Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna gagici, m-am trezit si eu,am atipit un pic.Acum s-a trezit Diana -maraita - dar a tras si din stangul la greu pana la urma.E mai miorlaita ca de obicei si e cam somnolenta.Precis de la vaccin!Acum am pus-o in carucior,e iar cu suzeta cu ochii inchisi,dar din cand in cand izbucneste brusc in plans si isi strange piciorusele.Adevarul e ca a facut kk doar odata azi...Poate si asta-i baiul!
MIRELA la multi ani lui Dani,sa se faca bine,uitam ca-s mai agitata eu ca Dia!
MARAKI bine ca mai intri si la noi a mers ca naiba Dc-ul dar maniacele de noi ne-am strofocat si am reusit sa intram
TEOLINDA imi pare rau de tine,ma gandesc prin ce stres treci...
Eu mor de foame,am mancat azi aiurea doar niste supa de mazare cu galuste ,un sandwich,un pahar de suc de morcov+mar+orange si ceva placinte si stafide...Vreau sa merg sa-mi fac niste paste carbonara,numai sa doarma mai adanc Diana - tresare prin somn si se sperie ca niciodata I-am dat comanda lui Ghita sa-mi aduca si cioco ca altfel explodez
TEOLINDA nu s-a trezit NICOLAS?

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

RALU nu degeaba s-au nascut fetele astea in aceeasi zi, mananca cum apuca! Si noi de cate ori am ratat plimbarea din cauza mesei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Baaaa a dormit Nicolas 3 ore, si cu o singura masa pe la ora 9, in rest suc cam 40-50ml. Acum a papat.. nu stiu cat... f putin de la tzitzi si 15ml din bibe. Ma duc sa il pun pe cantar, macar sa-mi sparg capul de.

Cuscra deci astia mici s-au vorbit. Lasa ca sucesc eu papansul sa bage in el ca spartul si sa o invete si pe gagica-sa dupa aceea.

Ma duc sa il pun pe cantar, si va dau vesti dupa aceea.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Mai fetelor, azi dimineatza zicea Oana "cazino"(cum ii zicem noi) ca bebeii hraniti la san daca sunt constipati inseamna ca nu le ajunge lapticul.
Moni, cred ca a fost o zi capricioasa rau....

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

OOOO bine cuscra! Hai ca m-ai bagat la idei si mai mari cu declaratia lu' madame "Cazino".

Fetelor, deci vineri inainte de masa avea 6,480g iar acum, dupa masa are 6.740gr. (evident cu acelasi echipament pe el)
Deci sa ma crizez sau sa ma potolesc?

Mergi la inceput

Si pe mine m-a fentat azi cu plimbarea iar la ora asta eu nu-l mai scot pt juma de ora cu caruciorul ala de o tona.
L-am pus in leagan sa se zbenguie acolo... pedeapsa, nah!

Mergi la inceput

TEOLINDA ce mai cu cantarul,la mine era mai jale ca o cantaream, eram happy si dupa ce-i scoteam mai tarziu Pampersul era plin si de kk si mai ales o tona de pishu ca se duceau naibii vreo 200 de grame dintr-un sut!
Bina ca am venit cu farfuria d spagheti la Pc ca s-a si trezit si mi-a tras un partz de pofta buna.
RALU deci daca lady mea nu-i deloc constipata ci dimpotriva kk-cioasa, ii ajunge lapticul,nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Teolinda eu zic sa te potolesti, daca a luat 260 g din care e drept mai scazi si masa. Nu e rau. NU mai stiu cine zicea (Cata?) de 300 g/ saptamana ca ar fi putin. Noi n-am luat niciodata mai mult de 230 g. Si nu-ti mai fa idei cu constipatia si papa insuficient. NU e adevarat. Mama spunea de mine si de fratelo ca eram asha de constipati ca arunca kk direct in WC (s-ar putea si astea sa fie legende). Si eram bebei de 1 kg pe luna.
Noi am venit pe la 4 de la un safari de 3 ore. Am inconjurat Parcul Tineretului si batea un vant.. Noroc ca era cald. Si fiindca nu stiam traseul, am dat cu carutul de atatea scari de mi s-a urat. NOroc ca e bietul carutz rezistent! Am venit acasa, nici gand sa continue cu somnul. S-a trezit, istericale la tzatza si zbang bibe in gura. 80 si gata. Urlete de voie in continuare. A tot urlat ea, pana i-am mai bagat putin aer si acum doarme. Chiar ca o mut pe balcon.
VOi ziceati de ratat iesirile afara din cauza mesei? La noi nu se intampla! MAi degraba sarim peste mese decat peste aer. Ce sa fac cu ea daca la pranz papa 80 g? O scot afara ca altfel urla de zici ca o bat cu urzici.
Fetele incepe cineva cu cereale diversificarea? Ca eu asha ma gandeam. SI vad ca si Dr Spock, pe care il tot studiez eu de cand mi l-am achizitionat la Baby Expo, asa ar zice. Cereale, legume si apoi suc si piureuri de fructe. Ca altfel invatat cu fructele buuune si duuulci refuza restul.

Mergi la inceput

Pampersul de azi abia il pusesem, era uscat si curat, fara pipi si Doaaaamne Fereste de kk... vorbesti de lucruri sfinte... ai grija Moni!

Oricum bag de seama ca puradeii astia nascuti la zi mare, sunt f pretziosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Liliana, eu spun ca e foarte bine, dar dr. meu ar zice ca e relativ . Saptamana trecuta cand ii ziceam ca strumfa a pierdut 200 g zicea ca e relativ, in functie de scaun, de mese, alea alea.
Fetelor, la nivel de 24 de ore cam cat papa bebeii vostri? Ca eu stau su scriu ca nebuna fiecare masa si la sfarsit abia imi ies 650 ml, in cel mai fericit caz 700. In fiecare zi imi spun ca nu mai scriu, dar nu ma pot abtine.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput