Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Merg sa ma trantesc un pic in pat ca-s rupta si la noapte trebuie sa mai stau de paza...

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deci Vigantolul il iau de la dr.????????
N-am stiut. eu l-am cumparat. si eu stiu ca nu e bun, daca e deschis de mult. al meu are 2 luni. o sun pe dr. sa o intreb.
Moni somn usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ia sa intrebi GIO!
Eu nu-i mai dau acum ca pe 1 aprilie incep sa bag 5 zile Calciu, apoi pe 6 fac injectabilul cu D si apoi iar 5 zile Calciu.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua, buna ziua

Gagici,macar noi cand ne certam reusim sa fim si haioase vad ca in final nu s-a creat stare de tensiune, s-a dat pe biliard pt. amandoua
Mirela, multe luni/ani inainte pt. fratelo Dani sa fie sanatos, papacios si norocos in viataChiar ca nu arata in poze ca este slabut....apropo...cum mai are scaunulu? Daca spui ca tot asa , ma teleportez si vin sa-i bat pe medicii aia incompetentiNu prea am intrat ca doua zile nu mergea bine forumul, se incarca foarte greu pagina sau deloc Pupicei lui Dani de la Agelos
Mamica Davidei,bine ai venit la noisa va traiasca bebelina si sa va aduca numai bucurii
Irina bine ca ati scapat si de vaccinul nr. 2sper sa treaca Mario usor peste ziua asta
Monica la fel si pt. Diana, sa treaca usor peste ziua asta si sa fie cuminte si papacioasa
Angelo nu a vrut nici el sa pape prea mult astazi....la 4 a papat doar 80 ml, la 7 vreo 60 ml , pe la 10 cam 40 ml, la 13.00 vreo 80 ml iar acum ma gandesc sa-i dau cand se trezeste o crema de legume( probabil nu prea poate sa traga din tetina din cauza nasului infundat si din cauza asta ma gandesc ca este mai usor cu lingurita ) Astazi am aspirat si eu in toata casa,am spalat si baia, am pus sa fac o supa din 2 pui si mai am sa sterg praful( asta nu prea imi place ) Fetelor revin dupa ce papa Angelo, pupicei la bebelini

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Ia uite, inca un mofturos pe ziua de azi. M-am linistit ca nu doar al meu sta lesinat de foame. Doarme de 2 ore si jumatate. Daca stiam faceam si eu de mancare...dar din ce? Ca eu ziceam ca ies si pe la magazine pt d-ale gurii.

Pupicei lui Angelos, MARAKI si tie spor la treburi sa iasa supitza buna.

Mergi la inceput

Ok Liliana, mersi.
deci soacra e pe...... Imi pare rau. tatal tau cum se mai simte?
Socrul de ce nu intreaba de bebe?

Mergi la inceput

Tatal meu.. a facut raze, se simte slabit si acum i-au recomandat si citostatice.. ca nu e operabil.

Deja nici nu vreau sa ma mai gandesc...noroc cu Nicolas ca altfel eram la nebuni pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ciupercuta bine ai venit!!! Sa nu te sperii prea tare de noi ca nu suntem bataushe de obicei...
Mirela LA MULTZI ANI PT DANI!
MONI SI IRINA- sa avetzi o noapte usoara dupa vaccin!

Mirelus-La noi e diferenta de 4 ore ziua intre mese ca si asa papa doar de 5 ori pe zi.La multi ani pentru Daniel si sa scape de toate problemele si tu si el si sotzul!
LILIANA,ANA,BEE, RALU SI GIOVA-pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Maraki, denisa .
Liliana imi pare rau. doamne ajuta!!
Lasati copii in pace, au si ei toanele lor.

ma bag sa calc, caci ciorba la Clau tot nu am reusit sa o fac. de abia acum mi-a adormit piciul.in rest mi-a ras si mi-a gangurit si cum dispaream incepea sa urle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Valeu mai fetelor!
A dat nemancatul in bebeii nostri....
La mine e regula generala sa papam cu spatele, dar la voi???? Cred ca se repeta fazele din sarcina cand aveam toate aceleasi simptome deodata. Dar nu da nimeni startul la " a inceput sa pape haplea?" sa se ia toti unul dupa altul?
Cuscra, pupicei fitzosului, o fi zis sa se ia de manuta cu Anastasia, dar haide sa le facem niste vraji sa se coalizeze invers. Ce zici???. Sa stii ca la noi e jale in fiecare zi cand spun si eu ca iesim afara. Nu putem stabili niciodata o ora pentru ca don'soara are mesele cum le are...off ce as vrea sa vad o data cum da gata 100 ml (ma multumesc si cu atat pentru inceput) fara pauze si si fara circ.
Fetelor, eu joi trebuie sa merg la vaccin cu strumfa si mi-e teama sa nu afac reactii adverse cum e ea asa mucoasa...
Tatiana, multam ca te-ai oferit sa ma ajuti, dar am vorbit cu cei care au reclama aici pe site si mi-au dat lista unde pot gasi in Brasov...acum sper sa gaseasca Ovi.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput