Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Pai deci paracetamol in orice conditii, ca si eferalganul tot paracetamol e, nu?

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ciupecuta bine ai venit!!! Sanu te speriiprea tare de noi ca nu suntem bataushe de obicei... Mai sarim si noi calul ca trebie sa ne mai amuzam
Mirela la mine e diferenta de 3.30 sau 4 ore intre mese ca si asa papa doar de 5 ori pe zi.La multi ani pentru Daniel si sa scape de toate problemele si tu si el si sotzul( cu amenda). P eunde stai ca vin si eu in aprilie cateva zile langa Barcelona poate ne intalnim. Aviz si lui Ana. Da stai ca tu stai la Madrid( ce cap sec si uituc am)
Anka nu poti sa ii mai dai si ceai intre mese ? Poate asa le mai lungesti.
Giova si al meu e mai razacios cu mine si asta pentru ca doar pe mine ma vede aproape toata ziua...si doar eu fac ca maimutza
Monica si al meu face la fel cand e vorba de imbracat si mainile si picioarele le tine indoite . L ainceput zici ca era robot asa aparea in haine de ma gandeam ca asta nu poate sa isi indrepte memebrele. Acum ne_am dat pe brazda.

Bee esti sigura ca nu esti gravida? Ia fa un test.
Monica mie aici mi_a spus la farmaice ca paracetamolul si eferalganul sunt una si aceeasi. Acum naiba stie.
Ingrid si eu iti zic ca fetele . Si te intreb ca pe Bee. Nu esti gravida ?
Teolinda cum ti_ai dat seama ca nu a asimilat vbine sau ti_a zis docotrul? Zi si mie ca si eu mai uit sa ii dau picatuirle o data la 3 zile.
AZcum hai sa va zic de vaccin l_am facut si pe al doilea si a fost ok a plans un pic si gata apoi a dormit bustean cat am fost noi la cumparaturi. Si apropo de asta am luat si o masinarie de facut suc tot de la moulinex acum o s avad eu de ce e buna.
Azis ca are 6900 si 63 cm deci cam cat am masurat si eu numai ca as zice ca re lejer 7 kg ca are aiaiun cantar nici bunca nu acvea as. Iar la masurat eu as fi zis 65 ca l_am masurat cu ruleta de am capiat, dar dc ea zice 63 atunci o sa modific si eu in tabel. A zis ca arata de 6 luni( aici chiar ca exagereaza) ca o sa stea in fund sprijinit la 6 luni si la 9 luni singur ca asta e media. Iar cam exagerta as zice eu.De sucuri si paste de la 4 luni pana la 6 apoi mancare solida. Si mi_a dat sa schimb laptele adica sa trec la lapte pt a doua varsta care pe el scrie ca se da de la 5 luni ceea ce mi se pare cam repede dar .... ma execut ca de... Si paoi ca i_am zis ca atoto facut alergii mi_a zis sa iau un mapte hipoalergenic care e din aceeasi marca si e 25 de euro. Dc stiam nici nu luam. Asa ca o sa il mai tin in casa si o sa iau altceva de varsta a doua pe la vreo 12 sau 13 ca si asa papa o cutie la 6 zile. Si cam atata. Era foarte incantata ca arata bine si ca e foarte zambaret si miscacios.
Fug sa pap si vin sa vad care mai e treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Gata, am revenit si noi de la plimbare.
Gio, da aparut in poze nu m-am gandit sa apar si eu, da' ne luam camera video week-endul asta si o sa fac multe poze, inclusiv cu mine, promit!
Moni, cum adica se da lapte praf doar la mamele bolnave? Ia cauta tu legea aia, ca acolo scrie ca se da lapte daca mama nu alapteaza sau daca laptele mamei este insuficient. Pediatra aia e tampita. Pana la urma e dreptul tau sa iei laptele ala. Nu cred ca la Arad e diferit de Bucuresti, doar ca unii dr. sunt mai escroci ca altii probabil. Sau o astepta sa ii dai si tu o mica spaga ca sa iti dea reteta de lapte si sa te treaca pe lista!
Liliana, naspa ca nu papa papanasul, il doare burtica? Uff, sper sa pape, sa ne tii la curent. O avea el o suferinta, ceva. Al meu nu papa cand il doare burtica, nici nu vrea sa vada san, vrea doar ceai sau lapte fierbinte, orice, dar fierbinte sa fie! Si cand suge, maraie si se incrunta.
Nasol cu soacra ta, saracuta, foarte trist.
Mireluta, se pare ca m-a luat si pe mine microbul cu schimbul doi,de, cum adorm baietii simt si eu nevoia sa imi fac de cap!
O salut pe Alina din partea ta.
Ioana, asa e, copilasii astia vor sa acapareze toata atentia, pe al meu l-am rezolvat cu jucarioare, dar cu unele din ele tot eu trebuie sa ma joc cu ele, ca nu stie inca sa le apuce si sa se joace singur. Asa ca mai stau si eu cu el la joaca, la cantecele etc. Astept cu nerabdare momentul cand se va juca singur! Da' mai e pana atunci. Nici eu nu prea apuc sa fac mare lucru prin casa, noroc cu sotul ca ma ajuta, ca altfel nu stiu ce as face.
Ma duc sa mai fac ceva prin casa, pana s-o trezi maimutelul mic.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am fost si noi afara. e soare, am ioesit cu marsupiu si ma doare spatele de mor.
Am luat si ceva sa facem papica.
Moni dr. ta e dusa rau de tot. In cartea lui capraru scrie ca nu se da lapte de vaca la bebe, ca ala e pt. vitel. ce lene li sa de-a niste retete gratuite. naspetele. eu tot cumpar pt. bebe, macar Vigantolul de mi l-ar da gratis.
Bine ca ati scapat.
Liliana m-am uitat l;a marco, nici urma de rahitism, deocamdata. doar de grasime.
Irina te asteptam cu povesti.
deci se joaca biliard aici?

fug sa-i dau sa pape. intru pe urma.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Gio, Vigantolul se da gratis. Eu asa l-am luat.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Stai linistite ca nu sunt asa experta in ale medicinei...doctora mi-a zis ca are coastele evazate. Habar nu aveam eu ce trebuie sa aiba si cum.
Dar haideti sa va zic cu vigantolul asta. Eu am o prietena cu un bebe de 10 luni si luna trecuta s-a dus la ortopet sa se asigure ea ca e in regula copilul. Si desi al ei e super pufos ... cica nu a asimilat nici el bine Vigantolul desi i-a marit si doza la un moment dat. Deci ii face si ea injectabil acum. Asa.. si ortopedu' de la Budimex i-a zis ca decand cu Vigantolul asta el a vazut mult mai multi copii cu rahitism decat pe vremea cand se facea doar injectabil. Asadar aveti grija si intrebati-va pediatrul mereu de coaste, fontanela ...etc..

ANDA - n-are nici o durere de burtica papanasul, dar nu stiu ce are. Uite ca de la 9 n-a avut chef sa pape. A baut doar 50ml de suc. Iar la 1 si jumatate cand ziceam si eu ca papa, s-a agatzat de tzatzica si a adormit . Asa ca acum il astept sa se trezeasca cu foamea si sa pape si apoi afara cu el.
Ma bucur ca voi v-ati facut deja plimbarica.

IRINA - deci te pui pe indopat gogosarul de-acum. Super.

MIRELA - La multe luni, ani ! si de la noi si pupicei multi lui Dani.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MONI - asa ca uitasem... calc-o pe cap pe doctora aia a ta din partea mea. Auzi tu .. lapte la mame bolnave. Nu e normala! Si sa ii dai lapte de vaca? Asta e doar pt cei din mediul rural si fara posibilitati financiare.... VACA e ea !

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Bee, pai daca ai ramas iar graviduta?
Sa stii ca si eu ma gandeam azi cand il plimbam pe bebe la chestia asta, imi aduceam aminte de anul trecut cand l-am conceput pe bebe (era in aprilie) si imi aminteam ca ma bucuram de pomii infloriti si de floricele. Si din prea multa bucurie si extaz in fata naturii aparu bebe.

toujours optimiste
Pozici:

Mergi la inceput

Subscriu la cele zise de Liliana: VACA e doctora ta pediatra! Sa dea ea lapte de vaca la copilul ei! Cretina!
Da-i cu legea in cap si cere-i sa-ti dea lapte, ca nu are dreptul sa nu iti dea! Sau mai bine schimba doctora, ca nu e unica!

toujours optimiste
Pozici:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hai sa va lamuresc cu paracetamolul si eferalganul... De fapt eu am auzit doar partea cu paracetamolul preventiv, plus partea cu fenobarbitalul daca e agitata,restul cu eferalganul si febra a "auzit" mami si mi-a zis mie...Dar cand mai devreme ii zic de fenobarbital zice,"pai nu de eferalgan a zis"? Ea cum nu aude f.bine (de la otita veche)plus tipetele bebeilor de pe acolo .... uite ce a iesit,ma face si pe mine de minune,chiar ma miram si eu!Ca eferlaganul stiam si eu ca-i tot paracetamol! Asa ca scuzati confuzia! Iar de lapte de vaca,asa scrie teoretic prin carti,dar eu stiu la care le-au dat de la doua luni! Amestecat cu apa sa nu fie asa gras! Si n-au absolut nimic copiii...Pediatra asta e cam la 50 de ani sa zicem,o fi mai conservatoare...nu asa moderna.Si dupa vigantol a zis sa vin altadata,ca n-avea retete.Ala l-am primit gratuit,mai am inca dar daca tot am fost acolo am intrebat,pe degeaba...De lapte praf no coment!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput