Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MONI - mie mi se pare cam ciudat sa iti zica sa dai la un bebe Fenobarbital... dar oricum nu ma pricep la "medicina pediatra".

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TEOLINDA la noi nu s-a uitat la coaste,doar i-a pipait fontanela si n-a zis nimic,eu am presupus ca-i ok. A mai ascultat-o cu stetoscopul,s-a uitat in gat...cam atat.N-a zis nici ca ar avea prea putine kg... a intrebat cu cat s-a nascut...probabil sa vada diferenta.
Stati calme ca n-am de gand sa-i dau lapte de vaca ,atata vreme cat am eu si cat am un salariu sa-i cumpar lapte praf! Dar credeti ca voua nu v-au dat parintii lapte de vaca pana la 1 an?Intrebati-i!
Diana s-a trezit mi-a dezumflat urgent un bidon,apoi s-a pus pe tipete,dupa cum isi strangea picioarele ... burtica Acum s-a calmat partial,e in carucior cu suzeta,90% adormita.

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

RALU, "pompitza" am luat-o de aici din Cluj, de la o d-na care comercializeaza lucruri pentru copii. Daca te intereseaza, iti pot cumpara si o trimit prioripost. Costa 350 mii.

Fug la treburi gospodaresti. Baietii sunt la plimbare cu bunica (de ieri am ajutor} .

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine, ca sunt mai : Vigantolul se da gratis, chiar daca nu sunt fonduri la farmacii? sau trebuie sa stau la cozi cu pensionarii?

Bee si eu m-am gandit ca ai putea fi . atentie!!!
Noi mai avem putin pana la trecerea unui an de la conceperea lui Marco, in 21 aprilie.
Irina acum am vazut ca ai povestit cum a fost la vaccin.
deci si gogosarul papa tot cam la 3ore -jumate.
Liliana lasa copilul daca nu vrea sa pape. poate s-a saturat cu suculetul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

TATIANA fain ca ai ajutor,poate reusesti sa ne scri mai des!
TEOLINDA si mie mi s-a parut dubios fenobarbitalul - l-am cumparat de mult ca era pe lista cu ce e necesar sa am acasa - lista data de pediatra.Dar am citit in prospect si intradevar scrie si ca-i contra agitatiei si convulsiilor la bebei.Sper sa nu fie cazul.
Pediatra asta e cica printre cele mai bune din oras
Si cum s-a uitat la mine cand i-am zis de lapte praf Ce s-o fi gandit,pai n-ai salariu sa-ti cumperi? Nici nu ma mai agit,ca n-au bietele mai amarate,sau pensionarii ceva gratuit ... noi salariatele,daca avem pretentii se uita la noi ca la extraterestrii!

Mergi la inceput

GIOVA chiar nu stiu, ca mie data trecuta mi l-a adus ea acasa (Vigantolul) poate trebuia cotizat ceva,vorba ta si se gasea urgent si lapte praf si retzete etc.

Mergi la inceput

Vigantolul si mie tot pediatra mi l-a dat, cand a venit acasa prima data. Nu mai stiu daca am pastrat prospectul dar cica nu e valabil foarte mult timp de la deschiderea flaconului. Poate d-asta nici nu se mai asimileaza...dar zvonuri se aud din zeci de parti...naiba stie.

GIO - cred ca fiu-meu vrea sa ma surprinda si acum... o fi trecut la program de 3 mese pe zi... mai ceva ca adultii.Doamne Fereste.
Doarme de la 1:30, si nemancat laptic de la ora 9... ce misto i-o fi. Sunt curioasa cum o sa faca atunci cand se va trezi

Mergi la inceput

TEOLINDA ... o sa se arunce pe bidoane mai ceva ca POMPITZA mea la inceput Aoleu ce arome a tras prin somn

Mergi la inceput

TATIANA - adica vrei sa zici ca pana ieri n-ai mai avut ajutooooor?Cum te-ai descurcat si cu bebelinii si cu printzesita? Tie iti ridicam o statuie cat "statuia Aviatorilor".

Mergi la inceput

MONI- Doamne Ajuta!

Mergi la inceput