Aspirante optimiste - 190
Raspunsuri - Pagina 2

ancuta_stan spune:
Buna si bine v-am regasit ! De cand n-am mai trecut eu ... nu prea mai cunosc pe nimeni pe aici. Va salut nou-venitelor si asa cum probabil ca vi s-a mai urat: cand ma intorc sa nu va mai gasesc aici ci la gravidute.
Ce-am mai facut eu ? Am reusit sa fac HSG si citez dr. "am trompe de expozitie", am facut hormonalele si sunt ok; astept hormonalele sotului si tre' sa vad unde se poate face o spermocultura + antibiograma - poate ma ajutati voi pls - ca la Sanador unde ne-a trimis dr. se face doar miercuri, iar al meu nu e disponibil decat seara dupa 18-19.00 sau sambata.
Acum tre' sa mai merg in ziua 17 la dr. sa vada cum sta treaba cu ovulatia - de parca nu mi-au fost de ajuns trei luni de monitorizare - dar ... asta e ....cand schimbi medicul ... tre' sa o iei de la capat .
Astept rezultatul repetarii analizei de Chlamydia ... sper sa nu ma apuc iara de petrecere cu Zanocin
va pup si promit sa va citesc mai des, ca sa nu mai raman in urma
Ancuta

bubulina1 spune:
asi, . Am modificat lista 2, am scos cele 3 fete care au nascut. Sa le traiasca puiutii!
Bun venit tuturor noilor fete! Daca doriti sa-mi spuneti numele de botez, il voi adauga pe lista! Si daca intre timp iese testul pozitiv, eu abia astept sa va mut pe a doua listuta!
Speranta moare ultima!

mcrissa spune:
bubulina1 te rog trece-mi si mie si numele de botez pe listuta:Cristina-Daniela.Merci!
Mcrissa

kitty_nic spune:
bubulina1, numele meu este Cristina Valentina. Incantata de cunostinta si de primire

NADYA spune:
Salutare fetelorbine v-am gasit la nou capitol, felicitari noilor mamici sa le traiasca copilasii, sanatate multa si fericire maxima.
Felicitari noilor gravidutze o sarcina usoara si un sanatos si zburdalnik, bine ati venit noilor aspirante la burtik, sedere cit mai scurta.
Haideti fetelor sa-i dam ceva de facut bubulinei1, nu vedeti ca are mina buna
Bafta multa fetelor care merg la analize si doftori, sa auzim numai de bine.
Eu am inceput testele de ovulatie, azi fiind in CD14, primul a fost simbata si liniutza era putin vizibila, la cel de duminica clar negativ si la cel de azi la fel, nu mai stiu ce sa cred, poate ma lamuriti si pe mine. Oricum mai am doua teste si vom vedea. TB ieri era 35.99 iar azi 36.61. Poate azi e ziua cea mare. Eu si sotzulache am in aceasta dimineatza si mi-a promis si diseara inca o tura
dar stau si ma intreb daca e bine.
Eu fug ca am programare la doctoritza azi, va pe toate de la A la Z si tot la toate cite o
sa aveti o zii minunata.
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia

katthy spune:
Bubulina 1 tare lunga e prima lista dar nu am incotro si te rog sa ma treci si pe mine la prima lista.(ana catalina)
Sper din tot sufletul sa trec cat mai curand la de-a doua.
Lauricipani, Tabitha si eu m-am cam saturat si-mi vine sa fug ... sa uit de toate: ceaiuri, zile numarate, clomifen, monitorizare, pregnnyl si ...... nimic. Problema e ca nici macar nu pot sa plang, sa ma descarc ... sper ca maine va fi mai bine - z10 monitorizare...
In rest sunt o optimista convinsa. Pupici tuturor aspirantelor optimiste sau nu (azi).
Pe locul s-a prabusit o speranta, tasneste un nou izvor al sufletului.
katthy

nusy spune:
Dragi aspirante...fiti optimiste(asa cum spune si titlul!)Ca doar nu v-a apucat astenia de primavara si nu mai aveti putere sa luptati ..
Am intrat si eu putin pe aici sa ma mai"optimizez" si cand colo...ce-mi vad ochii???Capete plecate?? NU SE POATE!
Tabitha,bag de seama ca s-ar putea sa fii aceeasi zodie cu mine, adica Taur.Si eu peste vreo 2 luni (mai precis 4 mai)implinesc o noua varsta(mai mare ca tine cu 1 an).Esti inca "micuta", nu e timpul sa capitulezi.Iar taurii sunt f.f.incapatanati si ambitiosi.
Elise,ti-am vazut pozele,esti o dulcica...
Asi:sa stii ca-ti apreciez intotdeauna sfaturile,sunt f.binevenite. pe toate.
nusy

marinar spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
Buna fetelor.
Dupa ce saptamana trecuta a fost neagra pentru mine, azi cand m-am trezit si am vazut ce soare e afara am zis ca trebuie sa rasara si in sufletul meu soarele.La 14.40 am avut programare la doctor sa vad ce e cu hepatita b si pe ce drum s-o apuc.Si aici a rasarit soarele:am avut hepatita b candva demult, dar organismul s-a autoaparat si a eliminat singur boala, iar acum am ramas cu anticorpii care ma vor proteja pe viitor si-mi vor da imunitate.Urmeaza sa mai fac niste investigatii sa se vada daca mai este necesara o vaccinare (daca am anticorpi suficienti) dupa care reincep operatiunea.
ce bine cand mai apare cineva cu o veste buna!!!!!!!!!!

marinar

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!!!!!
Vad ca ati inceput un nou capitol care sper sa aduca tot mai multe vesti bune!!Eu am avut cateva probleme,va amintiti ca nu mai veneau rusii , dar acum ma declar fericita ,in ziua a 5-a!!am facut un scurt tratament,nu erau probleme,insa medicul mi-a spus ca am uter antevers.ma poate ajuta si pe mine cineva sa inteleg ce inseamna si ce ar trebui sa fac??
Tabitha,din cate am auzit,vrei !!!!!!cum se poate sa fii pesimista??pai eu te stiu altfel!!te intelegem toate ca te-ai saturat de tratamente,rusi etc dar ce putem face decat sa mergem inainte?cel mai important e sa nu renuntam la visele noastre,pt ca ele se vor implini!!
mcrissa,imi pare bine sa aud ca esti in regula!!
Va pup,o seara placuta va urez!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

mary14 spune:
Tabitha, ce inseamna 2 luni pe langa atata timp de asteptare ? Da, poate ar fi bine sa adopti un copil , atunci te-ar tine ocupata si n-ai mai fi la fel de stresata.Dar sa renunti?...niciodata
Mcrissa ma bucur pentru rezultatul tau , acum doua ore am vorbit cu domnul de care ti-am povestit si mi-a explicat pe unde sta doctorul , dar ma bucur ca nu mai e cazul
Ieri am fost la manastire si mi-a facut asa bine , am plecat de acolo plina de optimism si convinsa ca DD ne va auzi.Aveti incredere!
Mary