Postul Mare - sa-l tinem impreuna (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

24 martie, ziua a 19-a de Post

Buna dimineata tuturor!

Io ma duc sa-mi fac bagajele si ma mut in tarile calde! ca tare m-am saturat de zapada si frig!

Sa aveti o zi minunata! Si pofta buna la peste maine!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata. Am Net, asa ca sunt iar langa voi!

O zi frumoasa si calda!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

hi,hi,Gabriela,bine ca nu stai in SuceavaIrina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

carolino, eu nu ma machiez, da la faza ci flirtu am cam patit-o si eu in postu asta.
si eu imi iubesc si respect sotul ff mult.Mor dupa si fara el:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

M-am uitat si eu un pic afara,am vazut ca e soare,dar e friig.Sper sa se incalzeasca pana maine,ca sa o iau pe Ilinca cu mine la Biserica,ca e sarbatoare.
Dragelor,sa mai aruncati cate un oki si pe la umanitare, poate reusiti sa dati cuiva un ajutor cat de mic,macar cu o rugaciune,daca nu cu mai mult.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

25 martie,ziua a 20 aFetelor,ati prajit pestele ala?Eu am ajuns de curand acasa,ca am fost la biserica,si pe urma in oras.Indata ma duc sa zvarl crapul in tigaie,si sa pun de-un mujdei si de-o mamaliguta .Sa aveti o zi frumoasa(cat a mai ramas din ea ).Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Irina (sau altcineva care stie), in ce zile mai sunt dezlegari la peste pana la sfarsitul postului? Multumesc frumos.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ML

Irina (sau altcineva care stie), in ce zile mai sunt dezlegari la peste pana la sfarsitul postului? Multumesc frumos.

Din cate stiu eu,mai e dezlegare o data,de Florii.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc frumos Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Hai sa va dau o reteta buna pentru post. Nu stiu daca o stiti. E reteta italiana. Riso alle verdure. Adica orez cu legume. Calesti juma de ceapa in ulei de masline. Pe urma pui juma de ardel rosu taiat cuburele . Lasi sa se inmoaie putin ardelul si pe urma adaugi un pumn jumate de mazare. Lasi putin sa se caleasca, pui vegeta. Pe urma adaugi 2 pahare cu apa. Lasi 10 minute sa fiarba si adaugi cat orez vrei. Eu pentru 2 persoane am pus 2 pahare. (bine ca mi-a mai ramas si pentru a doua zi). Deci, pui orezul si lasi sa se fiarba orezul, amesteci din cand in cand. Reteta originala e ca tre' sa pui la sfarsit o juma de nuca de unt si o lingura de smantana. Dar merge si fara pentru ca am probat si e la fel de bun. Buon apetito!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput