Aspirante optimiste - 190

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

bubuleana si mie mi-a fost dor de voi!!!!am lipsit cam mult intr-adevar,dar M-AM INTORS!! iau acifol de 5 mg!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Eu pe linga acifol 5 mg mai iau si vit. E 400mg, cica-i buna pentru reproducere - halal reproducere

la fete mari

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetelor,eu azi in asteptarea uratiilor.Fetelor daca nu sunteti optimiste si decadeti din acest grad sa stiti ca vinasta valabil pt Laurici si Tabitha.ici

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna, fetelor! Am scris mai rar in ultimul timp, dar am citit tot! Va pe toate!
Tabi, tie iti dau si o , hai , nu te lasa!
Nadya, eu stiu ca progesteronul se face in functie de lungimea CM, in z 21, daca e un ciclu regulat, de 28 de zile. Deci cu aprox 7 zile dupa ovulatie... Cate zile are CM la tine?
Eu raportez: Z 32 a CM, Z15 DPO, nici un semn...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ancutza W,luna viitoare te asteptam cu o veste cu 2 liniute (mi-e dor taaare sa mai stam de vb..)

Pup toate fetele optimiste si mai putin optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lulu un test ai incercat?

Nadya progesteronul se face la 7 zilke dupa ovulatie.Deci depinde de cate zile e ciclul tau.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by NADYA

Salut fetilor, eu sunt chiar bine azi, optimismul meu da olecutica pe dinafara. Facusem un ovul test aseara si liniutza era putin blue, iar azi dimineatza era albastra bine, si am mai facut unul dimineatza si tot asa albastru. Deam facut aseara si de acu miine seara. Fetilor cind este mai bine de facut progesteronul CD21 sau Cd22?
TABITHA, GEORGIANA, TEBIRTZA, LULU,ANCUTZA, LAURICI, LACHI, MARINAR, ASI si restul fetelor bafta multa multa si sa auzim de bine
PAMELLA eu zic ca nu conteaza cu ti-a venit ciclu pina acum(nu da cu rosii), pai daca esti in CD6 asteptatzi pina in CD10 si de atunci odata la doua zile pina in CD19, parerea mea. Saru'na de imbarbatare

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
If you can dream it, you can do it.(Walt Disney)
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia

Vezi ca ti-am raspuns mai sus !

Oare ce se intampla cu mesajele?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Sunt ingandurata!
Lamuriti-ma...
Deci : duminica au venit "rushi" ,putin de tot ,ok ,nu m-am mirat asa e la mine in prima zi ,apoi luni ,iar foarte putin ...si azi noapte deloc ,azi deloc ,desii burta ma doare ,spatele la fel.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Si eu i-am raspuns Nadiei, si mesajul a aparut pe pagina 3... S-au incurcat mesajele!

Poze1Poze2

Mergi la inceput