la cununie ... a vrut insa omu' recorder si l-a cumparat pe asta, care insa nu e chiar ce-i trebuia ... Deci unu' din doua tb sa dispara ca nu facem aici magazin de electronice.
Si la mine stau in bucatarie .. dar asta pt ca e soggiorno cu bucataria impreuna .

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor.

GABRY asa-s copiii cand incep sa descopere"lumea". Nepoata mea avea o obsesie ca tot ce prindea arunca in WC. Sau cand nu o vedea nimeni se apleca sa bea apa din farfuria cainelui. Sau cand a venit aici sa-si petreaca vacantza avea obsesia bideului. Odata am scapat-o din priviri si am gasit-o in putzulica goala se spala pe cap la bidet.

VIO multa sanatate si ai sa vezi ca vine primavara. De-acum bate la usa.

PETRO ce mai faci?
Dar DANUTZA ce mai face oare? Mai stiti? Cum decurge sarcina?

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Buna dimineata la toata lumea ....

la mine ar vrea sa iasa soare dar nu poate e o perdea de nori care abia lasa sa treaca lumina....

apropos de carti si scriitori,azi dimineata la stiruile de pe canalul 5 am vazut cum Dacia Maraini ( scriitoarea care imi place mie --- fiind singura dintre scriitorii italieni pe care am citit-o pina acum in italiana evident) a mai capapat un premiu .... o sa ma uit la Constanzo de dimineata ca poate o invita .. el era cel care inmina premiile ...

Angi am murit de ris de nazbitiile nepotzicii tale ... Eu am fost un copil tare cuminte ( n-am facut mari prostii, am pus odata pe soba picioarele papusii si cind am vazut ac se topesc am inceput sa pling de mila ei .. credeam ca o doare ... vai ce prostovana eram ... ) si l-am aruncat din cos pe fratele meu ( caci era cosul meu .. stiam eu asta .. aveam numai 1 an si 8 luni deci nu se pune hahahh ) in rest citeam de la 3 ani asa ca aveam alte preocupari ... mai ales ca fratiorul meu nu vroia sa puna mina pe carte nici cind s-a facut de mers la scoala si deci eram eu care citeam cu voce tare ca sa auda si el ... Eu am semanat cu tata mai potoliti amindoi. In rest a facut mama traznai cind era mica pt citeva generatii de acum incolo ... Si fratele meu a incercat sa o "imite" trebuia sa ii semene cineva .. dar nu areusit nici mara sa o ajunga din urma dar sa o mai si depaseasca ... el se indeletnicea sa ma enerveze pe mine( ma ciupea, musca - in general de fund hahahah - pe bune nu e gluma, era sa imi smulga bucata de carne cu dintii, m-a aruncat in urzici si eu ca proasta stateam acolo si urlam ... nu ma ducea capu' sa ma ridic).
Dana e bine - daca citeste poate ne mai scrie si noua un mesaj cind are timp... in rest eu i-am vazut graficul cu bebelica pe frumul romanilor in Italia si sunt deja 20 saptamini...

...
cam atit .. azi e vineri ce bine!!!! chiar daca eu tot acsa sunt macar nu mai sunt singurica aici ... o sa fiu cu Fabiutza ...

vreti sa vedeti ce am gatit eu ieri ??? Va rog insa sa va uitati numai dupa ce v-ati intors din pauza de masa . Iri tie sigur o sa iti placa .... sper adica... uite www.reteteculinare.ro/forum/viewtopic.php?t=542&name=sa_le_zicem_totusi_quotaranciniquot" target="_blank">aici .... reteta si pozele ...

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Cri, esti ca de obicei mareata! Nu vreau insa sa te dezamagesc, eu nu ma prea dau in vant dupa ei... dintre produsele de "rosticceria" mananc cu drag "pitoni fritti", aia cu verdeata, mozzarella si pestisorii aia sarati.
Stii ca se fac arancini si in alte feluri, adica cu unt (orez si unt), cu ciuperci, cu somon afumat?...

Ma cam doare capul, Ale nu a mers la gradinita, ci e la bunica lui si tocmai am aflat ca a facut un pic de febra...

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Nu iti face griji probabil Ale s.a intilnit cu verisorii si a alergat, sau s-a agitat mai mult, sau pur si simplu e fericit/emotionat ... se intimpla cind esti la bunici ... asta e partea frumoasa ... mai exista si celalata : a baut apa rece, a transpirat si nu l-a schimbat la timp ... vai ce priceputa sunt zici ca am crescut 10 copii ...

Daa.. stiam ca sunt mii de retete ca si pt pizza .. variante cite vrei .. dar aia cu mazare si carne tocata parca sunt aia traditionali din cite am inteles eu ... Am citit si ca nu se pune nimic ca sa lege orezul ci cind il fierbi in apa pui o ceapa crestata si ceapa cica lasa o substanta in apa care face de liant impreuna cu amidonul din orez ... nu stiu ce sunt pitoni aia pe care ii maninci matalica .. dar voi sapa pe google si dau eu de ei... acum caut sa citesc ca eu imi amintesc asa ca prin vis ca e o diferenta intre arancinii catanezi, messinezi si aia palermitani.. asa imi aduc eu aminte de cind am fost in luna de miere . Dar cume u nu stiam sa vorbesc iar al meu nu e amantul vorbitului cu bucatarul care era si chelner si propietar al locului unde am mincat noi intr.o seara ... nu am putut sa aprofundez .. iar el nu isi aminteste nimic.. eu imi amintesc asa ca prin vis ca parca era o diferenat de forma .. nu sunt toti cu tzugui ... acum ma pun pe sapat ca ma roade cind nu stiu sa imi dau raspunsuri la intrebari pe care le "nasc" noaptea in somn.
gata am aflat de pitoni tai ... mi-am salvat si reteta ...

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput