Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
teolinda spune:
MONI - mie mi se pare cam ciudat sa iti zica sa dai la un bebe Fenobarbital... dar oricum nu ma pricep la "medicina pediatra".
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
TEOLINDA la noi nu s-a uitat la coaste,doar i-a pipait fontanela si n-a zis nimic,eu am presupus ca-i ok. A mai ascultat-o cu stetoscopul,s-a uitat in gat...cam atat.N-a zis nici ca ar avea prea putine kg... a intrebat cu cat s-a nascut...probabil sa vada diferenta.
Stati calme ca n-am de gand sa-i dau lapte de vaca ,atata vreme cat am eu si cat am un salariu sa-i cumpar lapte praf! Dar credeti ca voua nu v-au dat parintii lapte de vaca pana la 1 an?Intrebati-i!
Diana s-a trezit mi-a dezumflat urgent un bidon,apoi s-a pus pe tipete,dupa cum isi strangea picioarele ... burtica Acum s-a calmat partial,e in carucior cu suzeta,90% adormita.
MONI si DIANA (01.01.2006)
TatianaG spune:
RALU, "pompitza" am luat-o de aici din Cluj, de la o d-na care comercializeaza lucruri pentru copii. Daca te intereseaza, iti pot cumpara si o trimit prioripost. Costa 350 mii.
Fug la treburi gospodaresti. Baietii sunt la plimbare cu bunica (de ieri am ajutor} .
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
Giova spune:
Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine, ca sunt mai : Vigantolul se da gratis, chiar daca nu sunt fonduri la farmacii? sau trebuie sa stau la cozi cu pensionarii?
Bee si eu m-am gandit ca ai putea fi . atentie!!!
Noi mai avem putin pana la trecerea unui an de la conceperea lui Marco, in 21 aprilie.
Irina acum am vazut ca ai povestit cum a fost la vaccin.
deci si gogosarul papa tot cam la 3ore -jumate.
Liliana lasa copilul daca nu vrea sa pape. poate s-a saturat cu suculetul.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
TATIANA fain ca ai ajutor,poate reusesti sa ne scri mai des!
TEOLINDA si mie mi s-a parut dubios fenobarbitalul - l-am cumparat de mult ca era pe lista cu ce e necesar sa am acasa - lista data de pediatra.Dar am citit in prospect si intradevar scrie si ca-i contra agitatiei si convulsiilor la bebei.Sper sa nu fie cazul.
Pediatra asta e cica printre cele mai bune din oras
Si cum s-a uitat la mine cand i-am zis de lapte praf Ce s-o fi gandit,pai n-ai salariu sa-ti cumperi? Nici nu ma mai agit,ca n-au bietele mai amarate,sau pensionarii ceva gratuit ... noi salariatele,daca avem pretentii se uita la noi ca la extraterestrii!
monica70 spune:
GIOVA chiar nu stiu, ca mie data trecuta mi l-a adus ea acasa (Vigantolul) poate trebuia cotizat ceva,vorba ta si se gasea urgent si lapte praf si retzete etc.
teolinda spune:
Vigantolul si mie tot pediatra mi l-a dat, cand a venit acasa prima data. Nu mai stiu daca am pastrat prospectul dar cica nu e valabil foarte mult timp de la deschiderea flaconului. Poate d-asta nici nu se mai asimileaza...dar zvonuri se aud din zeci de parti...naiba stie.
GIO - cred ca fiu-meu vrea sa ma surprinda si acum... o fi trecut la program de 3 mese pe zi... mai ceva ca adultii.Doamne Fereste.
Doarme de la 1:30, si nemancat laptic de la ora 9... ce misto i-o fi. Sunt curioasa cum o sa faca atunci cand se va trezi
monica70 spune:
TEOLINDA ... o sa se arunce pe bidoane mai ceva ca POMPITZA mea la inceput Aoleu ce arome a tras prin somn
teolinda spune:
TATIANA - adica vrei sa zici ca pana ieri n-ai mai avut ajutooooor?Cum te-ai descurcat si cu bebelinii si cu printzesita? Tie iti ridicam o statuie cat "statuia Aviatorilor".