Aspirante optimiste - 190

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna seara la viitoare burtici /sper viitor apropiat/

Ei, intru pe scurt timp - sa va pup pe toate si sa sper ca starea asta de suflet a fetelor / eu tot aici intru / va dura foarte putin, tare as vrea ca dispozitia asta sa fie din cauza asteniei de primavara.

PamELLA ne era dor de tine

Mcrissa felicitari pentru rezultat

Tabitha daca iti pierzi tu optimismul ce ne facem toate, iti dam voi sa te odihnesti putin si la treaba

Ma retrag pe o bucatica de timp, vreau si eu sa ma odihnesc putin, da sper nu pe mult timp, oricum nu ne dam batuti

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

alionushca,si mie imi era dor de voi!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Fetelor,am cautat pe net,prin carti,si am gasit faptul ca uterul in pozitie anteversa e normal!totusi,nu inteleg reactia medicului:"vai dar ce anteversa e aici!!!!"

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Buna fetelor, m-am intors si eu de la doctoritzasi m-am plins de n-am mai putut, intr-un final mi-a dat sa fac progesteronul si toti hormonii din nou. Mi-a zis daca am probleme cu ei, ar trebui sa incep stimulare si poate sa ma gindesc la IA. Va da-ti seama cum ma simt dupa 3 ani de incercari in care nu am facut nimc decit TB si o luna de monitorizari, ca cica era sotul de vina, acum vine si imi zice asta. Mi-a dat sa ma duc pe 28 martie care la mine este CD22, nu cumva trebuie sa fac testul in CD21? Voi ce ziceti?
PAMELLA ce mult ma bucur sa te vad online si sa aud de la tine vesti. Chiar ma gindeam ce-i cu tine fata draga. Ma bucur ca esti bine.
TABITHA hai sa te sipoate iti trece. Fruntea sus si parca te si vad in scurt timp cind vei veni si vei spune "buna fetelor, am trecut putin sa vad ce mai faceti, ca doarme putin".
O zi buna tuturor.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
If you can dream it, you can do it.(Walt Disney)
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moldoveancoooo la mine inca da peste asa ca vin la tine si iti dau cu galeata..auziiii??????pai?????se poate???
ia vezi !!!!!
din fuga va pupacesc pe toate fara exceptie...am treaba multa ..multa cand ma eliberez mai arunc un ochi ...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Bubuleana, Loredana, Mcrissa, Katthy, Nusy, PamELLA, Mary14, Alionushca, Nadya, Liana: va multumesc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata,

PamELLA bine ai revenit
Mcrissa, ma bucur ca pana la urma au iesit bine analizele

VA pup pe toate, va urez o zi buna, bafta celor care se monitorizeaza si spor la

Mergi la inceput

Buna,fetelor!!
Tabitha,NADYA,alexia28
NADYA,stai linistita,o sa se termine curand toate astea!bebe vine cu pasi mici dar siguri!!pentru toate dintre noi!!

Eu ziua 6,nu stiu cand sa incep cu la ciclul pe care l-am avut luna asta.Poate sa-mi zica si mie cineva cum vin rusii dupa avort????cu primul ciclu m-am convins,dar de acum incolo e la fel ca inainte sau e complet dereglat????
Va pup,sa aveti o zi excelenta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am vorbit cu Georgiana. Va saluta si va pupa pe toate!

Ce stiti de Sorinache? Nu a mai scris deloc. O fi bine???

Eu am incheiat luna asta cu anticonceptionalele. Poate, poate...

Va doresc o zi frumoasa si usoara!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Anca bafta multa,sa ne aduci o veste buna!!

Mergi la inceput