laptisorul de matca

laptisorul de matca | Autor: piatra lunii

Link direct la acest mesaj

"Laptisorul de matca e o adevarata minune a stupului. Cu el se hraneste regina stupului, si o tine in viata 8 ani, in vreme ce o albina obisnuita - nascuta din acelasi ou cu regina, dar care se hraneste numai cu miere - traieste doar 21 de zile.(...) Laptisorul de matca e folosit pentru astenii nervoase, oboseala, TBC, hepatita, ciroza, impotenta, frigiditate, si e un tonic cardiac nemaipomenit.

Acum doi ani, a venit la mine un domn care mi-a spus ca sotia lui nu poate ramane insarcinata. La trei luni avorta mereu, din pricina unei tumori aflate pe uter. L-am invatat sa-i dea asa, sa tina sub limba, cate un gram zilnic, timp de doua luni. Era insarcinata in luna a doua si se temea sa nu piarda copilul. Dar femeia s-a simtit bine, n-a mai avut greturi, a inceput sa manance, a trecut de patru luni si copilul a miscat. Fatul a crescut, iar tumora de pe uter s-a facut cat o aluna. Dumnezeu a avut grija de ea si i-a daruit un copil perfect sanatos.

E un fragment dintr-un articol din Formula As, tot articolul,care e interesant pt cat de buna e mierea si produsele apicole, in nr.397. Si in nr. 552. www.formula-as.ro - la arhiva

Sanatate si bebei frumosi si sanatosi !

Piatra lunii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Buna sunt Lala,
sunt atenta la tot ce scrii, am intrat si pe site-ul Formula As si mi-am printat cele 2 articole..
eu personal iti multumesc si chiar ma duc sa le pun in aplicare..
sper sa-ti scriu intr-o zi ca au dat roade ( sfaturile )...
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Multumesc. Chiar ma bucur ca imi pot folosi timpul liber pe care il am atat de mult (ca stand in alta tara si neavand job inca, citesc o gramada,si ma preocupa tratamentele naturiste mai ales ca aici nu prea stiu de ele,si nici n-au asa o varietate ca la noi), iar Formula As citesc de ani de zile,acum pe site, si cand mai gasesc ceva interesant in vreo revista ( desi multe-s interesante!) postez aici,sa mai ajute si pe altii.
Daca va ajuta cate ceva nu pot decat sa ma bucur!
Toate bune,pupici la toate fetele, si sanatate mai ales!

Piatra lunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Pietrica, ne esti de mare folos,asteptam sfaturile tale,este foarte bine ca specifici de unde le iei, ca sa nu sa ti se reproseze nimic.

Mergi la inceput
Mergi la inceput